Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2020 05 06, 06:59)
Labos smile.gif
Plaukus patrumpino, bet kapitalinio nedarė tik nudažė, o jau gal ir sruogomis prašėsi, bet paprašė, kad kitam kartui atidėtume, na taip ir padrėme. Kirpykloje tik mes dviese .... kažkaip įdomu, bet rezultatas plaukai tvarkingesni smile.gif
Dusia37 lyja lyja lyja  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
Gal kuriai reikia pomikų? turiu lyšnu kokia 15  4u.gif na mano ne Ate42 ir ne Dusios37, bet mažu ?
Aš dezinfekuoju rankas iš ir į parduotuve, rūbų nevėdinu, tiesa plaunu irgi tik atėhjus iš viešos vietos, nors taip darydavau jau labai senai nežinau kodėl smile.gif tiesiog jau įprotis smile.gif
Dusia37 kaip karka aluje darai a? turiu dvi priekines paršiukų tai mislinu pasidaryti smile.gif
Kaip miegojote mergai? aš tai vilku staugiau pilnatis ?
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka

Labos iš ryto.
Mukute, nežiūrėk į mėnulį. Neramu buvo? Aš naktį taip šokau iš lovos.....vandens filtras įsijungė valytis....atrodė, kad visi vamzdžiai sprogo. Tai irgi gal beveik tom pačiom akim kaip vakar atsiguliau. Užtat pusryčių kiaušinius ir kavą gavau lovon.👍🏻skanu ir gera.🤗.
Aš pomikus jau savaitė, kaip pasodinau. Tupi sudigūžę.
Lyja, kad tik klgiau. Taip ramiai smelkiančiai iš nakties. Dedam grindis pirmam aukšte, popiet gal važiuosiu į laukus, morkas pasaėsiu.
Penktadienį gsl viščiukų jau važiuosim pirktis. Gal norėsit namonių, kai užaugs? Pirktume daugiau, jei būtų kas perka.
Mūsų pastovūs pirkėjai Vokietijoj negrįš šiemet, o patalpos leidžia augint daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 05 06, 10:20)
Labas rytas
Dėkui už kavą .
Muka , jei negaila paimčiau kokius 6 pomidorus. Svarbu būtų aukšti ... nes biški nusimarinau . Labai nevykusi esu daržininkė šiemet .

Muka , karka aluje tobula . Tik reikėjo išvirus dar paskrudinti kelias minutes  šašlykinėj ar kt ant ugnies - kad dūmo  kvapo įgautų . Bet šį kartą  aptingom smile.gif suvalgėm ir taip ... Biški druskos trūko man . MB pats tas, jis gali viską be druskos valgyti . Nenutaikiau pagal save  ax.gif

Nuo pirmadienio vėl šokau į keto . 1 diena pasibadavimos - tik turbinė kava.  Vakar padraugavau su WC, skysčiai ... Ir neturiu 1,5 kg. Per karantiną užlipo nemažai atlgal, svarbu ne visi 12 ... Grįžtu  į keto dėl energijos, nuotaikos ir ttt. Galų gale sveikatos . Svoris sveikatos neprideda .
Muka miegojau normaliai . Mane ne visada pilnatis veikia. Juolab pavargstu - atariu darbe kaip Severiūtė , vakare  drauge 8-9 km geru tempu prasieinu  smile.gif Vakar buvo beveik 10 km .
O dar lyti pradėjo - mane labai lietus migdo  biggrin.gif

Būtinai atidėsiu, tikrai aukšti smile.gif
o karka verdi aluje ir tik apskrudinti ane? Ar tiks antradienį, kitą savaitę?
Ate42 neturiu kur daug laikyti nes šaldiklis mažas bet kelis mažu sukiščiau smile.gif Tiesa, gal dėl to kad namie viena buvau, atpratau jau o ir nepripratusi niekad nebuvau viena namie smile.gif
Oi Luety tikari duočiau unsure.gif ale kaip dabar tau čia atsiųsti blink.gif
Broliui tėvai padovanojo
https://www.kepsnine...green-egg-small
Tai žmogus dabar kaifuoja atsidžaiugti negali koks geras daiktas 4u.gif O aš laukiu kada MB pečių man sumūrins, žmogus pergyvena kankinasi, kad gali nepavykti, pirmą kartą bet sakau juk nepabandysi nežinosi kaip smile.gif Labai tikiuosi, kad pavyks smile.gif

