QUOTE(Dusia37 @ 2020 04 09, 12:09)
1.Bulvės skanios tik iš savo daržo šviežios virtos su lupyna... Valgyti su sviestu ar kokiu ten kastiniu... Pavėsinėj savo kaime
2.Iš saldumynų skanus būdavo tik Napaleono tortas. Kai dar laikas nuo laiko pasiilgdavau saldumynų . Turiu išsisaugojusi jo Keto receptą, bet tikrai nekepsiu Velykom ... Negundo .
3.Laikykis Luety , paskui labai sunku grįžti

...
Apsipirkom . Tvarkingai pasiskirstėm kas ką su MB . Visi kaip žmonės tik pensininkai ne ... Perka krepšiais , eilėj stovi prie silkės ir žuvies ( gal geriau pabadautų ryt , sveikiau būtų ) . O mano mažam Rimiuke ( nei už ką nenuvytų į didelę parduotuvę manęs )4. tai vaikšto bobulyte be kaukės su kažkokia moteriške lydinčia ( gal mano metų ) - dukra , giminaitė , ar kt ... Visas prekes čiupina, atsidaro šaldytuvus ir sukiša galvas etikečiu skaityt abi ... Bo nemato. Darvino premija reiktų duoti
1.ir taip skanu,bet va kugelis arba cepakai,tai labai viliotu,jei kas padarytu.
2.P.Ziberto vaiku darzelyje kaip dirbau,buvo moteris,atsimenu Vince Grajauskiene.Jau tikriausdiai AtA,nes 1978-1982 jai jau buvo virs 70m.Bet kokius skanius Napoleonus ji kepdavo,tai pa,irst bnegaliu iki siol.Dar limdol sokolado morciau,bet i parde neisiu,bijau.
3.As laikausi,cia tik pasisvajojimai.
4.OMG, nu rusu laikais buvo nors sanitarinis svietimas gerai isvystytas,o dabar ?Jokio supratimo apie higiena ir numirs nesupratusios.

Uzdengem pagaliau agrastus ir serbentus stovais su tinklu,jokie pauksciai nebelauzys man salekiu liaunu ir nebegaus uogu.Vat.
Paprikos jau miega siltnamyje,salotas skinsiu jau kt.sav.Atlaisvinau zeme apie svogumus,daug kaifavau,deginausi,gerem kava,vel dirbon,MB pirko cheremsha (laukiniu cesnaku )sodimuku,tai tuos issodinau.Mes ju turim jau antri metai kazkiek pasisodine,bet dabar dar daugiau bus,galesim pilnai megautis,gal dar pasidziovint.Truputi su agurku daigais pasivelinau,jau galetu sedet siltnamyje,o dabar dar tik dygsta daigiukai.
Ryt kiemelio tvarkymas is ryto,o paskui gal vel i soda.Bus matyt,reik dagyvent.