Labas rytas,
bus grazi diena,vejo beveik nera ir silta atrodo per langa,saulyte sviecia,vaziuosim i soda.
Vakar MB vaziuodamas i shopintis nuveze mane i soda,tai paliejau siltnami ir paciu laiku,nes cukinijos ir keli agurkai pasodinti mazose talpose ir jau pavyte buvo,nes perdziuve.I lauka dar negaliu issodint,nes kita sav.vel atvesta iki 12 diena ir 3-5 nakti.Zadu siandien juos sukist i didesnes talpas,kad islaukt be streso lauko sezono palankaus.
Bet pomidorais pasidziaugiau,nu geru 14,o 4 vejasi juos.Pernai buvo 28,siemet tik tiek,bet uztai retai,saugiai,uzteks to gerio.
Dusia,tu nelygink lt 47,UK 29K,ir drausmes nera.Dauguma vaiksto be maskiu,be pirstiniu pardese.Nesupranta apie elementariausia atstumo laikymasi,vos ne ant nugaros lipa ir laukia skiepo,kaip isganymo.Prie duru pardej anksciau stovedavo darbuotojas ir dezinfekuodavo vezimeli ir rankas,dabar pakabintas butelis su dezinfektantu ir rulonas popieriaus,apsitarnauk pats.Buvau daigu pardej,tas dezinfektantas purskiamas ir neveikia.UK zmones tiki savo valdzios nutarimais,kaip D ir laukia skiepo.
Plaunu viska ,ir rubus paliekam lauke iki vakaro ir batus ir maisus produktinius plaunu ir rankas ir noskyles ir ausis gryze,baisu.
Virusas yra,bet ...su visu kitu ,sutinku.
Musu mieste vienur raso 27,kitur 47,tikros statistikos regionais,sunku rast.Radau viena psl.kur reikia suvest savo pasto koda ir parodo kiek mirusiu musu kvartale,ismete 2.Bet zmones vazineja is Londono visur,nebaudzia cia niekas ir neseka perdaug,todel nezinai nieko.
QUOTE(Muka @ 2020 05 06, 05:59)
Labos

Plaukus patrumpino, bet kapitalinio nedarė tik nudažė, o jau gal ir sruogomis prašėsi, bet paprašė, kad kitam kartui atidėtume, na taip ir padrėme. Kirpykloje tik mes dviese .... kažkaip įdomu, bet rezultatas plaukai tvarkingesni

Dusia37 lyja lyja lyja
Gal kuriai reikia pomikų? turiu lyšnu kokia 15

na mano ne Ate42 ir ne Dusios37, bet mažu ?
Aš dezinfekuoju rankas iš ir į parduotuve, rūbų nevėdinu, tiesa plaunu irgi tik atėhjus iš viešos vietos, nors taip darydavau jau labai senai nežinau kodėl

tiesiog jau įprotis

Dusia37 kaip karka aluje darai a? turiu dvi priekines paršiukų tai mislinu pasidaryti

Kaip miegojote mergai? aš tai vilku staugiau pilnatis ?
Kavos?
Muka,man reikia pomiku
As nemiegojau ir MB nemiegojo vakar nakti,o sianakt jau gerai miegojom.Nakti maciau menulis ar jau apdiles ar dar tik pilneja,bet toks apgriauztas vienas sonas.
Del plauku susitvarkymo pavydas ima.Panatytum mane-ragana baisi.Man ilgi netinka.