nu aš jau ir apie kitus pradėjau - juodus ir asmeninio vartojimo, bet kad niekas nepasirašėt blevyzgom

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 17, 15:45)
nu aš jau ir apie kitus pradėjau - juodus ir asmeninio vartojimo, bet kad niekas nepasirašėt blevyzgom 

O tai pas mane visi asmeniniai , nedaliniu gėrio

Amerikonas
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 17, 16:49)
tai gal pas mane amerikonas, bet ne ne dzūkiškas tikrai dzūkiškas ... bet tobulas superinis

joo tresnia čia mes tokios

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 17, 15:45)

Nu o tai pomidoriniai peniai ne asmeninio vartojimo?

QUOTE(Muka @ 2017 01 17, 16:01)
tai gal pas mane amerikonas, bet ne ne dzūkiškas tikrai dzūkiškas ... bet tobulas superinis

papuoliau as cia i buri

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 17, 16:45)

o ko nepasirašėm.. va Dusia37 suderino FR0471 į kelintus metus dės ... tai ką ta proga jau ir galima

QUOTE(Muka @ 2017 01 17, 16:05)
o ko nepasirašėm.. va Dusia37 suderino FR0471 į kelintus metus dės ... tai ką ta proga jau ir galima

va tobulas: Ukrainietiškas
Muka kiek dar derint reikia , čia tik žiedeliai ....
QUOTE(Tresnia @ 2017 01 17, 15:04)
nu kad ne - va, ir kaimynkai, ir kolegei daviau pernai

asmeninio žemaitiško tai šiukštu niekam...

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 17, 16:09)

Savadautoja ....

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 17, 17:09)

ufff ačiū die žemaitiški nėra paklausūs

Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 17, 17:16)

PS Kava, o žemaitiško net sėklom nesidalini
???? Kad pačio kaiminkom ir bendradabėm ni ni ... tai gal nors sėklų negaila ?

ech jūs, liežuviai žeme valkasi beblevyzgojant
peniais kairėn dešinėn drabstotės
Bet jau geriau peniais negu buhalteriškais keiksmažodžiais
Labas, trešnia, labai gražus darbelis
Muka, draugauju aš su savais velniukais
vakar svečių turėjau - pora jaunų berniokų pagal svetingumo programą priglaudžiau. Bėdžiai šaukėsi pagalbos mrj užstrigę. užmačiau ~ dešimtą vakaro, parašiau žinutę paklaust ar rado kur priglobstį. tai vargšai jau palapinę buvo pasistatę miškelyje
Žodžiu, susiradau, parsivežiau, pamaitinau, pernakvykdinau, šiandien MB pusryčius sumaitino ir kelin išleido... Į Italiją tranzu..
MB iš pradžių, kai jam sakau: va, koks tai berniokas pagalbos šaukiasi, gal priglaudžiam", tai manasis "ne.." bet aš sakau - parašysiu.. o paskui net klausimų nebekilo...
Į lovą parėjęs MB sako: gerą darbą tu, brangioji, padarei.."
va taip ir gyvenam

Labas, trešnia, labai gražus darbelis

Muka, draugauju aš su savais velniukais

vakar svečių turėjau - pora jaunų berniokų pagal svetingumo programą priglaudžiau. Bėdžiai šaukėsi pagalbos mrj užstrigę. užmačiau ~ dešimtą vakaro, parašiau žinutę paklaust ar rado kur priglobstį. tai vargšai jau palapinę buvo pasistatę miškelyje

MB iš pradžių, kai jam sakau: va, koks tai berniokas pagalbos šaukiasi, gal priglaudžiam", tai manasis "ne.." bet aš sakau - parašysiu.. o paskui net klausimų nebekilo...
Į lovą parėjęs MB sako: gerą darbą tu, brangioji, padarei.."
va taip ir gyvenam

MZ,zemai lenkiu galva del to,kad dar nepraradot tikejimo gerumu,kad nepraradot zmoniu pasitikejimo,kad tebesat zmogiski.
Cia butu ne mano nervam,neuzmigciau su nepazystamu zmogum savo namuose niekaip.As sugadinta iki paciu pirstu galiuku.

Cia butu ne mano nervam,neuzmigciau su nepazystamu zmogum savo namuose niekaip.As sugadinta iki paciu pirstu galiuku.