QUOTE(Dusia37 @ 2020 05 08, 07:30)
Labas rytas,
Kam kokios kavos norisi ...
Muka kaifuoja sode ( nors vakar buvo labai šalta, vėjas ) . Net mudvi su drauge savo rato nesukom aplink rajoną .
Luety dėl alerginių slogų labai neblogas yra : Claritine. Nemigdo.
Nuo visokių kitokių alergijų , pvz uodų ikandimų ir tt labai gerai veikia Zyrtec Nemigdo.
Šitą netgi savo mergytei duodavau , ji buvo labai alergiška uodų įkandimams . O mane Lietuvoj prie jūros išberdavo rankas ir kojas ... puikiai veikdavo nuo bėrimų .
Penktadienis ...2 dienos lengvesnės ? Kažin

Kam kokios kavos norisi ...
Muka kaifuoja sode ( nors vakar buvo labai šalta, vėjas ) . Net mudvi su drauge savo rato nesukom aplink rajoną .
Luety dėl alerginių slogų labai neblogas yra : Claritine. Nemigdo.
Nuo visokių kitokių alergijų , pvz uodų ikandimų ir tt labai gerai veikia Zyrtec Nemigdo.
Šitą netgi savo mergytei duodavau , ji buvo labai alergiška uodų įkandimams . O mane Lietuvoj prie jūros išberdavo rankas ir kojas ... puikiai veikdavo nuo bėrimų .
Penktadienis ...2 dienos lengvesnės ? Kažin

Labas rytas,
aciu,Dusia,jau issiaiskinau.Bet kazkaip slopsta mano alerginiai simptomai,pacios nusistatyti,dabar galvoju,ar cia buvo koks virusas,ar trumpa alergine reakcija i kazka.Vakar tik akys niezejo,daugiau jokiu simptomu,siandien kol kas irgi.Tai nuo chemijos susilaikysiu dar,jei kartosis ir ilges,butinai reiks nusipirkt ir panaudot,
Vakar isbuvom labai ilgai sode,saulyte stipri,vejelis mazutis,darbo daug sode,tik jegu maza.
Agurkai per para paauge,mano akimis,dsiltnamio lysvej,pomidorus jau risiu siandien,atsigavo,grazus,isskyrus tuos keturis,kur ryskiai atsilieka,nu bet auga,nemirsta,bus velyvukai.
lauke jau reikia pereiti svogunus,kitas lysves nuo dygstancios zolytes,MB stato pratesima i viena puse nuo namelio,tokia,kaip stogine,kad butu kur svogunus dziovint po stogu,tai veiklos turim abu.
Musu sodo kvartale nebuvo matyt nei vieno zmogaus,nors kitom dienom budavo keletas,MB sako,gal paskelbta kokios zinios,ko mes nezinom

Siandien vel maunam i soda,zadejom barbekiu pasidaryt,bet apsigalvojom,labai stipri saule,nuvargina darbas saulej,geriau grysim namo ir issikepsim kumpelius orkaitej.