man apie baimę tai net mintis neatėjo... šiaip jo - aš pati viena išvažiavau tamsoje į pamiškes jų pasiimt, dar ne taip paprasta surast buvo - jie gi nežino to kaimo pavadinimo. pasakoja maždaug: na, ten prieš pat miestą,tikriausiai ten yra išsišakojimas į aplinkkelį ir į miestą... Mes pro vieną degalinę praėjom, kue gruzuniški patiekalai parašyta... paskui kitą pasiekėm, nežinau koks pavadinimas...Labai informatyvu... bet nieko.. susiradom
kai pagalvoji - tikrai, taip ir ant maniako užsišokt gali... tik kai dabar sakai pagalvojau... matyt, pas mane baimės genai kažkokie mutavę
Aukščio bijau, karuselių bijau, šunų ir kitų gyvūnų bijau, bet va galiu naktį po miestą viena vaikščiot, galiu tranzuot, kad ir viena , galiu viena kelionėn leistis.. ir nors per gyvenimą esu ir gerai per nagus gavus - tranzuojant teko ir iš važiuojančios fūros kartą iššokt... na, bet nebijau... kaip tikriausiai, pvz. mano draugė žirgininkė - ji ir apspardyta, ir numesta ir užgauta, bet ir toliau su žirgais dirba..
MŽ, jo, tu drąsi, aš tai kaip Luety - tikrai bijočiau. Taip pat baisoka buvo, kai dukra kažkur (gal Švedijoj) pas studentus kažkur bendrabuty per CouchSurfing apsinakvydino.
Klausykit, prašom pagarbos ir atlaidumo mano amžiui - tikrai visko neatsimenu. Bijau, kad neišdalinčiau visų savo sėklų (dalį jau spėjau), todėl noriu užsirašyt, tik gerai visko neatsimenu.
Luety - Aladin's lamp, Penis
ate - Aladin's lamp
Muka - Aladin's lamp, Tlacolula
Taisykit ir papildykit. Dėkoju.
Man asmeniškai savo pačio geriausio Penio į valias, tų kitoniškų nenoriu - ačiū Dusia.
Klausykit, prašom pagarbos ir atlaidumo mano amžiui - tikrai visko neatsimenu. Bijau, kad neišdalinčiau visų savo sėklų (dalį jau spėjau), todėl noriu užsirašyt, tik gerai visko neatsimenu.
Luety - Aladin's lamp, Penis
ate - Aladin's lamp
Muka - Aladin's lamp, Tlacolula
Taisykit ir papildykit. Dėkoju.
Man asmeniškai savo pačio geriausio Penio į valias, tų kitoniškų nenoriu - ačiū Dusia.
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 01 17, 14:13)
man apie baimę tai net mintis neatėjo... šiaip jo - aš pati viena išvažiavau tamsoje į pamiškes jų pasiimt, dar ne taip paprasta surast buvo - jie gi nežino to kaimo pavadinimo. pasakoja maždaug: na, ten prieš pat miestą,tikriausiai ten yra išsišakojimas į aplinkkelį ir į miestą... Mes pro vieną degalinę praėjom, kue gruzuniški patiekalai parašyta... paskui kitą pasiekėm, nežinau koks pavadinimas...Labai informatyvu... bet nieko.. susiradom
kai pagalvoji - tikrai, taip ir ant maniako užsišokt gali... tik kai dabar sakai pagalvojau... matyt, pas mane baimės genai kažkokie mutavę
Aukščio bijau, karuselių bijau, šunų ir kitų gyvūnų bijau, bet va galiu naktį po miestą viena vaikščiot, galiu tranzuot, kad ir viena , galiu viena kelionėn leistis.. ir nors per gyvenimą esu ir gerai per nagus gavus - tranzuojant teko ir iš važiuojančios fūros kartą iššokt... na, bet nebijau... kaip tikriausiai, pvz. mano draugė žirgininkė - ji ir apspardyta, ir numesta ir užgauta, bet ir toliau su žirgais dirba..
Na drasi motera.As irgi bijau sunu,karviu,arkliu ir kt.gyvunu,kurie dideli,aukscio,karuseliu taip pat.Bet dar turiu ir instinkta kita.Jokiu svetimu zmoniu.Beliko smalsuma dar nugalet.Va isejau i balkona nakti paziuret,kas parde apacioj musu plesia,o dabar jis suimtas,tas plesikas,jei paleis,bijau,kad nekersintu,nes,man atrodo,jis mane mate balkone.Zino,kad as paskambinau i policija,viena vienintele liudininke.Ir kodel?Tiesiog negalejau tylet,o dabar neturiu ramybes.
Mano tevai dar kokiais 60-taisiais gyveno prie stoties,ir viena karta i ju duris pasibelde nakti vyriskis,paprase nakvynes.Tevai prieme.Nieko neatsitiko,tik po kurio laiko suzinojom,kad jis buvo zmogzudys,policija buvo atejus i namus,pasakojo.Bet mums nieko nenutiko tada,ne zadeta.
