Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Sveikos.
Negaliu pasigirt tokiais dideliais svorio praradimais, bet po truputėlį ridenasi.Interpretuotas Chazanas sunkiai kilus krato, o aš uždidinus porcijas daržovių, mišraines, pieno į kavą šliūkštelnu,tai greito rezultato nebus. Bet svarbu,kad yra "ta" nuotaika mest svorį,o ne užtemimas kai supranti,kad šūdas, bet ėdi toliau. Gal kokie 3 kg nuriedėjo per 2 savaites, nuo didelio svorio ir pradžioj- mažoka,nu bet ką padarysi.
Su buhalterijom,tai nuovargis didžiausias. Kolegės swupras, FR0573 iš trečio karto tik išsaugojau.Susivedu 5 lapus , paspaudžiu šauktuką, atrodo gerai.Siųst vmi- o forma tuščia. Taip gaunasi,kai beveik viską online pildai,paskui kažkaip nebepersiorientuoji. Tai dar kartą susivedus užsaugojau ne visai viską, o trečią kartą jau vedžiau iš atminties visas lauko priedų sumas:) IŠsiblaškius esu,tas tiesa.
MErgai,gal kt.savaitė varot į seminarą to,kur pavardė su laivyba susijusi? Būtų smagu susipažinti gyvai-pietūs užsakyti:)
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 01 19, 10:19)
Amorosa eina sau kokie rezulatai, o tau greit užlipa kg atgal? Na per dieną 2 kg pvz.

Is po CH. greitai,dabar kaip bus nezinau, sakau gal ismoksiu normaliai maitintis pagaliau viena karta. Cia pirma diena tiek nukrito, paskui dvi tik po kg. ax.gif Drauge numetus iki 72 sako dabar per sventes valge, aisku tikriausiai neede tai sako nei nukrito nei priaugo , marti is po visu svenciu tik 600gr pliusa turejo, o vat as kai sau susidarineju meniu ,tai nezinau kaip bus.Vakar vakare alpau kaip dorados norejau, bet kai pyle lietus nebuv ko pasiust iki parduotuves, o pati tingejau, issikepiau tris kiausinius, tai siandien vakare kepsiu dorada, jau nusipirkau,jetus net sieles nutyso rolleyes.gif
Atsakyti
labas,
QUOTE(Luety @ 2017 01 19, 00:04)
Kava ,pasakok apie ta kalogena.Kas jis,su kuo valgomas,smulu aprasyma,arba imesk i az.,please.
Labanakt.

nu kolagenas tai šaltiena ir želė biggrin.gif
va, čia radau apie kolageną ir visus kitus dalykus sąnariams
http://www.asportas....ldai-sanariams/

Aš geriu tokį
vartotojo įkelta nuotrauka
Dar turiu, ir manau, kad gal ir geriau toks
vartotojo įkelta nuotrauka

o šiaip tai matyt nuo problemų priklauso, kas geriau...

Muka, oi, baik su rentgenais - aš TIKRAI neisiu dėl to pas gyd. biggrin.gif. Jau gal mane žinai smile.gif

Dusia, puikiai suprantu ir pritariu, kad turi būti viskas suderinta - maistas, rėžimas , sportas - judėjimas. Tai čia toks idealus variantas, siekiamybė. Obetačiau... Bent man taip neišeina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Voriux @ 2017 01 19, 12:33)
Sveikos.
Negaliu pasigirt tokiais dideliais svorio praradimais, bet po truputėlį ridenasi.Interpretuotas Chazanas sunkiai kilus krato, o aš uždidinus porcijas daržovių, mišraines, pieno į kavą šliūkštelnu,tai greito rezultato nebus. Bet svarbu,kad yra "ta" nuotaika mest svorį,o ne užtemimas kai supranti,kad šūdas, bet ėdi toliau. Gal kokie 3 kg nuriedėjo per 2 savaites, nuo didelio svorio ir pradžioj- mažoka,nu bet ką padarysi.
Su buhalterijom,tai nuovargis didžiausias. Kolegės swupras, FR0573 iš trečio karto tik išsaugojau.Susivedu 5 lapus , paspaudžiu šauktuką, atrodo gerai.Siųst vmi- o forma tuščia. Taip gaunasi,kai beveik viską online pildai,paskui kažkaip nebepersiorientuoji. Tai dar kartą susivedus užsaugojau ne visai viską, o trečią kartą jau vedžiau iš atminties visas lauko priedų sumas:) IŠsiblaškius esu,tas tiesa.
MErgai,gal kt.savaitė varot į seminarą to,kur pavardė su laivyba susijusi? Būtų smagu susipažinti gyvai-pietūs užsakyti:)

labas smile.gif aš ati nebūsiu lauksiu biski vėlesnių nors turiu surinkti 40 val., kad profesionalo vardą išlaikyti bet perkėliau vėlesniam 4u.gif
O dėl 573 tu rankytėm bedi užuojauta tikrai marudnas darbas man programos surenka, tik va su 471 tai jau liūdnokai ale nikeo išgyvenama bele priima 4u.gif

Amorosa tu esi stebėjimo akyratyje, prašau dažniau pas mumi, va Luety irgi va kaip grąžiai čia aprašinėja 4u.gif

Joo kavasucitrina parašiau ir paksui pagalvojau nu jau ši tai tikrai neis ir akūrat tongue.gif o tie glukazaminai brongūs čia aš MB paimčiau nors verdu karką ir visokiausių dalykų, kad gautų to gliukozamino ax.gif
Atsakyti
Voriux į seminarą neisiu , galvoju gal kovo mėn ?
573 pas mane rankyte smile.gif Bet iki jo dar truputi palaukt teks ...

KSC - tokia siekiamybė viską suderint , nežinau kam pavyksta ?

Nu dietininkės Jūs nerelios 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pasiekimai džiugina .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 19, 13:59)
Voriux į seminarą neisiu , galvoju gal kovo mėn ?
573 pas mane rankyte smile.gif Bet iki jo dar truputi palaukt teks ...

KSC - tokia siekiamybė viską suderint , nežinau kam pavyksta ?

Nu dietininkės Jūs nerelios  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Pasiekimai džiugina .

ir aš tokių dar nepažįstu unsure.gif bet gal yra tokių nors iš kitos pusės nereikai kitiems ne ta karmą jiems skirta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 19 sausio 2017 - 12:14
QUOTE(Muka @ 2017 01 19, 11:54)
o tie glukazaminai brongūs čia aš MB paimčiau nors verdu karką ir visokiausių dalykų, kad gautų to gliukozamino  ax.gif

pasiūlyčiau atsiųst tau, iš kur aš pirkau, bet kad ten dabar nesąmonės vyksta - siuntimo kaina bezbožna padaryta, tai jei nesutvarkys, tai ir pačiai reikės kito šaltinio ieškot.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 19, 14:40)
pasiūlyčiau atsiųst tau, iš kur aš pirkau, bet kad ten dabar nesąmonės vyksta - siuntimo kaina bezbožna padaryta, tai jei nesutvarkys, tai ir pačiai reikės kito šaltinio ieškot.

kai rasi pašnibždėk 4u.gif
Atsakyti
Nedraugiškos.
Muka,kokį tu čia profesionalą turi išlaikyt su 40 val,gal kažką praleidau?
FR0573-iš DU sumeta,bet visokių lauko priedų ir komandiruočių,deja ne. Na, ne viską žodžiu.Bet per 20 darbuotojų tai yr aką prirašinėti. Na, čia neapdairuma sir kvailumas,nėr ko labais tebėtis:)
Gaila,kad neisit tobulinis. Man taip visai netikėtai vienas iš vadovų pasiūlė,tai negalėjau atsisakyt.Senai K vedamuose seminaruose buvau,tai varysiu pasigąsdint truputį save.
Nerykt pasislėpę smile.gif
Atsakyti
aš ne buhalterša, bet žinau (gal labiau jaučiu), kad kursai Kapitono (beveik) biggrin.gif
buvau su juo kažkada seniai seniai susidūrus labai įdomioj situacijoj, neklauskit kokioj smile.gif. Šiaip - nejuokingoj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 19, 15:10)
aš ne buhalterša, bet žinau (gal labiau jaučiu), kad kursai Kapitono (beveik) biggrin.gif
buvau su juo kažkada seniai seniai susidūrus labai įdomioj situacijoj, neklauskit kokioj :). Šiaip - nejuokingoj unsure.gif

o kokioj o kokioj prašau prašau prašau įdomu gi rolleyes.gif

Aš turiu jį jau senai tą vardą bet dabar su naujom bangom yra taip kad jį išlaikyti reikai tobulintis tai va ... tobulinuosi.. nors šiemet nieks nieko netikrino ale vistike tiek sveikatos ikišau neneoriu prarasti (laikiau tai eksternu be jų seminarų bo pinigus pati tai mokėjau už egzus)
Atsakyti
QUOTE(Voriux @ 2017 01 19, 13:53)
Nedraugiškos.
Muka,kokį tu čia profesionalą turi išlaikyt su 40 val,gal kažką praleidau?
FR0573-iš DU sumeta,bet visokių lauko priedų ir komandiruočių,deja ne. Na, ne viską žodžiu.Bet per 20 darbuotojų tai yr aką prirašinėti. Na, čia neapdairuma sir kvailumas,nėr ko labais tebėtis:)
Gaila,kad neisit tobulinis. Man taip visai netikėtai vienas iš vadovų pasiūlė,tai negalėjau atsisakyt.Senai K vedamuose seminaruose buvau,tai varysiu pasigąsdint truputį save.
Nerykt pasislėpę smile.gif

Gruodžio mėnesį buvau, buvo labai labai "skystas" , gal dabar geriau ?

Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 19, 14:10)
buvau su juo kažkada seniai seniai susidūrus labai įdomioj situacijoj, neklauskit kokioj smile.gif. Šiaip - nejuokingoj unsure.gif

Jei nejuokingoj ar pagelbėjo ?
O gal išvirkčiai reikia paklaust ? Nepagalba buvo , o.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 19 sausio 2017 - 13:54