Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(amorosa @ 2017 01 18, 12:28)
Labas rytas visoms  4u.gif

Jetus kol viska perskaiciau , pamirsau apie ka buvot kalbeje pradzioje  blink.gif  tongue.gif
  Tresne as amo netekau pamacius toki darbeli wub.gif
  Bet kaip temoje jauciasi artejantis pavasaris  tongue.gif ,ka tik marinavot, dziovinot, saldet, o va cia ir vel seklos . Jau net as balkone turiu tris ilgus vazonus, ieskau kokiu zoliu seklu, mazu uzkreciama ta darzo tema  biggrin.gif
  Gryztant, prie vyriskos temos, MB bambeklis, paveldeta is anytos  doh.gif tai visi ismokom nebegirdeti tongue.gif pyksta, na bet ka padarysi, kai jau visai daknisa, tai pareiskiu ,kad , jei nenori nedaryk,bet jei jau pats darai , tai buk zmogus patylek. Padeda trumpam, Cia  sunus kai isejo atskirai gyventi, tai kartu su juo dingo ir MB raktai varstai ir dar visokie baibokai , va kai pasigedo namie kilo karas, o sunus ramiai pareiske, as nieko neemiau , savo nusipirkau  biggrin.gif  tongue.gif teko pirkt is naujo Mano a.a. seses vyras buvo toks gerietis isoreje o seimoje  doh.gif
  Kas del dietos , tai CH padeta i sona, po svenciu vel pradejau laikytis, tai diena viskas kaip ir liuks , bet tie besaikiai edimai vakare  doh.gif  Tai pradejau ieskoti iseiciu, marti vazineja pas dietologa, tai ji vakarais jei ateidavo vakarieniauti tas mus savo maista nesdavosi, ir valgydavo apie 9 ,drauge ,pas kazkoki dietologa lankosi tai nuo rugsejo nuo 100 iki 72 kg siam laikui numete be jokio alkio, na iskaulinau is marcios jos dietu meniu, susirinkau informacija is drauges, ir nuo pirmadienio laikausi savo susidaryto meniu, na ir ka , dvi dienos ir -3kg o tai betruko 100gr iki trizenklio skaiciaus, esu devintam dangui, alkio jokio, vakar vakare dar ir du gabaliukus varskes apkepo suvalgiau.
  Va politika , tai idomu viska stebeti is salies , kartais nezinau ,juoktis ar verkti. Kaip busima prezidenta, matau Maldeikiene, nors ir vel, viena kalbeti, o kitai kai reikia kazka realiai padaryti.O dabar seime tai atrodo , kad cirkas isvaziavo, o klaunai liko  unsure.gif  doh.gif
  Pas mus atsale , jau tik 5laipsius diena rodo , kol kas saule sviecia,bet po pietu rodo lietu trims dienoms i prieki , fu kaip as jo nemyliu, nei rubu issidziovint, nei ka  unsure.gif
  Sestadieni su MB mausim i SPA , 27 metines pamineti, kaip tetis mano yra kazkada pasakes , ne as tau vyra rinkau ,ka pasirinkai ta ir turi  biggrin.gif MB labai pirties pasiilges, tai gales saunoj kaip vista ant laktos tupet  tongue.gif

labas amorosa anūką greit štrihus, ką kiek ir kaip dietologai siūlo 4u.gif
pirtis mmmm kaip noriu teip senai buvau tik 12.31 blink.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif

As velyva palyginus su jumis, bet si savaite isvis tokia jau neproduktyvi, kadangi dirbu nuo 14 iki 22 tai kol gryztu, prisivalgyt aisku pries miega reikia ir kol miegot nueinu tai vos atsikelt eina po 8 unsure.gif unsure.gif

QUOTE(melsvaižalia @ 2017 01 17, 16:47)
Labas, trešnia, labai gražus darbelis thumbup.gif

vakar svečių turėjau - pora jaunų berniokų

Sveika, aciu uz pagyras 4u.gif
Tikri saunuoliai, kad toki gera darba padaret, visgi dar yra geru zmoniu 4u.gif

QUOTE(amorosa @ 2017 01 18, 11:28)

Tresne as amo netekau pamacius toki darbeli wub.gif

Aciu uz grazius zodzius aciuks.gif aciuks.gif

Is manes pasnekove apie LT politika nekokia, visai nesidomiu kas tas Karbauskis ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 01 18, 10:33)
labas amorosa anūką greit štrihus, ką kiek ir kaip dietologai siūlo  4u.gif
pirtis mmmm kaip noriu teip senai buvau tik 12.31  blink.gif

na pusryciams
: duona , gal issivertus butu pilno grudo su kokia mazo kaloringumo desra,

priespieciams: koks vaisius

pietus :salotos daug, mesa, tik ne kiauliena, vaisius kava

pavakariams jogurtas neriebus

vakarienei kiausiniai kepti ar zuvis , zodziu kai gryztu ko noriu ta pasidarau aisku proto ribose

dar reikia gerai gilintis i tuos planus, ka galima ko ne, vat marciai sudarytas valgiarastis , mano skrandziui kai kas nepriimtina, bandau variuot, dar tik trecia diena , bus matyti ,po savaites, ar menesio kaip seksis, dabar krenta vien nuo sumazintu normu tongue.gif

O man pirtis nepatinka, as kokia jacuzi gulesiu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 18, 07:09)
labos ,

Imu kavos ...
Neklauskot mane apie politiką. Kai užsivedu negaliu sustot ...
Nors niekad nežiurėjau į valdžią ir politikus , kaip į mesijus ir tautos gelbėtojus. Jei jų  ir nebūtų - nepajausčiau . Tik žurnalistams nebebūtų apie ką rėkaut ... Nors rėklauja jie ne apie politiką , o apie miegamuosius smile.gif

Kavute noriu iš tavo pomidorų :
38. Tlacolula
Daugiau gal nieko . Jokių lauko pomidorų pas mane nebebus smile.gif Gal suvalgysim sultis padažus ir tt.

Labas rytas,
yeeee!!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif clap.gif clap.gif clap.gif si ryta minus 400g ir jau per savaite numeciau 900g,o nuo sausio 6d,jau 6,2kg.Dziauguiuosi labai.
Dusia,pritariu tavo nuomonei apie politika ir zurnalistus,mano tokia pat.Siandien tarso ta kuris valdzioj,rytoj ta,kuris vel valdzioj,cirkai per \TV,radio,besmegeniams formuot nuomonei,reitingams.
Kadangi lauke nebesesi,siusk visas laukiniu seklas man,as sesiu tadu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(amorosa @ 2017 01 18, 08:28)
Labas rytas visoms

