Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(ate42 @ 2017 01 24, 12:12)
Jei apie tas pakrikas kur pas Niurzgą dalinausi-obuolinės, labai storom sienelėm. Jų turiu ir geltonų ir raudonų. Labai mėsingos, derlingos r skanios. Nueik pas sodybietes, ten augančių nuotraukas sudėjau.

noriu blush2.gif

Dusia37 kokius baklažanus dabar sėsi ne violeta lunga o dabar sakei kažkokius kitus unsure.gif

Jooo damos tuoj aš kokių triušių fermos prašysiu ES projekto oi ne ne noriu veislyną kačiukų šuniukų o rolleyes.gif nes tuiru tik 12 a tongue.gif alpakos su avimi ni ni niekaip o va ciucikų desėtkas turėtų sutilpti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 24 sausio 2017 - 10:50
QUOTE(Muka @ 2017 01 24, 11:50)
noriu  blush2.gif
Dusia37 kokius baklažanus dabar sėsi ne violeta lunga o dabar sakei kažkokius kitus  unsure.gif
Jooo damos tuoj aš kokių triušių fermos prašysiu ES projekto oi ne ne noriu veislyną kačiukų šuniukų o  rolleyes.gif nes tuiru tik 12 a  tongue.gif alpakos su avimi ni ni niekaip o va ciucikų desėtkas turėtų sutilpti

Madona turiu dar 2 sėklas smile.gif Iš Jūsų sodui , be proto brangios sėklos . O derlingumas kaip ir Lungos , daugiau nebesisiųsiu .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 24, 12:53)
Madona turiu dar 2 sėklas smile.gif Iš Jūsų sodui , be proto brangios sėklos . O derlingumas kaip  ir Lungos , daugiau nebesisiųsiu .

tai jau neauginsi Madonos unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas,

imu skania kava,isipilu i ta puodeli,kur salia padetas ant sono ir uosdama tulpiu aromata,kaifuoju pavasariu. 4u.gif Ech,...skanu. biggrin.gif
Ate,apziurejau paprikas sodyboj,gal nori keistis kelias seklas i mano Trapez.Jos jau pakeliui,manau gale savaites gausiu,tai issiusciau,mazu dar spetu ateit??Kazkaip tavo tokios buinos,apvalios,kaip obuoliukai,reiktu paivairint gal,ar nereikia?Gal geriau vienos rusies?
O siaip.siandien uzsakiau siltnami jau.Is ciahttp://ntgrupe.lt/produkcija/siltnamiai-10/lt/ Arka Dum,12,4m2 .Dabar einu deretis del atvezimo kainos,nes labai jau nevienoda ja sako,o kai atves,isvis nuples kazkiek,kiek nores,tai reikia uzsitikrint stabilia kaina.
Zinoma,ne pigus 355 euriuku,bet cia pigiausias variantas,koks yra galimas su atvezimu.UK polikarbonatiniai tik slaitiniai,o arkiniu neturi.Slaitiniu kainos kosmines,o arkiniu pleveliniu,pigiausias varijantas £422.Tai man iseis polikarbonatinis su atvezimu tokia kaina arkinis.Jo arkuciu plotis tik 50cm,tai bus stabilu vejo pasipriesinimui,turi kojas kampuose,ikasamas i zeme,turi arku sutvirtinimus viduje,dvejas duris galuose ir juose langai.Beliko sulaukt atvezant.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 01 24, 12:09)
tai jau neauginsi Madonos  unsure.gif

