QUOTE(ate42 @ 2017 01 24, 10:42)
Merginos, peržiūrėsiu sėklų lobius, dabar ne tos nuotaikos, nors dėl Luety, teks susikaupt ir jei tik bus būtinai visoms įdėsiu tų apvalių, nors po kelias sėklas manau užteks. Tikrai tikrai vertos. Va džiovinimui , nežinau, nes labai storasienės, gal kokie 7-8 mm. Tikrai derlingos, tik pas mane jos ne ankstyviausios.
Ate,vaikeli,tikrai nereikia stengtis del manes vienos,jei sirdele uzimta kitkuo.Zinau,kaip tada buna,noris susikoncentruot tik del vieno dalyko,kuris svarbesnis,o kitus norisi pasiust toli,kur meskos ziemoja.
Parasyk pavadinima ir as gal atsisiusiu kur radus.Tik tiek,kad man daug nereikia,tik del ivairumo.
Jei nori as tau atsiusiu is savo arsenalo,ka vardijau vakar ir tu Trapez papriku,nes raso ,kad 1g-140 seklu.Ir kas svarbiausia,kad siuntejas gyvena UK,o pasirodo lietuviai.
Kas norit,mergaites,nesikuklinam,atsiusiu,pasidalinsiu su visom kuom tik turiu,o jei reikia ir nupirksiu kokiu seklu.
Dusia,tai tu man siusi tu laukiniu pomiku seklu,ar man set Ates siustas ir lauzt virs 4-os kekes ior bus tas pats,kas tavo siustos.Dabar nezinau,kaip cia darysim

,tai sakau,jei siustum,imestum man tu White pora sekliukiu ar tu gypsi,nes as raudonu turiu jau.O as tau galiu atsiust savo i kolekcija.As rimtai,noriu pasidalint,mano zemes nedaug,man tiek seklu nereikia,ale,kad po maziau nesiuncia.
Papildyta:
Labai grazus,auksti tuneliukai Ates,yra is ko mokytis,tik kelkit nuotraukas,as gi bemoksle ir be praktikos,man mokytis ir mokytis,ir numirsiu besimokydama.