Jetus kol viska perskaiciau , pamirsau apie ka buvot kalbeje pradzioje
  Tresne as amo netekau pamacius toki darbeli
  Bet kaip temoje jauciasi artejantis pavasaris  tongue.gif ,ka tik marinavot, dziovinot, saldet, o va cia ir vel seklos . Jau net as balkone turiu tris ilgus vazonus, ieskau kokiu zoliu seklu, mazu uzkreciama ta darzo tema
  Gryztant, prie vyriskos temos, MB bambeklis, paveldeta is anytos  tai visi ismokom nebegirdetipyksta, na bet ka padarysi, kai jau visai daknisa, tai pareiskiu ,kad , jei nenori nedaryk,bet jei jau pats darai , tai buk zmogus patylek. Padeda trumpam, Cia  sunus kai isejo atskirai gyventi, tai kartu su juo dingo ir MB raktai varstai ir dar visokie baibokai , va kai pasigedo namie kilo karas, o sunus ramiai pareiske, as nieko neemiau , savo nusipirkau  biggrin.gif  tongue.gif teko pirkt is naujo Mano a.a. seses vyras buvo toks gerietis isoreje o seimoje  doh.gif
  Kas del dietos , tai CH padeta i sona, po svenciu vel pradejau laikytis, tai diena viskas kaip ir liuks , bet tie besaikiai edimai vakare  :  Tai pradejau ieskoti iseiciu, marti vazineja pas dietologa, tai ji vakarais jei ateidavo vakarieniauti tas mus savo maista nesdavosi, ir valgydavo apie 9 ,drauge ,pas kazkoki dietologa lankosi tai nuo rugsejo nuo 100 iki 72 kg siam laikui numete be jokio alkio, na iskaulinau is marcios jos dietu meniu, susirinkau informacija is drauges, ir nuo pirmadienio laikausi savo susidaryto meniu, na ir ka , dvi dienos ir -3kg o tai betruko 100gr iki trizenklio skaiciaus, esu devintam dangui, alkio jokio, vakar vakare dar ir du gabaliukus varskes apkepo suvalgiau.
  Va politika , tai idomu viska stebeti is salies , kartais nezinau ,juoktis ar verkti. Kaip busima prezidenta, matau Maldeikiene, nors ir vel, viena kalbeti, o kitai kai reikia kazka realiai padaryti.O dabar seime tai atrodo , kad cirkas isvaziavo, o klaunai liko
  Pas mus atsale , jau tik 5laipsius diena rodo , kol kas saule sviecia,bet po pietu rodo lietu trims dienoms i prieki , fu kaip as jo nemyliu, nei rubu issidziovint, nei ka  unsure.gif
  Sestadieni su MB mausim i SPA , 27 metines pamineti, kaip tetis mano yra kazkada pasakes , ne as tau vyra rinkau ,ka pasirinkai ta ir turi  MB labai pirties pasiilges, tai gales saunoj kaip vista ant laktos tupet

Saunuole,susiemei ir be chazano pilna ka pasirinkt,kiekvienas turim prisitaikyt tik.Jei nesunku,but idomu,kad pasidalintum. wub.gif
Papildyta:
Amorosa,o kiekiu surasyta nera,kaip pvz.Chazano?Man reikia,kad but tochniai,200g to,ano kito,valanda ta ana kita,nes as labai nedrausminga ir mano ranka dreba dedantis valgyt ne i ta puser,o kai parasyta kiek ir kada,tada man lyg stampas,PRIVALAU laikytis taip,kaip parasyta.Nu durna,bet todel,kad sena gal?Nu nebuvau visada tokia....
Papildyta:
Ir man jakuzzi mieliau nei sust sausam karsty.Fui,brolis turi pirty sode ant prudo kranto,ten uztvenktas Upelis uz Zapyskio,tai liuks maudymuisi,tai jie issikaitina ir puola i ta bala,nu jomajo,niekaip negaliu,tai man ten ne pramoga,as stalus kraustau tada,esu padaveja.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 18, 11:15)
Labas rytas,
yeeee!!!!  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif si ryta minus 400g ir jau per savaite numeciau 900g,o nuo sausio 6d,jau 6,2kg.Dziauguiuosi labai.
Dusia,pritariu tavo nuomonei apie politika ir zurnalistus,mano tokia pat.Siandien tarso ta kuris valdzioj,rytoj ta,kuris vel valdzioj,cirkai per \TV,radio,besmegeniams formuot nuomonei,reitingams.
Kadangi lauke nebesesi,siusk visas laukiniu seklas man,as sesiu tadu. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Saunuole,susiemei ir be chazano pilna ka pasirinkt,kiekvienas turim prisitaikyt tik.Jei nesunku,but idomu,kad pasidalintum. wub.gif
Papildyta:
Amorosa,o kiekiu surasyta nera,kaip pvz.Chazano?Man reikia,kad but tochniai,200g to,ano kito,valanda ta ana kita,nes as labai nedrausminga ir mano ranka dreba dedantis valgyt ne i ta puser,o kai parasyta kiek ir kada,tada man lyg stampas,PRIVALAU laikytis taip,kaip parasyta.Nu durna,bet todel,kad sena gal?Nu nebuvau visada tokia....