Kazkaip sunku pasitiket zmonemis siais laikais,o vaziuot ieskot vienai kazkokiu nezinomu zmoniu MB but neleides vienos,durne isvadines.Mes sugadinti jau zmones.
Kokius klyksmus girdziu naktinis po langais(mes miesto centre gyvenam)tai baisu nakti nosies kist kur.Daug narkomanu,o tie nezinosi kas jiems uzeis ir kada.
O tu saunuole.
O
Papildyta:
Man gana,ta ka uzrasei,nes perziurejau seklas
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 01 17, 21:30)
* Jūs beprotės su tom sėklom
* * Žvengiu negaliu kaip Jakilaitis drasko Karbauskį
Nemėgstu aš to sukto Naisių karaliaus
o dabar subinė pypkę rūko, net elementarios kultūros pas diedą nebeliko... Fui 
* * Žvengiu negaliu kaip Jakilaitis drasko Karbauskį
* ne, tu klysti - mes labai suprotės
* * o yra politikų, kuriuos tu mėgsti? Na aš tai jų nemėgstu, jais nesidomiu, tegul juos drasko, tarpusavyje tegul draskosi ir aplamai... Koks skirtumas - Ramūnas, Arūnas, Šarūnas...
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 17, 22:48)
* o yra politikų, kuriuos tu mėgsti? Na aš tai jų nemėgstu, jais nesidomiu, tegul juos drasko, tarpusavyje tegul draskosi ir aplamai...
** Koks skirtumas - Ramūnas, Arūnas, Šarūnas...
*yra, kurie beveik neerzina
** drakonas mirė, tegyvuoja drakonas!
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 01 17, 22:30)
Jūs beprotės su tom sėklom
Žvengiu negaliu kaip Jakilaitis drasko Karbauskį
Nemėgstu aš to sukto Naisių karaliaus
o dabar subinė pypkę rūko, net elementarios kultūros pas diedą nebeliko... Fui 
Žvengiu negaliu kaip Jakilaitis drasko Karbauskį
Kadangi aš į politikus ir politiką žiūriu biški kitaip , o Jakilaitį matau jau antrą vakarą - tai vakar jis labiau džiaugėsi ir rankas trynė , o šiandien jau piktas žmogus buvo
Giliau nelysiu
Labai gražiai Maldeikienė vakar pasakė - jei žurnalistai nemato bėdų tai randa automobilius
Labai teisingas Tapino straipsnis buvo Delfyje ....
Ir aplamai į visą isteriją žiūriu atsargiai . Kažkas už to paslėpta.
kažkada žurnalistai suvalgė B. Burgį , MŽ kaip pedagogė turėtum žinoti tą istoriją ...
Nemyliu nei vieno politiko , ir iš nei vieno nieko nesitikiu , valdžia man nieko neduos
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 17, 22:56)
Kadangi aš į politikus ir politiką žiūriu biški kitaip ,
aha, o tai kaip kitaip? Kitaip negu kas?
Tu vis mėgsti užsimint apie savo kitoniškumą įvairiuose atvejuose, tai dabar pradėsiu tave tardyt, kur tas tavo kitoniškumas
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 18, 00:40)
aha, o tai kaip kitaip? Kitaip negu kas?
Tu vis mėgsti užsimint apie savo kitoniškumą įvairiuose atvejuose, tai dabar pradėsiu tave tardyt, kur tas tavo kitoniškumas
. Gi cekavna 
Na matai, aš netikiu žiniasklaida kuri rėkia. Aš galvoju kad :
1. Rusai mūsų nepuola.
2. Sirijoj karas ne dėl to, kad ten demokratijos nėra ... dujotekis , pinigai ir tt.
3. UK teisi bėgdama iš ES .
5. Nėr Lietuvoj nei kairių , nei dešinių politikų - riejasi prieš kameras dėl žmonių ... O kas LG padvaduotoju dirbo ? Kokios partijos prisidirbęs narys ? kas vadovavo žinom ....
6. Atėjo nesistemins, nieko neturi prieš jį visi senieji - neduodieve pradės ardyt ministerijas, valdininkus , ir kažką pakeis ... medicinoj ( pelnas ne ligonių gydimas - pelnas įranga ir nemokami vaistai ) , šveitime ( krepšeliai ). Ir išlindo Greta ... Jakilaitis seilėm drabstosi ir tt. Kodėl kai valdininkė važiavio girta, su valdiška mašina ir Kauno medikai ją bandė išsukti nesikvietė nei vienas jos į studiją ??? sava, sisteminė ???? Aš žiūriu ir nesuprantu ar Lietuvoj bėdų nėra ? daug triukšmo ir riksmo ... Man tai dzin kas su kuo miega , kas kam ką dovanoja . Čia partijų karai ... kas ką pakišo , aš numanau , bet ...
7. Man valdžia nieko neturi duot , netikiu mesijais nei G nei R . Nors V atėjęs į Kauną šį ta daro, ne tik šypsosi . Gal
8. man nepatinka gyventi visuomenė kur vėl turiu bijoti kalbėti , turi sakyti spalvotas o ne n***** ir tt., tai demokratija ?
O kas yra demokratija ? kai mažumos primeta savo valią visiems ?
Jei ponas R nekvailas pasinaudos žiniasklaidos dėmesiu savo asmenui tai gal ponas S galės širšių lizdus pakrutint , kol žurnalistai užsiėmę ... PVZ ministerijas , žinybas ir kitus gerus tvarinius Lietuvoj ?
Labai gražiai Maldeikienė Lietuvos ryto televizijoj vakar klabėjo ... Pritariu 100 pr.
Reiktų turėti savo nuomonę . Tegul visiškai skirtinga negu mano . Svarbu nepasiduokim smegenų plovimui : rusai puola, Trampas blogis , Uk be ES pražus ir tt
Labos iš ryto

Jooo mergos vakar pavarė nuo pimpių visokio plauko iki nuotykių miške su jaunais vaikiais ir baigė politika
tiesiog tobula diskusija
pritariu 100 pr. žiniasklaida daug ką gali jie dabar dievai o teisybė kažkur anapus... kur mes nei žinome nei čiuopiame... ai palieku šias rietenas dviem t.y. politikmas ir žurnaliūgams...
Melsvaižalia drąsi tikrai esi dar nepraradusi tikėjimo žmonėmis... džiugu
Kavasucitrina aha tik šitų ir užteks nes nežinia kaip čia bus su tais mano norais ir galimybėmis...
Kaip jūs tepate ricinos aliejumi plaukus ir blakstienas bei antakius tai tik pamozpjete ir einate gult? netepiau dar nė karto ale jau rupke reikia
tuoj tik paišys ant odos antakius...
Bučkas

Jooo mergos vakar pavarė nuo pimpių visokio plauko iki nuotykių miške su jaunais vaikiais ir baigė politika
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 18, 02:37)
Svarbu nepasiduokim smegenų plovimui : rusai puola, Trampas blogis , Uk be ES pražus ir tt
pritariu 100 pr. žiniasklaida daug ką gali jie dabar dievai o teisybė kažkur anapus... kur mes nei žinome nei čiuopiame... ai palieku šias rietenas dviem t.y. politikmas ir žurnaliūgams...
Melsvaižalia drąsi tikrai esi dar nepraradusi tikėjimo žmonėmis... džiugu
Kavasucitrina aha tik šitų ir užteks nes nežinia kaip čia bus su tais mano norais ir galimybėmis...
Kaip jūs tepate ricinos aliejumi plaukus ir blakstienas bei antakius tai tik pamozpjete ir einate gult? netepiau dar nė karto ale jau rupke reikia
Bučkas
labos ,
Imu kavos ...
Neklauskot mane apie politiką. Kai užsivedu negaliu sustot ...
Nors niekad nežiurėjau į valdžią ir politikus , kaip į mesijus ir tautos gelbėtojus. Jei jų ir nebūtų - nepajausčiau . Tik žurnalistams nebebūtų apie ką rėkaut ... Nors rėklauja jie ne apie politiką , o apie miegamuosius
Kavute noriu iš tavo pomidorų :
38. Tlacolula
Daugiau gal nieko . Jokių lauko pomidorų pas mane nebebus
Gal suvalgysim sultis padažus ir tt.
Imu kavos ...
Neklauskot mane apie politiką. Kai užsivedu negaliu sustot ...
Nors niekad nežiurėjau į valdžią ir politikus , kaip į mesijus ir tautos gelbėtojus. Jei jų ir nebūtų - nepajausčiau . Tik žurnalistams nebebūtų apie ką rėkaut ... Nors rėklauja jie ne apie politiką , o apie miegamuosius
Kavute noriu iš tavo pomidorų :
38. Tlacolula
Daugiau gal nieko . Jokių lauko pomidorų pas mane nebebus
Labas rytas visoms
Jetus kol viska perskaiciau , pamirsau apie ka buvot kalbeje pradzioje
Tresne as amo netekau pamacius toki darbeli
Bet kaip temoje jauciasi artejantis pavasaris
Gryztant, prie vyriskos temos, MB bambeklis, paveldeta is anytos
Kas del dietos , tai CH padeta i sona, po svenciu vel pradejau laikytis, tai diena viskas kaip ir liuks , bet tie besaikiai edimai vakare
Va politika , tai idomu viska stebeti is salies , kartais nezinau ,juoktis ar verkti. Kaip busima prezidenta, matau Maldeikiene, nors ir vel, viena kalbeti, o kitai kai reikia kazka realiai padaryti.O dabar seime tai atrodo , kad cirkas isvaziavo, o klaunai liko
Pas mus atsale , jau tik 5laipsius diena rodo , kol kas saule sviecia,bet po pietu rodo lietu trims dienoms i prieki , fu kaip as jo nemyliu, nei rubu issidziovint, nei ka
Sestadieni su MB mausim i SPA , 27 metines pamineti, kaip tetis mano yra kazkada pasakes , ne as tau vyra rinkau ,ka pasirinkai ta ir turi