Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

OMG,Triasnia,cia jau sedevras.Svarbu,kad sielai atgaiva,tada ir darbas einasi,bet cia jau dideles kantrybes ir kruopstumo zmonems.
Dusia,imeciau adresa. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 01 17, 14:20)
kavasucitrina dzūkiškas tobulas  rolleyes.gif o ukrainietiško nebandžiau...
Va va o paskui ateis tave tikrinti ir sakys oi ne ne ponia kada išmokėjote... ir bla bla bla

O tokių dalykų tai jie netikrina, su mokesčiais čia nieko bendro . Aš pagalbininkė padedu jiems. Deklaracija ne mokestinė o infomacinio pobūdžio ...

jei neklystu dzūkiškas juodas smile.gif man kai juodi tobuli ....
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2017 01 17, 14:31)
OMG,Triasnia,cia jau sedevras.Svarbu,kad sielai atgaiva,tada ir darbas einasi,bet cia jau dideles kantrybes ir kruopstumo zmonems.

Radau .
Susidėliosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 17, 14:31)

Aciu 4u.gif bet kiek darbelio dar liko... net neipuseta dar, is 30 lapu, iveikta kazkur 8, siek tiek daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 17, 15:36)
O tokių dalykų tai jie netikrina, su mokesčiais čia nieko bendro . Aš pagalbininkė padedu jiems. Deklaracija ne mokestinė o infomacinio pobūdžio ...

Papildyta:

Radau .
Susidėliosiu smile.gif

na yra mokestiniu jeigu kodais skiritngais deklaruoji, arba jeigu randa, kad veiklai nėra išimta verslo liūdijimas ir t.t. ir t.t. pabandyk nedeklaruoti pamatysi...

neee ne juodas buvo raudonas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 17, 11:36)

Papildyta:

Radau .
Susidėliosiu smile.gif

ok.aciu.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 01 17, 14:42)
na yra mokestiniu jeigu kodais skiritngais deklaruoji, arba jeigu randa, kad veiklai nėra išimta verslo liūdijimas ir t.t. ir t.t. pabandyk nedeklaruoti pamatysi...

neee ne juodas buvo raudonas  unsure.gif

Ukrainietiškas vadinasi juodas smile.gif
Auginau 3-4 penius skirtingus , nepamenu jau.

Muka pasirtravinau dėl deklaracijos... Bet suma sumarum susikambinau , susitarėm abu kaip deklaruosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 17, 14:49)
Auginau 3-4 penius skirtingus

bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ką aš žinau su tais peniais... Manot ukrainietiškas kitoks? Juodas nu tai jo, kitoks, bet iš kur gauti juodaodį? unsure.gif. Iš esmės tai man vieno lietuviškojo užtenka... unsure.gif

ai, pamiršau pasakyt, kad mano lietuviškasis tai žemaitiškas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 17 sausio 2017 - 14:06
Aha,Triasnia,matai,ismokom penius augint jau,pagal reikala ir poreikius.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 17, 15:02)
ką aš žinau su tais peniais... Manot ukrainietiškas kitoks? Juodas nu tai jo, kitoks, bet iš kur gauti juodaodį? unsure.gif. Iš esmės tai man vieno lietuviškojo užtenka... unsure.gif

ai, pamiršau pasakyt, kad mano lietuviškasis tai žemaitiškas bigsmile.gif

As jau pasimeciau apie kokius penius jus cia kalbat unsure.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2017 01 17, 12:15)
As jau pasimeciau apie kokius penius jus cia kalbat  unsure.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Pomidoriniai peniai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2017 01 17, 15:15)
As jau pasimeciau apie kokius penius jus cia kalbat  unsure.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Pomidorus smile.gif
Turėjau 3 -Ukrainietį , Dzūką ir Amerikoną .
Amerikonas didelis, ukrainietis juodas , dzūkas normalus smile.gif
Atsakyti