nea ,kiekiu nera, salotu valgyk kiek nori, mesos , ar zuvies riboju, as tingiu dabar svert skaiciuot, primetu mazdaug kalorijas, nes nesinori labai pamazint ir perdidint irgi nesinoriu,neskaiciuoju, nesveriu. Konkreciau kazka galeciau pasakyti po menesio ir negalima visko valgyti kartu , pirma salotos, paskui mesa , vaisius , kava. Kol toki kieki salotu suvalgau jau ir mesos nebesinori biggrin.gif

o as taves norejau paprasyti, kad apibudintum ta stoholmo dieta, kas kur ir kaip, 4u.gif va paskui jau sudarinesiu savo planus

pas marcia valgiarasciuose labai daug neriebaus jogurto , pas mus toks yra 0%riebalu,0% cukraus, su vaisias , grudais pilna, cia tipo,kad mazinti nora saldumynams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amorosa: 18 sausio 2017 - 11:27
QUOTE(amorosa @ 2017 01 18, 09:20)
nea ,kiekiu nera, salotu valgyk kiek nori, mesos , ar zuvies riboju, as tingiu dabar svert skaiciuot, primetu mazdaug kalorijas, nes nesinori labai pamazint ir perdidint irgi nesinoriu,neskaiciuoju, nesveriu. Konkreciau kazka galeciau pasakyti po menesio ir negalima visko valgyti kartu , pirma salotos, paskui mesa , vaisius , kava. Kol toki kieki salotu suvalgau jau ir mesos nebesinori biggrin.gif

o as taves norejau paprasyti, kad apibudintum ta stoholmo dieta, kas kur ir kaip, 4u.gif va paskui  jau sudarinesiu savo planus

pas marcia valgiarasciuose labai daug neriebaus jogurto , pas mus toks yra 0%riebalu,0% cukraus, su vaisias , grudais pilna, cia tipo,kad mazinti nora saldumynams

Amorosa,esu aprasius pirma etapa auksciau,o antram etape yra duota p[o du variantus pusryciu,pietu ir vakarienes ir is ju renkuosi ka noriu.Pvz.:30 gramu all-bran kelogs sausu pusryciu su avizom kur yra be cukraus ir puse puodelio dziovintu vaisiu:razinu,obuoliu,kokoso drozliu,uzpilt 100g pieno,kava.arba zalias kokteilis is 1,5 puoduko spinatu,pusantro puoduko geltonojo meliono,lieso jogurto su vanila ir semenu sauksto.Pietums du virti kiausai su 1 pomidoru ,svogunu laiskai,pipirai ir 1s.lieso majonezo ,rugines duonos puse riekeles arba 1,5 puodelio juodu makaronu su 60g zuvies arba vistos file,su svogunu ir tomatu padaziuku.
vakare pomidoras su mazu agurku uzpiltas 1a.s.alyvuogiu aliejaus arba moliugu sriuba su ciliu pagal duota recepta.
Atsakyti
Labas 4u.gif
Luety - sveikinimai tieek atsikračius clap.gif clap.gif ploja.gif

Dusia, daug su kuo sutinku (ne smarkiai tu čia kitokia tongue.gif ), Burgio žiauriai gaila... kita vertus, aš fiziškai nepernešu apsimetėlių - kai kekšė ar buvus kekšė porina apie skaistybę ir vaidina šventąją, kai alkoholikas moralizuoja apie svaigalų žalą ir t.t. ir pan. kai žalieji nutarė atsisaką automobilių, pykau, nes tai iš tų atvejų, kai duoda eurą, atima du... Tas pats su seimūnų skaičiaus mažinimu - tikrai manot, kad sumažinus trečdaliu, atitinkamai trečdaliu sumažės išlaidų??? kaip tai nelabai tikiu...
o tas automobilis - tai kaip gavosi kaip ta duobė, kurią kitiems iškasė, o patys įkrito, tiesiog kaip 'na zlo"... O dėl meilių nemeilių - manau, dar čia visko išlys.. Tiesiog fiziologija: seniai išėjo, atėjo dauguma ~keturiasdešimtmečiai, kai pats tas velnias uodegon.... Ir karbauskis - nu gi jaunas vyras, žmona toli, šalia jaunos ir gražios moterys.... nus graži ta kilbišienė, kad ją kur...
Atsakyti
Gavau trecio etapo meniu.Jis beveik nesiskiria nuo antro etapo,manau,kad cia jau taip ir bus,tik kiti variantai ir mesos 20g daugiau.
Ryte vienas kokteilis arba jogurtas su uogom,pietums salotos su vistiena arba zuvim arba troskinys is pupeliu,brokoliu ir papriku,gale ipilt aliejaus sauksteli,o vakariene zalioji pica ant pitos,sudejus darzoves ant pitos,pakept iki traskumo viska su mozarella suriu,arba brokoliu kremine sriuba.Todel pagalvojau,kad vartosiu visus keturis variantus,t.y. antro ir trecio etapo,nes jie tapatus,bus lengviau rinktis is esamu produktu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 18 sausio 2017 - 16:08
sveikos,
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 18, 00:37)
Na matai, aš netikiu žiniasklaida kuri rėkia. Aš galvoju kad :
1.

nuo pat ryto neradau laiko pasakyti, kad nepasisekė tau būt kitokia, nes 95 proc. pritariu, 5 proc. esu be nuomonės smile.gif. Va, paskaičiau, kad ir Luety, ir MŽ tau pritaria. Bet labai ačiū, kad netingėjai parašyt - buvo įdomu.
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2017 01 18, 07:53)
Kaip jūs tepate ricinos aliejumi plaukus ir blakstienas bei antakius tai tik pamozpjete ir einate gult? netepiau dar nė karto ale jau rupke reikia  unsure.gif tuoj tik paišys ant odos antakius...

tepk paprastai ir tiek, tik plaukams geriau įtrynus į šaknis uždėti polietileno kepurikę ir apvynioti kokiu rankšluosčiu, kad būtų šilta, ir palaikyti kaip kaukę kokias 2-3 val.
Papildyta:
QUOTE(amorosa @ 2017 01 18, 10:54)
dabar krenta vien nuo sumazintu normu  tongue.gif

nu va - nuo to gi ir krenta bigsmile.gif
nes dietologėmis mes tikrai jau galime būti pačios
o visa kita kiekiai...
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2017 01 18, 11:17)
Labas rytas,
yeeee!!!!  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif si ryta minus 400g ir jau per savaite numeciau 900g,o nuo sausio 6d,jau 6,2kg.Dziauguiuosi labai.

nu va, kai faina. Sveikinimai 4u.gif
Sakiau, kad negaliu su tavim lenktyniauti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 18 sausio 2017 - 16:39
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 18, 17:41)
sveikos,

nuo pat ryto neradau laiko pasakyti, kad nepasisekė tau būt kitokia, nes 95 proc. pritariu, 5 proc. esu be nuomonės smile.gif. Va, paskaičiau, kad ir Luety, ir MŽ tau pritaria. Bet labai ačiū, kad netingėjai parašyt - buvo įdomu.
Papildyta:

O taip norėjau būti išskirtine ... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nepavyko .

Šiandien per 2 minutes priėmiau sprendimą kurį atidėliojau 2 metus ... Nežinau , kas užplaukė , duodieve gal žiurkės genas prabudo . Jos tai iš skęstančio laivo bėga...
Norėčiau išsižliubt , bet einu pasijogint .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 18, 17:30)
Šiandien per 2 minutes priėmiau sprendimą kurį atidėliojau 2 metus ...

KOKĮ?????????????? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 18, 15:30)
O taip norėjau būti išskirtine ...  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Nepavyko .

Šiandien per 2 minutes priėmiau sprendimą kurį atidėliojau 2 metus ... Nežinau , kas užplaukė , duodieve gal žiurkės genas prabudo . Jos tai iš skęstančio laivo bėga...
Norėčiau išsižliubt , bet einu pasijogint .

Kiba darba metei????????
Atsakyti