Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 23, 22:01)
* Škudės senovinė veislė , vilna tinkama vėlimui , mėsa vertinamam gurmanų , labai atsparios ,  gali gyvent  pašiūrėj žiemą , nereikia šilto tvarto .. bla bla bla...
* * Alpakos  kaina apie 1000 Eur , atipgo ir Lietuvoj . Kaip geras šuo. Bėda- vienos negali laikyti - numirs. Iš ilgesio . Reikia bandos .

* ir tau nebus jų gaila skerst? unsure.gif
* * jo, žinau, kad po 1 neišeina, geriausiai 2 poros. O ir šiaip su jom reikalų gana nemažai, o naudos? Ir kur dėt tą jų vilną? Tai turbūt ir liks tik svajonės... verysad.gif

Luety, ten JISAI, vardu Cinamonas biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 23, 20:50)
* * jo, žinau, kad po 1 neišeina, geriausiai 2 poros. O ir šiaip su jom reikalų gana nemažai, o naudos? Ir kur dėt tą jų vilną? Tai turbūt ir liks tik svajonės... verysad.gif

*

Tai tada gejus,nes labai jau i moteri jis man panasus.lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 23, 22:55)

ne, tada gal tiesiog metroseksualas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 23, 23:55)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dieve, kas per gražumas wub.gif wub.gif wub.gif
bet... jam ryškai nemenkai užvalgyt reikia, manau.. ir vaiva\orykštėm jis greičiausiai nekakoja....

kava, kam tau tooooks prūdas? blink.gif ruonius auginsi? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 23, 23:50)

Nu dar ko , avis aš skersiu smile.gif Uodą užmušt galiu , vištos nepapjaučiau , pelės nenudobčiau . Nors nebijau. Nežinau kaip būtų dabar, vaikystėj viskas natūralu atrodė smile.gif
Alpakų vilna labai bragi , bet kad atsipirktų nemanau . Kiek žinau veža i Vokietiją karšt . Priežiūros reikalauja daug , ligos ...
PS dar galima prie avių lama laikyt . Vietoj šuns smile.gif Labai geras sargas.
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 01 23, 23:46)
* Dieve, kas per gražumas wub.gif  wub.gif  wub.gif
bet... jam ryškai nemenkai užvalgyt reikia, manau.. ir vaiva\orykštėm jis greičiausiai nekakoja....

* * kava, kam tau tooooks prūdas? blink.gif ruonius auginsi? bigsmile.gif

* kokiom 2 porom mūsų 3 ha pievų užtektų ir užvalgymui, ir kakojimui dar vietos liktų smile.gif
* * na, tiesiog per visą tokią pažemėjusią vietą norėtųsi... Ir gražiau didelis... Ir visi natūralūs procesai dideliam geriau vyksta... Ir jei daryt, tai daryt - 2 arų balą ir dabar turime, aišku, išvalyt vis tiek reikėtų... Bet kai tokie pinigai, dar reikia gerai pagalvoti...
Ruonių tai gal nebūtų, bet žuvų tai tikrai būtų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 23, 23:52)
Nu dar ko , avis aš skersiu smile.gif Uodą užmušt galiu , vištos nepapjaučiau , pelės nenudobčiau . Nors nebijau. Nežinau kaip būtų  dabar, vaikystėj viskas natūralu atrodė smile.gif
Alpakų vilna labai bragi , bet kad atsipirktų nemanau . Kiek žinau veža i Vokietiją karšt . Priežiūros reikalauja daug , ligos ...
PS dar galima prie avių lama laikyt . Vietoj šuns smile.gif Labai geras sargas.

nu gerai, samdysi skerdiką. Bet tai galėsi ramiai būt, kai žinosi, kad va, tavo mylimukes galabija? Man, va, vištas MB eina pjaut, o aš vietos troboj nerandu... unsure.gif
Berods, karšia ir LT.
Na, o lamą vietoj šuns tu išbandysi, kai avis įsigysi, ir man paskui papasakosi, kas per sargas biggrin.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Ai čia romatikos truputuką bo žiū jos jau gyvulaiis apsileido, kita ruonius siūlo auginti, trečia kažkokius gražuolius ne tos orientacijos... žodžiu kvietkelių jums mažu in realybę grįšit biggrin.gif

Tiesa kavasucitrina kokių paprikyčių inmesk dą ai pabandysiu po 1-2 sėkliukes ax.gif o kur parašysiu į AZ o mažu kada iki Kauno kavelės 4u.gif

Melsvaižalia oi mažu tu tikrai turi keliautojo sielą net cypia kaip jai reikia išlėkti.. tiesa kaip rezultatai TB...

Bučkas
Atsakyti
labas rytas,

Imu kavos . Kažin kada išsimiegosiu ?
Ate42 pas tave ten obuolinės paprikos ? Turiu ir tavęs gavusi per susitikimą sėklų , žinau, kad paprikų , o kokių nežinau smile.gif
Čilių taip ir nepasėjau ... Nes žemių nėra namie , o nuvažiuoti iki kokių Senukų taigi tingiu .
KSC kažkaip vakar paskaitinėjau apie alpakas, užvedei . Tai ten rašo kad 1 ha gali ganytis iki 25 vnt . O kad ferma atsipirktų reikia ne mažiau 30. Pagalvok apie tai biggrin.gif Jei rastumei vilnai, siūlams ir dirbiniams rinką ne Lietuvoj o pvz Vokietijoj ar Skandinavuose, neprastai gyventumei ir dirbt valdiško darbo nereiktų .
Ar negalėtumei projekto parašyti ES lėšom gauti : alpakų auginimas ? Na pavadinimas gali būti bele koks biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 24, 10:07)
labas rytas,

Imu kavos . Kažin kada išsimiegosiu ?
Ate42 pas tave ten obuolinės paprikos ?  Turiu ir tavęs gavusi per susitikimą sėklų , žinau, kad paprikų , o kokių nežinau smile.gif
Čilių taip ir nepasėjau ... Nes žemių nėra namie , o nuvažiuoti iki kokių Senukų taigi tingiu .
KSC  kažkaip vakar paskaitinėjau apie alpakas, užvedei . Tai ten rašo kad 1 ha gali ganytis iki 25 vnt . O kad ferma atsipirktų reikia ne mažiau 30. Pagalvok apie tai  biggrin.gif  Jei rastumei vilnai, siūlams  ir dirbiniams rinką ne Lietuvoj o pvz Vokietijoj ar Skandinavuose, neprastai gyventumei ir dirbt valdiško darbo nereiktų .
Ar negalėtumei projekto parašyti ES lėšom gauti :  alpakų auginimas ? Na pavadinimas gali būti bele koks  biggrin.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jei apie tas pakrikas kur pas Niurzgą dalinausi-obuolinės, labai storom sienelėm. Jų turiu ir geltonų ir raudonų. Labai mėsingos, derlingos r skanios. Nueik pas sodybietes, ten augančių nuotraukas sudėjau.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 01 24, 11:12)
Jei apie tas pakrikas kur pas Niurzgą dalinausi-obuolinės, labai storom sienelėm. Jų turiu ir geltonų ir raudonų. Labai mėsingos, derlingos r skanios. Nueik pas sodybietes, ten augančių nuotraukas sudėjau.

Dėkui , mačiau jau nuotraukas smile.gif sėsiu smile.gif
Atsakyti
sveikos,
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 24, 10:07)
* Ate42 pas tave ten obuolinės paprikos ?  Turiu ir tavęs gavusi per susitikimą sėklų , žinau, kad paprikų , o kokių nežinau smile.gif

* * KSC  kažkaip vakar paskaitinėjau apie alpakas, užvedei . Tai ten rašo kad 1 ha gali ganytis iki 25 vnt . O kad ferma atsipirktų reikia ne mažiau 30. Pagalvok apie tai  biggrin.gif  Jei rastumei vilnai, siūlams  ir dirbiniams rinką ne Lietuvoj o pvz Vokietijoj ar Skandinavuose, neprastai gyventumei ir dirbt valdiško darbo nereiktų .
Ar negalėtumei projekto parašyti ES lėšom gauti :  alpakų auginimas ? Na pavadinimas gali būti bele koks  biggrin.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

* aha, ate, o kokias man esi davus? Va, Muka norėtų paprikų iš manęs, bet turiu tik taviškių pernykščių, kokios ten jos? Tų galiu tikrai duot, kitokių neturiu

* * nu va, mergai man verslo planus tik kuria biggrin.gif. Kažkada Reina šinšilas siūlė, dabar Dusia alpakas smile.gif. Kad turbūt ES tik jaunųjų ūkininkų įsikūrimo priemonėj leidžia gyvūnus pirkt. O aš toli gražu ne jauna, galiu tik dukrą jaunąja ūkininke padaryt, kol ji dar čia namie sėdi smile.gif
Atsakyti