Muka sakau turiu Madonos 2 ar 3 sėklas 2016 metų pirkimo . 2017 metais auginsiu, tik daugiau nepirksiu . O Lungos sėklų gal keli šimtai pakelyje ir kainuoja centus , jei daigios būtų tai man iki smečio vieno pakelio užtektų . Daigai Madonos gražesni , derėjime ir skonyje skirtumo nemačiau . Baklažanas ne pomidoras ne agurkas - žalio nevalgai , o kai kepi dedi prieskonius ir tt.
Sesė 2016 augino ŠITUOS . Sakė ankstyvesni negu Madona ir Lunga.
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2017 01 24, 12:27)
Labas rytas,

imu skania kava,isipilu i ta puodeli,kur salia padetas ant sono ir uosdama tulpiu aromata,kaifuoju pavasariu. 4u.gif Ech,...skanu. biggrin.gif
Ate,apziurejau paprikas sodyboj,gal nori keistis kelias seklas i mano Trapez.Jos jau pakeliui,manau gale savaites gausiu,tai issiusciau,mazu dar spetu ateit??Kazkaip tavo tokios buinos,apvalios,kaip obuoliukai,reiktu paivairint gal,ar nereikia?Gal geriau vienos rusies?
O siaip.siandien uzsakiau siltnami jau.Is ciahttp://ntgrupe.lt/produkcija/siltnamiai-10/lt/    Arka Dum,12,4m2 .Dabar einu deretis del atvezimo kainos,nes labai jau nevienoda ja sako,o kai atves,isvis nuples kazkiek,kiek nores,tai reikia uzsitikrint stabilia kaina.
Zinoma,ne pigus 355 euriuku,bet cia pigiausias variantas,koks yra galimas su atvezimu.UK polikarbonatiniai tik slaitiniai,o arkiniu neturi.Slaitiniu kainos kosmines,o arkiniu pleveliniu,pigiausias varijantas £422.Tai man iseis polikarbonatinis su atvezimu tokia kaina arkinis.Jo arkuciu plotis tik 50cm,tai bus stabilu vejo pasipriesinimui,turi kojas kampuose,ikasamas i zeme,turi arku sutvirtinimus viduje,dvejas duris galuose ir juose langai.Beliko sulaukt atvezant.

Luety aš auginiu visada kelias veisles paprikų. Gal kartosiuosi , bet pačios ankstyviausios yra baltos - skonio jos neišraiškingo , bet laukaint kol raudonos ims sirpti - puikai sueina į salotas. Įdarytos gal kiek turi paprikinio kartumo , bet man skanu . Tik jau žiemai jų nei šaldau , nei džiovinu . Kitų kol kas nebandžius , visada sodinu 2-4 krūmus va šitų : Whitney F1,
PS pas mane apie 50 krūmų paprikų telpa tuneliukuose.

Atsakyti
2016 metų sarašas
1 Roberta
2 Robertina
3 BALTA Whitney F1
4 OŽIAROVKA
5 Maratos h
6 LAMUYO H
7 GYPSY H
8 Hamik
9 Tambora h
10 Toptpo roso
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 24 sausio 2017 - 12:51
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 24, 14:14)
Muka sakau turiu Madonos 2 ar 3 sėklas 2016 metų pirkimo . 2017  metais auginsiu, tik daugiau nepirksiu .  O Lungos  sėklų gal keli šimtai pakelyje ir kainuoja centus ,  jei daigios būtų tai man iki smečio vieno pakelio užtektų . Daigai Madonos gražesni , derėjime ir skonyje  skirtumo nemačiau . Baklažanas ne pomidoras ne agurkas - žalio nevalgai , o kai kepi dedi prieskonius ir tt.
Sesė 2016 augino ŠITUOS . Sakė ankstyvesni negu Madona ir Lunga.
Papildyta:
Luety aš auginiu visada kelias veisles paprikų. Gal kartosiuosi , bet pačios ankstyviausios yra baltos - skonio jos neišraiškingo , bet  laukaint kol raudonos ims sirpti - puikai sueina į salotas. Įdarytos  gal kiek turi paprikinio kartumo , bet man skanu . Tik jau žiemai jų nei šaldau , nei džiovinu . Kitų kol kas nebandžius , visada sodinu 2-4 krūmus va šitų :      Whitney F1,
PS pas mane apie 50 krūmų paprikų telpa tuneliukuose.

