Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2017 01 18, 18:54)
Kiba darba metei????????

aš irgi taip pagalvojau unsure.gif

Dabar noriu pasisakyti papildų klausimu. Kokie 2 metai skauda pėdos sąnarį - ten, kur kauliukas iššoka. Man tai jis neiššokęs, tik šiaip skausmas vaikštant ar judinant pirštus. Tik kai aukštais batais apsiaudavau ir "užsilauždavo" pirštai, tai tikrai labai skaudėdavo. Tai va - kokios 3 savaitės geriu kolageną, ir ką - labai sumažėjo skausmas. Ir geriu 2-bai mažiau, nei amerikonai rekomenduoja, prisiklausius, kad jų dozės arkliškos. Nes nu man nelabai lengva nuryt 3 didžiules kapsules iš karto neužsižiaugčiojus... O jei dar kartą dienoje pakartot blink.gif. Tokiam reikalui maniau geriau gliukozaminas ir chondroitinas, turiu ir to, kolagenas gal sakiau odai kažką gero padarys, nu bet padeda ir sąnariui, faktas.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 18, 19:54)
Kiba darba metei????????

Mano darbo nenumesi per 3 dienas . Bandysiu pasiaurint. Jei per 3 mėnesius kažką pavyks , bus puiku . Bet atėjo nušvitimas, staiga smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 18, 20:22)
aš irgi taip pagalvojau unsure.gif

Dabar noriu pasisakyti papildų klausimu. Kokie 2 metai skauda pėdos sąnarį - ten, kur kauliukas iššoka. Man tai jis neiššokęs, tik šiaip skausmas vaikštant ar judinant pirštus. Tik kai aukštais batais apsiaudavau ir "užsilauždavo" pirštai, tai tikrai labai skaudėdavo. Tai va - kokios 3 savaitės geriu kolageną, ir ką - labai sumažėjo skausmas. Ir geriu 2-bai mažiau, nei amerikonai rekomenduoja, prisiklausius, kad jų dozės arkliškos. Nes nu man nelabai lengva nuryt 3 didžiules kapsules iš karto neužsižiaugčiojus... O jei dar kartą dienoje pakartot blink.gif. Tokiam reikalui maniau geriau gliukozaminas ir chondroitinas, turiu ir to, kolagenas gal sakiau odai kažką gero padarys, nu bet padeda ir sąnariui, faktas.

O nebus taip - kol geri - tol gerai ? nebegeri ir vėl .... Nors apie papildus neišmanau smile.gif
Atsakyti
Dusia paslaptingoji - nesako... Slepia.. Ir tyli kaip Marytė Melnikaitė schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 01 18, 21:51)
Dusia paslaptingoji - nesako... Slepia..  Ir tyli kaip Marytė Melnikaitė schmoll.gif  mirksiukas.gif

O ką aš žinau kas čia skaito, nepasakosiu kada kiek su kuo ir kaip dirbu. Planas - pasimažint darbus , vieno atsisakyt ... Tikiuosi pavyks . Kad maloniai jausčiausi nėra - visi nepatenkinti . Bet pasakiau kad nebežadu dirbt , tegul galvoja. Netyčia.
Atsakyti
Už ryžtą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 01 18, 22:16)
Už ryžtą drinks_cheers.gif

Pastarasias kelias dienas matyt prisikaupė kritinė masė .... Nereikėjo jokio ryžto. Viskas savaime .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 18, 20:32)
* Mano darbo nenumesi per 3 dienas . Bandysiu pasiaurint.  Jei per 3 mėnesius kažką pavyks , bus puiku . Bet atėjo nušvitimas, staiga smile.gif
Papildyta:
* * O nebus taip - kol geri - tol gerai ? nebegeri ir vėl .... Nors apie papildus neišmanau smile.gif

* tikriausia nesigailėsi smile.gif
* * o ką aš žinau, kaip bus unsure.gif. Kaip bus - taip, pabandyt verta.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 18, 19:38)
Pastarasias kelias dienas matyt prisikaupė kritinė masė  .... Nereikėjo jokio ryžto. Viskas savaime .

Niekas nevyksta be priezasties.Kad susikaupe ir staiga prasvito,reiskia tam atejo riba.Viskas bus gerai,islaisves mintys,pamatysi ka geresnio vietoj to.Negalima vezt atsiviepus,kai tampa nebemiela,reikia palikt.
Buckas uz palanku sprendima. 4u.gif 4u.gif
Kava ,pasakok apie ta kalogena.Kas jis,su kuo valgomas,smulu aprasyma,arba imesk i az.,please.
Labanakt.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Dusia37 čiupk 4u.gif priėmei reiškiasi tai atėjo pabaigos pradžia, o kad nesuvokia ir nesupranta tai reikia pasakyti(aha ta pati kuri sako ale vistiek) džiaugiuosi kad sugebėjai pasakyti 4u.gif O dėl finansų susideliosi, vaikai moksluose ale kaip nors 4u.gif
Luety ohoho kokie pasiekimai 4u.gif
Kavasucitrina manau reiktų pasidaryti rentgeną visų pirmą o paskui gliukozaminu gydytis, nes gali būti kaulinio audinio pakitimai ir bla bla bla...Gliukazaminą aš MB duodu nes pakeitė darbo profilį o čia daug fizinio darbo( reiks ieškoti kito) tai dabar maitinu juom... nežinau ar gerai darau..
O kavą visia pamiršau 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Bučkas

Atsakyti
Labas rytas,

Imu kavos , nes man pasinervinimai kerta per miega, užmigau apie 1val , o 6 val akys stačios . Vaistų nei turiu nei geriu kada. Jau pilna galva minčių ką veiksiu vakarais kai darbo namie nebebus ...
Iki to laiko reikia išgyventi smile.gif Kas liečia papildus aš vis tik galvoju , kad turi būti pas žmogų viskas suderinta - maistas, rėžimas , sportas - judėjimas. Pati laikas nuo laiko vitaminą B pageriu , ir magnį ... Kitokių vitaminų nelabai .

Atsakyti
Atlekiu kavos 4u.gif

Saltis nepaaiskinamas, is namu matosi apsnigusios kalnu virsunes, pas mus tik lijo, labai .Aplinkui snigo. Kazkas nenormalaus dedasi siais metais, gruodi- liutys, sausi siai zonai nebudingas sniegas, per zinias , sake ,kad paskutini karta cia snigo pries 34m.

Dusia , 4u.gif kartais uzdarius duris ,atsiveria laaabai platus langas smile.gif

Turiu gliukozamino ir as, labai viena kelena naktim pradeda skaudeti, pradejau trintis viprosaliu, kaip ir padeda, gal ir to gliukozamino pagerti, mazu bus geriau. g.gif

O as tai net nebezinau, ar dziaugtis, per tris dienas -4kg hmm.gif kas svarbiausia soti.Kitam pasakyciau ,kad nenormalu , bet paciai net akys lauk issoko uzlipus ant svarstykliu. ax.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amorosa: 19 sausio 2017 - 10:11
Dusia37 ogi skaitysi, paišysi ir t.t. ir t.t. ir t.t. veiksi tai ką tu nori o ne tai ką tu privalai padaryti 5, 15, 20, 25 .... galu gale paislėsi...nepaversi namų darbu o ką veiksi...Laikykis 4u.gif
Amorosa eina sau kokie rezulatai, o tau greit užlipa kg atgal? Na per dieną 2 kg pvz.

Atsakyti