Atsakyti
Ate42 tikriai paimčiau . Kokis 4 ? Perku visada rudenį iš biški pažįstamos. O iš tavęs tai be kalbų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
MB guodė , kad lis iki 6... Būtų tobula, lietaus labai reikia ax.gif Liks tavo morkos nepasėtos ax.gif

Muka - ta kepsinė tobula. Teko būti jos pristatyme ... Svaigstu , tik kaina stabdo . jei gyvenčiau kaime tikrai turėčiau . O dabar kaip probėgomis - neturėsiu kada užsikurti .
Muka nuplaunu , nuskutu ir tt karkas, dedu į špyžinį puodą , užpilu alumi , dedu druskos, pipiro , žolių - na kokių tik mėgstu prieskonių , kaičiu puodą ant krosnies ir verdu abnt lėtos ugnies kol minkštos pasidaro . Į laikrodį nežiūrėjau... Išvirusias skanu dar kokį 10 užmesti ant grotelių ir šašlykinėj pakepti . Dūmo kvapas ir tt. PS skonyje draugų nėra . Man skanu . Esu valgiusi tušintą aluje kavinėj . Patiko.

Luety naivūs žmonės dėl skiepų . Šiuo metu 90 pr labaratorijų nedirba . Rasti skiepus, testuoti , sulaukti testavimo rezultatų ... Pagaminti !!!! Transportuoti . Paruošti žmonės kurie skiepys . Skiepai nemokami bus ? Kiekviena valstybė ras pinigų ?

Stiprinkim sveikatą paprastai , nelendant prie imuniteto : ilgiau miegokim , pozityvai mąstykim , sveikiau maitinkimės, nepamirškim sporto ... Judesys gerina nuotaiką , vien dėl to 4u.gif verta pajudėti .
Atsakyti
Ou,Ate,paimciau belekiek,jei gyvenciau LT.Dabar,vargu ar grysim siemet,jau i Ispanija buvom issipirke skrydi,kazin ar grazins pinigus,o ir parskrist turi ant skerdimo,o su lektuvu nieko nepaimsi,zodziu,reik savo augint.
O as zvalgausi vis to multifunkcinio garpuodzio king pro.Reik susirast info,kokio galingumo geriausia.Ten yra jie 12 ir 24 funkciju,man gana 12, ir tai kazin ar isnaudosiu visas.
Gal kas zinot atsiliepimus is jau turinciu si puoda?
Atsakyti
Luety apie tuos puodus neišmanau nieko ...

Muka , receptas kuris mane užkabino yra čia : receptas
Tik aš pritaikiau esamoms sąlygoms, geros kepsninės neturiu . Teko naudoti kaimišką krosnį .

Atsakyti
Labas rytas,
Kavos ?
Jau 3 dienas pragyvenau ant keto smile.gif jaučiu kaip grįžta nuotaikos, energija ir pasaulis švinta ... Tinka man .
Vakar po darbų atsidūriau kaime. Susodinau svogūnus, jų pas mane bele kiek ... Ir daigai iš sėklų ir galvutės . Ir dar daugiagalvių įkišau , man jų labai laiškai patinka smile.gif Vaikystės skonis , nes mama tik tokius ir augindavo . Muka tavo duoti svogūniukai labai gražiai auga ir žaliuoja, laukiu kada tuos vaikus ims auginti . Daboju , gaila laiškų skinti ax.gif
Pasiruošiau žemę morkų sėjimui. Tai savaitgalį reiks supilti morkas ir burokėlius ... Kitų daržovių nesodinsiu, liko šiltamėgiai . Moliūgai ir cukinijos sudygę , sėdi šiltnamyje indukuose. Šiltnamis 80 pr užsodintas. dangsčiau vakar , nes ko gero šalna naktį buvo. Labai šaltas vakaras vakar buvo . BRR. Kiek daug darbų pasidaryčiau , jei ten gyvenčiau ... po darbo dar gali smagiai pajudėti ax.gif
Nebedejuosiu , yra kaip yra.
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 07 gegužės 2020 - 08:38
Labas rytas,