supratau apie baklažanus... o va dabar tu man pasakyk kaip tu tuos tunelius darai plėvele perki ir uždengi omplėvelė agrodanga ar ta šiltnaminė ax.gif MB kalbinu jeigu jis man šiltnamį nugriaus tada turės tuneliukus daryti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 01 24, 12:37)
supratau apie baklažanus... o va dabar tu man pasakyk kaip tu tuos tunelius darai plėvele perki ir uždengi omplėvelė agrodanga ar ta šiltnaminė  ax.gif MB kalbinu jeigu jis man šiltnamį nugriaus tada turės tuneliukus daryti  tongue.gif

Merginos, peržiūrėsiu sėklų lobius, dabar ne tos nuotaikos, nors dėl Luety, teks susikaupt ir jei tik bus būtinai visoms įdėsiu tų apvalių, nors po kelias sėklas manau užteks. Tikrai tikrai vertos. Va džiovinimui , nežinau, nes labai storasienės, gal kokie 7-8 mm. Tikrai derlingos, tik pas mane jos ne ankstyviausios.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 24, 14:30)
2016 metų sarašas
1 Roberta
2 Robertina
3 BALTA  Whitney F1
4 OŽIAROVKA
5 Maratos h
6 LAMUYO H
7 GYPSY H
8 Hamik
9 Tambora h
10 Toptpo roso
11 gypsy h

oho koks paltus sąrašiukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 01 24, 13:37)
supratau apie baklažanus... o va dabar tu man pasakyk kaip tu tuos tunelius darai plėvele perki ir uždengi omplėvelė agrodanga ar ta šiltnaminė  ax.gif MB kalbinu jeigu jis man šiltnamį nugriaus tada turės tuneliukus daryti  tongue.gif

Tikrai gražūs tuneliukai pas Ate42, ir dar paprikų senose temose pieškok- yra daug nuotraukų Paladės. Pas mane primityvūs lankai susmeigti ir ant viršaus užmesta agroplėvele , šonai lentom prispausti . Dengiu TIK agroplėvele, dėl drėgmės gavimo. Ir dėl ventiliacijos - aš tai dienom neatidengsiu . Ir tiap gyvena iki joninių ... paskui nebedengiu niekuo - gauna vėjo - geriau mezga. ( Dėl apdulkinimo ) .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 24 sausio 2017 - 12:50
QUOTE(Muka @ 2017 01 24, 12:37)

vartotojo įkelta nuotrauka
Va tau tuneliukas dešiniam kampe. Galai stacionariai agroplėvele aptraukti. Šonai pakeliami abu ar vienas, pagal poreikį.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 24, 12:49)
Tikrai gražūs tuneliukai pas Ate42, ir dar paprikų senose temose pieškok- yra daug nuotraukų Paladės.  Pas mane primityvūs lankai susmeigti ir ant viršaus užmesta agroplėvele , šonai lentom prispausti .  Dengiu TIK agroplėvele,  dėl drėgmės gavimo. Ir dėl ventiliacijos - aš tai dienom neatidengsiu . Ir tiap gyvena iki joninių ... paskui nebedengiu niekuo - gauna vėjo - geriau mezga. ( Dėl apdulkinimo ) .

Ačiū, Dusia. Iš kur žinai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 01 24, 12:42)
Merginos, peržiūrėsiu sėklų lobius, dabar ne tos nuotaikos, nors dėl Luety, teks susikaupt ir jei tik bus būtinai visoms įdėsiu tų apvalių, nors po kelias sėklas manau užteks. Tikrai tikrai vertos. Va džiovinimui , nežinau, nes labai storasienės, gal kokie 7-8 mm. Tikrai derlingos, tik pas mane jos ne ankstyviausios.

ate, o tu man gali bent pasakyt, ko praeitam poste klausiau? Kokios ten paprikos, kur aš turėjau?
Atsakyti