Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Su Švente Brangiosios 4u.gif 4u.gif 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Su Svente ir jus visas.Paveiksliuko nebus,kiausiniu nedaziau,o svetimu nedesiu biggrin.gif biggrin.gif
Dusia,kaip vbaikis,galejo ivaziuot?Ar pasieket sodyba?
Pas mus atsalo,nuo 27 iki 10 silimos,vejas atsisuko is siaures rytu ir jau nemalonu.
As susirgau sianakt.Perteeklius angliu,organizmas nespejo persijungt i ju vertima energija,refliuksas visa nakti,vaisto jokio neturejau,gulejau vos ne stacia,miegota gal valanda.Va tokiais momentais suprfanti,koks geris keto yra.Siandien jau pradedu skaiciuot karbus,gryzt i ketoze gal per kokias savaites dvi.Nebedaliu taip valgyt,kaip iki tol.Pieno isvis nevirskina.Zodziu mano pasileidimai nebuvo verti to.Bet nepabandes nezinosi.Atrodo tiek viskas skanu,o po to varge vargeli.
Kaip jus atsventet?
Atsakyti
Labos
Luety vaikas penktadienį anksti grįžo , nes dirbo rytinėj pamainoj nuo 6 ryto.
O šiandien Vilnių nuo 20 val atidarys , tai vėliau išvažiuos.
Vakar buvom šašlyko kepti . Išvažiuojant nestabdė, grįžtant sutabdė, pasakėm , kad namo važiuojam. Neprašė popierių . Pasitikėjo .

Oras ne koks. Nuotaikos irgi. Nes nesimato pabaigos .
Atsakyti
Labas rytas,
Atnešu kavos .

Ir vėl nauja darbo savaitė , bandau išgyventi .
Jei kažkas dar skaitot tomis temomis protingas straipsnis :
Straipsnis

PS vaikas grįžo į Vilnių normaliai , kamščių nebuvo vakare .
Atsakyti
Labos
Ačiū už kavą Dusia37 smile.gif
Ai jau kažkaip nesinori nei skaityti nei girdėti...
Mes atšventėm... ai kažkaip mamukas tiek privarė gėrybių( kaip ji sakę gal tai paskutinės mano velykinės vaišės ruošiamos, nesiginčijau) tai teliko tik supjaustyti ir atsisėdom su MB sumušėm kiaušinį, paskui dar nulėkiau iki duktres vėlykinėm vaišėm per atstumą pasidalinom, paskui dar iki mamuko nuo lifto pasveikinau su Velykom.. O paskui iki Pažaislio žmonių nėra tai nors aplink bažnyčia apėjau.
Vakar visa diena serialas, kvailas, bet gal tokio man jau reikia.
Tiesa į Kauną mus šeštadienį stabdė, bet nieko netikrino, na ir parodyti neturėjo ko, nes iš sodo, beet mandagiai paklausė kur važiuoju, paskiau namo išpysškinau adresą ir praleido. Bet buvo mašinų kurias apsukinėjo atgal į Kauno raj.
Tai va tokios čia Velykos ... Šiandiena jau dirbu, prisikaupė spausdinimo ir t.t.

Atsakyti
Labas rytas,

aciu uz kava.
Kokios ankstyvis,issiilge darbo unsure.gif
As jau nuo vakar bandau ketogenintis.Vakar 2x valgymas,gana lengvai.Prieaugis 2kg,bet tas jausmas po apsirijimo angliavandeniais(ne maistu),veja mane spartinti ta procesa.Niekada nebuvo man tokiu ryskiu,baisiu pozymiu,kaip si syki,niekada ir ant keto nebuvau buvus tiek ilgai,beveik 3 men.Kol atminty isliks angliavandeniu apsirijimo pozymiai,mest keto nesinores biggrin.gif
Siandien dar i soda nevaziuosim,salta dar,nuo rytojaus prades atsilt vel.
Perskaiciau straipsni,zinoma,kad taip,kaip buvo,jau nebebus.Visa laika turesim but budrus.Apokalipse prasidejo ir ji bus leta ir kankinanti.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 04 14, 11:01)
Labas rytas,

aciu uz kava.
Kokios ankstyvis,issiilge darbo unsure.gif
As jau nuo vakar bandau ketogenintis.Vakar 2x valgymas,gana lengvai.Prieaugis 2kg,bet tas jausmas po apsirijimo angliavandeniais(ne maistu),veja mane spartinti ta procesa.Niekada nebuvo man tokiu ryskiu,baisiu pozymiu,kaip si syki,niekada ir ant keto nebuvau buvus tiek ilgai,beveik 3 men.Kol atminty isliks angliavandeniu apsirijimo pozymiai,mest keto nesinores biggrin.gif
Siandien dar i soda nevaziuosim,salta dar,nuo rytojaus prades atsilt vel.
Perskaiciau straipsni,zinoma,kad taip,kaip buvo,jau nebebus.Visa laika turesim but budrus.Apokalipse prasidejo ir ji bus leta ir kankinanti.

man nesimiega o ir anksčiau pradėsiu, daugiau pasidarysiu, nes paskui pasirenka žmonių tai aš už šmutkių ir namo smile.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif

Visai be miego verysad.gif kojas skauda blauzdas tarsi iš vidaus ėda... kiba eiti dirbti naktimis...
Šiandiena važiuosim sodan ai vis kažką nuveiksime, o jeigu ne pasipirtinsime smile.gif Tiesa sėklines bulves nusipirkau norėjau tik Prestos( iki šiol dar turime nors ir ansktyva), bet įkrito dar Vilneta( ne Vineta) ir dar Bellarosa, žinia ne dešimtimis kg pirkau vos po kelis kg, tai mano vagelom užtekti turėtų. savaitgalis bus sodinimui bus skirtas, jeigu oro sąlygos bus palankios. Tiesa jau kultivatorių jau išsinuomavome tai bus MB darbo o ir man, nes reikia iškart vagas pasidaryti, nes paskui sunkoka, o čia kol žemelė dar nesusiplukusi labai:) Taigis šiandiena trečiadienis o va jau savaitgaliui darbai beveik suplanuoti smile.gif Tiesa šiemet bus bandoma toks būdas sėjos morkų
https://pukuotukas.c...rkas-siuo-budu/
Mano dirva sunki tai išbandysiu.
kavos?
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Muka už kavą.
Dėl kojų - dirgliųjų kojų sindromas ?
Nieko kol kas nesėsu , nesodinsiu dar šį savaitgalį . Man per anksti . Na gal bulvių 2 kg . Mudu su MB tinginiai , juo toliau juo mažiau besodinam bulvių - tik vasaros valgymui ... Draugai augina pardavimui - kai reikia atveža .
O jau oro bjaurumas šiandien . Lyja sninga. Nors tiek drėgmės žemelė gaus , pas mane kaime jos trūkumas.
Mudvi su drauge atnaujinom vakarinius ėjimus , 7-9 km kas vakarą . Vis nesutešlėsim per karantiną. Atradom gerą ratą aplink rajoną. Na nepadarai namie tokios mankštos kaip su trenere .
Luety - dėl angliavandenių ir savijautos - suprantu apie ką kalbi . Imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sunkus laikas , tai reikia rytinės mankštos iš vakarinio prasėjimo per rajoną. Galva labai pasivalo nuo dienos darbinio grūzo... O tai naktim blūdičiau ax.gif
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Muka , geros pirties 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Oi kokia kavute pavadariskai meili,aciu.
MB tik ka gryzo is vietines smulkios pardes,kai maza,tai streso daugiau,laukt lauke nereikia,bet viduj sake nesisaugo distanciju,lipa ant kulnu,tada jis ima stresuot ir pamirso ka surasiau nupirkt,net i sarasa neziurejo,ko nerado,o ko isvis nenupirko. unsure.gif Zodziu su vyrais nepasiremsi bigsmile.gif
Kol kas lauke dar salta.Nors saule sviecia,bus matyt,kaip bus veliau,jau but gerai i soda,kazin kaip ten mano morkos,zirnuai ?Kurmis bus usknises viska ko gero.
Morkas reiktu pabandyt taip set.Jau buvau skaicius kazkur apie ta buda.
Del jautriu koju sindromi tai man buvo taip UK uzeje.Man moterys buvo nurode vaistus nuo to,jie laisvame be receptiniame pirkime,bet reikia prisimint pavadinima.Kojos tampa lengvos,jokio skausmo,nei pedose nei blauzdose.Zinau balta dezute ir nupiesta raudona koja ,ir is a raides. bigsmile.gif biggrin.gif paieskosiu,tikrai verta pagert.Praeitas etapas. ax.gif
Del jautriu koju sindromo tai man buvo taip UK uzeje.Man moterys buvo nurode vaistus nuo to
Atsiminiau,Antistax,Antistax leg,paziurek pas save.Pokelio isvaizda dabar kitokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 15 balandžio 2020 - 10:05
QUOTE(Luety @ 2020 04 15, 11:02)
Labas rytas,
Oi kokia kavute pavadariskai meili,aciu.
MB tik ka gryzo is vietines smulkios pardes,kai maza,tai streso daugiau,laukt lauke nereikia,bet viduj sake nesisaugo distanciju,lipa ant kulnu,tada jis ima stresuot ir pamirso ka surasiau nupirkt,net i sarasa neziurejo,ko nerado,o ko isvis nenupirko. unsure.gif Zodziu su vyrais nepasiremsi bigsmile.gif
Kol kas lauke dar salta.Nors saule sviecia,bus matyt,kaip bus veliau,jau but gerai i soda,kazin kaip ten mano morkos,zirnuai ?Kurmis bus usknises viska ko gero.
Morkas reiktu pabandyt taip set.Jau buvau skaicius kazkur apie ta buda.
Del jautriu koju sindromi tai man buvo taip UK uzeje.Man moterys buvo nurode vaistus nuo to,jie laisvame be receptiniame pirkime,bet reikia prisimint pavadinima.Kojos tampa lengvos,jokio skausmo,nei pedose nei blauzdose.Zinau balta dezute ir nupiesta raudona koja ,ir is a raides. bigsmile.gif  biggrin.gif paieskosiu,tikrai verta pagert.Praeitas etapas. ax.gif
Del jautriu koju sindromo tai man buvo taip UK uzeje.Man moterys buvo nurode vaistus nuo to
Atsiminiau,Antistax,Antistax leg,paziurek pas save.Pokelio isvaizda dabar kitokia.

net nežinau kas verysad.gif tiesiog net išsukinėja pėdos pirštus kaip mėšlungis paskui pereina į blauzdas skausmas... nežinau nei su kuom susieti verysad.gif
Ačiū Luety pasidairysiu vaistukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 04 15, 12:51)
net nežinau kas verysad.gif tiesiog net išsukinėja pėdos pirštus kaip mėšlungis paskui pereina į blauzdas skausmas... nežinau nei su kuom susieti verysad.gif
Ačiū Luety pasidairysiu vaistukų smile.gif

Tada ne dirglių kojų sindromas... Artritas ? Patinimo nėra ?
Atsakyti