Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 24, 12:52)
ate, o tu man gali bent pasakyt, ko praeitam poste klausiau? Kokios ten paprikos, kur aš turėjau?

Ar paprikos, ar čiliai?
Jei paprikos tai ko gero šitos, jei čiliai?????????????, o kada mes pernai arbatas gėrėm? O ant pakiuko neįrašiau? Kada tu jas iš manęs gavai?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 01 24, 13:52)

Ačiū, Dusia. Iš kur žinai? bigsmile.gif

Ate42 žinau kad tavo MB auksarankis , ir kažkurioj temoj gyreisi , kad daro ( nepamenu čia ar Sodybos ) . O pas mane atmintis niekams 90 pr likę . Buvo kažkada 99.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 01 24, 12:58)
Ar paprikos, ar čiliai?
Jei paprikos tai ko gero šitos, jei čiliai?????????????, o kada mes pernai arbatas gėrėm? O ant pakiuko neįrašiau? Kada tu jas iš manęs gavai?

tu man ir čilių, ir paprikų davei. Paprikos, berods sudaigintos vatos skridinėliuose buvo. Padavei prie savivaldybės ir varei kažkur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 01 24, 10:42)
Merginos, peržiūrėsiu sėklų lobius, dabar ne tos nuotaikos, nors dėl Luety, teks susikaupt ir jei tik bus būtinai visoms įdėsiu tų apvalių, nors po kelias sėklas manau užteks. Tikrai tikrai vertos. Va džiovinimui , nežinau, nes labai storasienės, gal kokie 7-8 mm. Tikrai derlingos, tik pas mane jos ne ankstyviausios.

Ate,vaikeli,tikrai nereikia stengtis del manes vienos,jei sirdele uzimta kitkuo.Zinau,kaip tada buna,noris susikoncentruot tik del vieno dalyko,kuris svarbesnis,o kitus norisi pasiust toli,kur meskos ziemoja. 4u.gif
Parasyk pavadinima ir as gal atsisiusiu kur radus.Tik tiek,kad man daug nereikia,tik del ivairumo.
Jei nori as tau atsiusiu is savo arsenalo,ka vardijau vakar ir tu Trapez papriku,nes raso ,kad 1g-140 seklu.Ir kas svarbiausia,kad siuntejas gyvena UK,o pasirodo lietuviai. bigsmile.gif
Kas norit,mergaites,nesikuklinam,atsiusiu,pasidalinsiu su visom kuom tik turiu,o jei reikia ir nupirksiu kokiu seklu.
Dusia,tai tu man siusi tu laukiniu pomiku seklu,ar man set Ates siustas ir lauzt virs 4-os kekes ior bus tas pats,kas tavo siustos.Dabar nezinau,kaip cia darysim bigsmile.gif ,tai sakau,jei siustum,imestum man tu White pora sekliukiu ar tu gypsi,nes as raudonu turiu jau.O as tau galiu atsiust savo i kolekcija.As rimtai,noriu pasidalint,mano zemes nedaug,man tiek seklu nereikia,ale,kad po maziau nesiuncia.

Papildyta:
Labai grazus,auksti tuneliukai Ates,yra is ko mokytis,tik kelkit nuotraukas,as gi bemoksle ir be praktikos,man mokytis ir mokytis,ir numirsiu besimokydama.
Atsakyti
beje, Dusia, nežinau, ar perskaitei (nes senam psl. liko) apie ES paramą, bet ko gero ir tavo avys už ES pinigus galėtų išeit tik jauniems ūkininkams smile.gif.
Dar bitininkams, žinok, būna parama. Nereikia pasidomėt?

Mano merga jau prainterviuota. Nu ką galiu pasakyt - ogi nieko biggrin.gif. Pasišnekėjo pusvalandį apie šį bei tą ir atsisveikino iki kovo vidurio. Na, pagyrė anglų kalbą. Ir galvoju - tas vietinės kalbos kažkoks mokėjimas jai bus kokiu nors pliusu ar ne?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 24, 11:14)
beje, Dusia, nežinau, ar perskaitei (nes senam psl. liko) apie ES paramą, bet ko gero ir tavo avys už ES pinigus galėtų išeit tik jauniems ūkininkams smile.gif.

Mano merga jau prainterviuota. Nu ką galiu pasakyt - ogi nieko biggrin.gif. Pasišnekėjo pusvalandį apie šį bei tą ir atsisveikino iki kovo vidurio. Na, pagyrė anglų kalbą. Ir galvoju - tas vietinės kalbos kažkoks mokėjimas jai bus kokiu nors pliusu ar ne?

Sveikinu tavo dukriuka. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sakiau,kad viskas bus gerai. bigsmile.gif
Kokia as galeciau gaut EU parama,KSC? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 24, 13:14)

Kavusia, N E Ž I N A U. Tada ant to skrituliuko Nr. turėjo būt. Pagal jį galiu pasakyt. biggrin.gif O tu jas auginai? Kokios buvo? Ar patiko?
Luety, tikrai atsiųsiu, tik va sėklas be savaitgalio kažin ar prakedensiu.
Aš pati tai šiemet tik šitas apvalias ir kažkolkias dideles auginsiu. Nepamenu dabar pavadinimo. Dar iš Dusios Roberta su Robertina labai, labai patinka, tik nepamenu ar sėklų turiu, jos ankstyvos, liuksinės.
Psio, varau į pragarą. Viešai negaliu rašyt, ale valandą kumščius laikykit. Pernykščiai reikalai kartojasi....asmeniniai, kamukiniai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 01 24, 11:22)
Kavusia, N E Ž I N A U. Tada ant to skrituliuko Nr. turėjo būt. Pagal jį galiu pasakyt.  biggrin.gif O tu jas auginai? Kokios buvo? Ar patiko?
Luety, tikrai atsiųsiu, tik va sėklas be savaitgalio kažin ar prakedensiu.
Aš pati tai šiemet tik šitas apvalias ir kažkolkias dideles auginsiu. Nepamenu dabar pavadinimo. Dar iš Dusios Roberta su Robertina labai, labai patinka, tik nepamenu ar sėklų turiu, jos ankstyvos, liuksinės.
Psio, varau į pragarą. Viešai negaliu rašyt, ale valandą kumščius laikykit. Pernykščiai reikalai kartojasi....asmeniniai, kamukiniai. unsure.gif

ok.Laikau abieju ranku.Viskas bus gerai. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 01 24, 13:22)
* Kavusia, N E Ž I N A U. Tada ant to skrituliuko Nr. turėjo būt. Pagal jį galiu pasakyt.  biggrin.gif O tu jas auginai? Kokios buvo? Ar patiko?

* * Psio, varau į pragarą. Viešai negaliu rašyt, ale valandą kumščius laikykit. Pernykščiai reikalai kartojasi....asmeniniai, kamukiniai. unsure.gif

* kažkas buvo užlipinta, bet aš neatsimenu biggrin.gif
tiek to, tik Mukai negaliu pasakyt, ką turiu - įdėsiu ir tiek smile.gif

* * laikom unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 24 sausio 2017 - 13:30
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 24, 14:14)

KSC skaičiau apie paramą bitininkystei ... bet man hobis , neužsiimsiu popierių tvarkymu .
Ir avių dar 100 metu neauginsiu . O gal ir niekad neauginsiu smile.gif
Luety išsiųsiu viską ką prisakei . Širdele man jau nieko nebereikia ... Tik sveiko proto likučius būtu gerai susirinkt ir nomalius kiekius gėrio pasėt , pasodint .
Dėl laukinių pomidorų :
Labai noriu tau įdėl senovinių amerikoniškų veislių , kuriu ES nėra pirkti . 2 čeriai ( pavadinimus pažiūrėsiu namie ) ir 1 vyšniukai ( pavadinimas COYOTE) . Atrodo va taip :
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsparūs labai . Atvežė draugė iš Amerikos. Jei nori daugiau augint galiu įdėti ankstyvų žemaūgių , paknisiu savo gėrius . Aš maniau , kad tu pasibandymui nori augint , o ne derliui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 24 sausio 2017 - 13:33
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 24, 11:31)
KSC skaičiau apie paramą bitininkystei ... bet man hobis , neužsiimsiu popierių tvarkymu .
Ir avių dar 100 metu neauginsiu . O gal ir niekad neauginsiu smile.gif
*Luety išsiųsiu viską ką prisakei . Širdele man jau nieko nebereikia ... Tik sveiko proto likučius būtu gerai susirinkt ir nomalius kiekius gėrio pasėt , pasodint .
Dėl laukinių pomidorų :
**Labai noriu tau įdėl senovinių amerikoniškų veislių , kuriu ES nėra pirkti .  2 čeriai ( pavadinimus pažiūrėsiu namie ) ir 1 vyšniukai ( pavadinimas COYOTE) . Atrodo va taip :
vartotojo įkelta nuotrauka
***Atsparūs labai . Atvežė draugė iš Amerikos. Jei nori daugiau augint  galiu įdėti ankstyvų žemaūgių , paknisiu savo gėrius . Aš maniau , kad tu pasibandymui nori augint , o ne derliui.

Aciu labai,o as dabar tik iseinu is proto,mat pavasaris alsuoja i nugara.Man norisi visko bigsmile.gif
**Nu grazus,o jei dar ir atsparus ligoms,.ir dar Europoj nera?! bigsmile.gif bigsmile.gif
***Daug neauginsiu.Po kelis daigelius paciu paciausiu,tik kaip issirinkt is viso burio? bigsmile.gif
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 24, 13:46)
Aciu labai,o as dabar tik iseinu is proto,mat pavasaris alsuoja i nugara.Man norisi visko  bigsmile.gif
**Nu grazus,o jei dar ir atsparus ligoms,.ir dar Europoj nera?! bigsmile.gif  bigsmile.gif
***Daug neauginsiu.Po kelis daigelius paciu paciausiu,tik kaip issirinkt is viso burio? bigsmile.gif
4u.gif  4u.gif

Jau. Aš čia, gyva. Niekas neįvyko. Viena asaba nieko nepranešus neatvyko. biggrin.gif
Norėk šitų Cojotų biggrin.gif , kiek neparišau, buvo šliaužiantys.. Nepuvo. Kiek pribyra, kitąmet kuoktais sudygsta, išretini ir augini. biggrin.gif . Čia lauke.
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 24, 13:29)
* kažkas buvo užlipinta, bet aš neatsimenu biggrin.gif
tiek to, tik Mukai negaliu pasakyt, ką turiu - įdėsiu ir tiek smile.gif

* * laikom unsure.gif

Ko gero tie patys čiliai red scerry...Arba Numex big jim. Va šitie tai 120% pasiteisino. Ilgesni u= deln1, bet mum labai labai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 24 sausio 2017 - 14:42