QUOTE(Luety @ 2017 01 13, 12:53)
Kavusiuk,as nesikankinu,as vaslgysiu siandien pietums lasisos,kaip sakai,galiu rinktis,vista ar lasisa.Ne tame esme,o tame,kad as noriu ryt be saiko ir kad uosle labai paastrejo.Ir dar motyvacija krenta,nes svoris 2d.stovi,bet as nepasiduosiu,dar ne,man ydomu,koks bus trecias etapas.
nu... tau geriau matyt..
ėst be saiko aš nenoriu. Netelpa. Vakare įsidedu, kas ten jau pas mane numatyta ir dažnai nesuvalgau. Aišku, užmojai būna nemaži, tai gal todėl... Dar kartais akys nori ko nors šiaip sau palesiot, bet nebaisiai. O svoris ir mano stovi jau trečia diena.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 13, 13:04)
Jei jau kokia monodieta , tai kad po kg per dieną riedėtų ...
PVZ grikių, ar kokia Japoniška, mano išbandyta . Dar turiu 2 sav. kefyro ir tt, rieda svoris kaip pasiutęs, per 2 sav 10 kg. Bet ar tai sveikata? Nemanau ....
PS vis žadu paklausti - ką perkat Lenkuose , va MŽ važiavo ekstrymo sąlygom . MB pabumba , kad aš nepasirašau . Nes galvoju jei nuvažiuosiu tai nesamonių prisipirksiu, pinigų išmesiu iš tiek . Esu važiavus kai vaikai paaugliai buvo ... O dabar nesugalvoju ko be Ghi sviesto , sūrio ir vyno man ten reiktų

Na dar gal buitinės chemijos.
tai jau taip - monodiena nieko sveiko, tai faktas. Bet aš apie veiksmingumą kalbu.
aš visai šalia lenkų gyvenu, bet važiuoju ypač retai. Va, ruošėmės neseniai iš darbo pabėgt ir nulėkt pasižiūrėt, bet orai subjuro tai ir liko... Ir buvau tik ghi numačius, o daugiau - nu kam akcija