aciu uz kavyte,megaujuosi.
Mintyse as irgi save varau i keto,ir tuoj pareisiu,noriu ir as to lengvumo unsure.gif
Vakar irgi puikiai padirbejau sode.Perkeliau cukinijas i didesnes talpas,sukisau agurkus i nuolatine gyvenama vieta,baziliku prisodinau aplink pomidorus,likusia rasoda pasidalinau su naujakuriais sodo kaimynais per viena sklypa toliau,labai graziai tvarkosi du jauni zmoguciai su šuniuku.Vakar atrode silta bus,bet rytu vejas viska gadino.Tarpais net nejauku buvo but lauke.MB paruose sparaginem nauja vieta,nes senaja buveine kaimynas uzstojo saule su vistininku.Bet dar nesodinsiu lauke,nes kt sav atves.MB sako uzstatysim poliestero laksta,toki kaip siltnamio danga,bet tempera vistiek nukrinta,tai nezinau,dar reik palaukt ir su cukinijom ir su sparaginem.
Kalafijorai sudyge graziai dezutej na o geles persejau is naujo ,pabarsciau seklas pavirsiuj ir vos vos apvoliojau zeme.Gal per giliai buvau sukisus.
MB buvo pirkes meškinio cesnako seklu ir daigu,tai daigai puikiai prigijo,nu bet ir is seklu sudygo labai graziai,nors visai nesitikejau pasiskaicius atsiliepimu fb.
Sode pajutau galva eme skaudet lyg tempera but pakilus,nosis begt,ciaudulys-pirma mintis korona.Gryzus ikaliau degtines su kola ir atsigavau kazkiek,siandien isvis gerai.Nosies gleivine pas mane paburkus jau seniai ir ciaudulys kai uzeina,tai ilgai,akiu gleivine niezti,tai ko gero bus alergija ziedadulkem,po langu klevas,per gatve sodelis pilnas zydinciu augalu,o ir sode viskas zydi.Reiktu kokio tavegilo atsisiust,nors ir cia yra visokiu antialerginiu.Senatvej organizmas nebe taip sugeba nujautrint,o ir alergenu prisikaupe daug,tai ir pasireiskia labiau.Reiks pastebet save,jei dar darysis tokie reiskiniai,pradet pagert koki truca pavasari,nes vien akiu niezejimas ir ciaudulys toks priepuolinis vargina.
Ate,as tavo vietoj auginciau daug vistu,paklausa turetu but,ateina badas i pasauli.Furistas draugas pasakojo,bazes apytustes,gamyba stovi.Visos gamybos, tiekimo grandys nutruke.Derliu ner kam nuimt,fermeriai rekia.Buvo uzsake charterini reisa is Rumunijos su darbo jega jaunu savanoriu,valdzia sustabde skrydi,liepe angliokus samdyt.Atsirado 3K darbuotoju,po savaites liko 6.Sparagai nelaukia,juos reikia imt cia ir dabar,derlius paaukotas zemei.Tas pats su braskem,salotom ir kt.Valdzia zlugdo viska,ir netikiu jog nesamoningai,eina populiacijos naikinimas,o dirigentas nepaprastu gabumu,jei taip visa pasauli sustygavo,kad net rusija soka pagal jo lazdeles mostus.Gaila jaunimo.
Atsakyti
Luety, nesisiųsk tavegilio, kiek girdėjau, yra daug geresnių, šitas jau senos kartos, atgyvenęs. Jei įdomu, pasidomėsiu, kas konkrečiai geriau.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2020 05 07, 08:46)
Luety, nesisiųsk tavegilio, kiek girdėjau, yra daug geresnių, šitas jau senos kartos, atgyvenęs. Jei įdomu, pasidomėsiu, kas konkrečiai geriau.

Aciu,kaip laikaisi?Lakstai jau kaip gazele.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2020 05 07, 11:36)
Aciu,kaip laikaisi?Lakstai jau kaip gazele.

Tai nesupratau. Ačiū, taip, ar ačiū, ne? biggrin.gif
Ne gazelė, priešingai biggrin.gif. Karantinas ne į naudą. Bet jau taisausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2020 05 07, 10:14)
Tai nesupratau. Ačiū, taip, ar ačiū, ne? biggrin.gif
Ne gazelė, priešingai biggrin.gif. Karantinas ne į naudą. Bet jau taisausi  ax.gif

aciu taip wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Kam kokios kavos norisi ...
Muka kaifuoja sode ( nors vakar buvo labai šalta, vėjas ) . Net mudvi su drauge savo rato nesukom aplink rajoną .
Luety dėl alerginių slogų labai neblogas yra : Claritine. Nemigdo.
Nuo visokių kitokių alergijų , pvz uodų ikandimų ir tt labai gerai veikia Zyrtec Nemigdo.
Šitą netgi savo mergytei duodavau , ji buvo labai alergiška uodų įkandimams . O mane Lietuvoj prie jūros išberdavo rankas ir kojas ... puikiai veikdavo nuo bėrimų .

Penktadienis ...2 dienos lengvesnės ? Kažin ax.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti