Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos,

Muka,cia panasus garu puodas i elektrin i,tik cia gal ant ugnies virt?
O as dar neapsisprendziau su king pro puodu,nera skubu,tik taip,uzsimaniau,ziuerineju,kai turiu laiko.
Siandien gavau emaila,kad mano skrydis i Ispanija canceliontas,bet kol priejau iki pinigu grazinimo pastabos.tai uzgaisau.Siulo pirkt vaucheri,kuris galios visus metus,bet as skaiciau,kad tai nera legalus oroliniju siulymas,siulo pirkt bilietusd kt metams,o as nezinau,kur as busiu kt.meta tuo laiku,tada liepia eit i kita opcija,ten vel is naujo melodija ir tik paciam kamputi,spausk cia.jei nori grazint pinigus.O ten dar forma uzpildyt.Na,bet atlikau,laukt teks piniguciu 28d.doh.gif
Vakar buvom sode,pats laikas jau buvo laistyt siltnami.Pomidorai 14 labai patenkinta,keturi siaip sau,agurkai auga,paprikas eda kazkas.Ar gali tie sarvuoti pilki vabalai,tokie,kaip tankiukai,jie gyvena zemej,ir pas mane ju labai daug,est paprikas iki beveik zemes?Sraiges atpuola,priberta grudeliu ir ant ju buna lieka seiles,o dabar nera,reiskia cia ne sraiges.Purskiau paprikas pries amarus su ekologisku purskalu,tai tie vabalai tapo beveik juodi,bet nepadvese.Ju braskese pilna irgi,grauzia braskes,nu zodziu,ju tiek,kad jau ima pasiutimas mane.Ir greiciausia jie man ir pomidorus nugriauze pavasari,kai nuveziau.Ar girdeje ka?
Siaip sparagines jau labai prasosi i zeme laukan,ko gero gale savaites jau ir nesiu.Cukinijas ir buternutus taip pat.Pas mus salnu nera,tik vejai labai blasko.
Paliejau viska,pelargonijos lauke jau prisitaike,nesiu i saule dabar,MB vykdo statybas,stogine salia namelio svogunams dziovint,zodziu,veiklos turim abu.
Pyraga su varske MB kepa su cukraus pakaitalu ir cocoso ir migdolu miltais,bet ten daug kiausu eina,net 5.Gaila,kiausu pas mus sunku gaut.Ir miltu sunku.Jau du kartus vaziavo anksti ryte,bet randa tik pedsakus,kad ten tos prekes buve.O siaip ,kita meta badas garantuotas pasauliui,jei ne anksciau.Del saves,tai,kaip D duos,bet mano anukeliai. wub.gif wub.gif
Dirbt nenoriu jokio valdisko darbo ir labai jus uzjauciu.Sakio pensininkai verziasi i darbus,neturi ka veikt namie,bet tik ne as,as neapsidirbu savo darbu net. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Luety nebus bado . Netikiu . Išsi****i tai gal reiks smile.gif Kad viskas skanu būtų .
Pas mus karkvabaliai ar grambuoliai yra , kaip kas vadina. Ryja viską , labiausiai ąžuolų lapus :
Va tokie
vartotojo įkelta nuotrauka

Ps valdiško darbo tai aš norėčiau smile.gif Dabar mano darbas privačiam versle, skirtumas nemenkas nuo valdiško . Norai gali ir išsipildyti , svarbu tinkamai panorėti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 13 gegužės 2020 - 10:56
Disia37 jis reikalingas virti troskinius sultinius ir t.t. tipo greitpuodis ant ugnies nu man reiki nors cypk smile.gif
Rožes atsigauna bet viena nelabai verysad.gif ir išvis silpnos tokios ir dar su žole prisizaidziau ... na atgrubnage ir tiek smile.gif
Eina sau Luety nėra kiaušų blink.gif neduok die ptfu ptfu ptfu nebutu man ką valgyti verysad.gif
Darbas na mano mamai atgaiva širdžiai o kitiems na jai sodas netinka jai geriau Palanga o va man kitaip o apskritai kaip gerai kad mes skirtingi mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Muka , nori ir pirk 4u.gif 4u.gif 4u.gif Taigi gali sau tai leisti . Aš taip darau smile.gif Gyvenimas vienas, jei nors kas džiugina širdį ... O kam tada tiek dirbti ? Senatvei taupyti ? O kokia garantija , kad aš jos sulauksiu ? Reikia gyventi ir džiaugtis DABAR 4u.gif . Tik amžius jau toks , kad retai ko benorim , retai kokie materialūs dalykai džiugina širdį....
Kavos ?

Kaip supratau labai stipri šalna buvo šianakt ... išgyveno arba ne ?
Rytoj pamatysiu bigsmile.gif

Luety - pas mus parduotuvėse yra visko . O dar turgus biggrin.gif O dar šalia Lenkija , ko neužsiauginsim - atsivešim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jie žmonės darbštūs . Savo mažais traktoriukais savo mažuose laukeliuose gerus derlius užaugina tongue.gif Teks grįžti gyventi į Lietuva ax.gif
Iki krizės skirtumas buvo nebedidelis , kur gyventi Lietuvoj ar UK. Skaičiavom , dėliojomės kai sūnus mokslus baigė ... Kas bus dabar nežinia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 14 gegužės 2020 - 08:19
labas rytas,

palauksiu Dusios kavos,matau,kad daro,o tai zadejau pati padaryt biggrin.gif biggrin.gif
vakar buvo tinginio diena.MB dare valgyt,o as tinginiavau.Zadejom i soda vaziuot,bet toks vesus oras,tai likom namie.Ir gerai,nes rytine saule apie 11 dingo ir nebepasirode.Siandien vel sviecia,bet nesildo.
Skalbima uzsidejau ranksluosciu,anksti issiskalbs,spes lauke isdziut,skaniai kvepes.
O siaip,TV neziurim,voratinklis uzsides,nesinori to negaltyvo sugert,o per tv nieko ir nevyksta,tik apie virusa visokios kalbos,ryte per zinias ir kt,kanalus,o vakare isvis nesinori man tv.Pasikeite norai,anksciau ryta vakara TV,o jei nedirbdavau,tai ir beveik visa diena.
Baigiu siulus sunert,liks tik mezgimui tinkantys bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2020 05 14, 07:17)
Labas rytas,

Muka , nori ir pirk  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Taigi gali sau tai leisti .  Aš taip darau smile.gif Gyvenimas vienas, jei nors kas džiugina širdį ... O kam  tada tiek dirbti ?  Senatvei taupyti ? O  kokia garantija , kad aš jos sulauksiu ?  Reikia gyventi ir džiaugtis DABAR  4u.gif  . Tik amžius jau toks , kad retai ko benorim , retai kokie materialūs dalykai džiugina širdį....
Kavos ?

Kaip supratau labai stipri šalna buvo šianakt ... išgyveno arba ne ?
Rytoj pamatysiu  bigsmile.gif

Luety - pas mus parduotuvėse yra visko .  O dar turgus  biggrin.gif  O dar šalia Lenkija , ko neužsiauginsim - atsivešim biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Jie žmonės darbštūs . Savo mažais traktoriukais savo mažuose laukeliuose gerus derlius užaugina tongue.gif  Teks grįžti gyventi į Lietuva  ax.gif
Iki krizės  skirtumas buvo nebedidelis , kur gyventi Lietuvoj ar UK.  Skaičiavom , dėliojomės  kai sūnus mokslus baigė  ... Kas bus dabar nežinia  ax.gif

Cia irgi yra visko,bet reikia pataikyt,kada yra,nes tuoj dingsta.Draugai is Londono pasakojo,jis dirba su fura isvezioja prekes i PC,kad sandeliai beveik tusti ir pasipildo mazai.Importas prekiu susilpnejes iki minimumo,o savo derliu nera kam apdorot,niekas nedirba.Tiesa sia savaite bando gaivint,masinu jauciasi gatvese daug daugiau,bus matyt.Sodo kaimynas augina daug vistu,gyresi kazkada,kad po 100 kiausu per diena padeda,bet nesusitinkam sode kazkodel,musu grafikai nesutampa,nors maciau,kad lankosi pagal n udirbtus darbus.
I LT gryzciau mielai,jei Uk paliktu tokia pensija isvykus,kokia yra dabar.B et deja,ji sumazetu ryskiai.Dabar uz 10m staza UK gaunu 50 £ daugiau nei LT eurais,o jei iasvykciau,tai butu mizeris.Kad paliktu,buciau pensininku karaliene LT,540 euru butu.Rojus pensininkui .o jei isvykciau i LT abi pensijos sudarytu tik 317 euru,Skirtumas didelis.Plius cia vaistai nemokamai,dantus nemokamai,akiniai kas 2 m nemokamai,pravaziavimas salyje autikais nemokamai,plius visokios nuolaidos senjorams,kaip muziejai, parkai,pardese kai kuriose.Taip ir sedim cia del tu lengvatu.Plius valdzia sildyma padengia per puse beveik ziemos metu,plius uz buto nuoma moka,plius nereikia moket vadinamu konsuliniu taxu.Nu zodziu,tie 500 lietuvos tuoj istirptu,kai tu lengvatu nebeliktu.

Atsakyti
Labos smile.gif
Vakar MB persalo lauke naktį tempą šoktelėjo ryte dar yra tikiuosi tik peršalimas . Dusia žinia galiu sau pasidovanoti bet nesinori visokio sss prisipirkti jau per daiktus kartais nepraeinu smile.gif na matysiu gal praeis biggrin.gif Luety nu fain TB valgyt daro nes MB tik kiaušinius moka virti oi dar makaronus ax.gif Jamu kavos ;)
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2020 05 14, 09:35)
Labos  smile.gif
Vakar MB persalo lauke naktį tempą šoktelėjo ryte dar yra tikiuosi tik peršalimas . Dusia žinia galiu sau pasidovanoti bet nesinori visokio sss prisipirkti jau per daiktus kartais nepraeinu smile.gif na matysiu gal praeis  biggrin.gif  Luety nu fain TB valgyt daro nes MB tik kiaušinius moka virti oi dar makaronus  ax.gif Jamu kavos ;)

Muka, sukiai kažką kitą MB galėjo pasigauti , nebent Tu parnešei . Jei neramu - tegul skambina - tiria visus .

Luety imk 4u.gif Mes skaičiavome ar sūnus uždirba 2000 svarų ir gyvena Londėj ar mažiau ir gyvena Vilniuje . Tai Vilniuje daugiau komforto bus uždirbant 1200 -1300 . Nuoma, maistas, transportas ir tt.
Atsakyti
Labas rytas,
Muka kaip MB? Neduok dieve šiuo laiku sirgti ...

Dėl visų puodų ... Gal ir verta turėti jei gamini ir jie palengvina gyvenimą 4u.gif Aš labai norėčiau kepsninės, bet nerasčiau jai laiko kaime . Taip kaip ir špyžinį puodą kaičiam tada kai atvažiuoja draugai ir leidžiam sau nedirbti smile.gif Muka judu gyvenat tai gal ir geras dalykas ...
Luety apie tavo puodus neišmanau nieko . Nesidomėjau .
Kavos ?

Gražus ir saulėtas rytas. Kažin buvo šalna ?

Ps keli paprasti patarimai dėl kraujo spaudimo: Patarimai
Atsisakome druskos – minus 5 nuo viršutinio spaudimo.
Minus 5 kilogramai – dar minus 5.
45 minutės fizinio aktyvumo 3–4 kartus per savaitę ar 2–3 kartais daugiau, nei jau yra, – dar minus 5.
Nerūkykite (visiškai) – dar minus 5.

4 paprasti žingsniai, ir Jūs nuo rizikingo ir gydytino 145 mm Hg jau turite beveik idealų – 125. Pasistenkime. Dėl savęs, dėl artimųjų, paneikime statistiką, kad Lietuvoje tinkamai kraujospūdžiu rūpinasi mažiau nei 10 procentų gyventojų. Ir būkime sąžiningi sau: jei nesugebame jo kontroliuoti, kreipkimės pagalbos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 15 gegužės 2020 - 07:19
QUOTE(Dusia37 @ 2020 05 15, 05:47)
Labas rytas,
Muka kaip MB?  Neduok dieve šiuo laiku sirgti ...

Dėl visų puodų ... Gal ir verta turėti jei gamini ir jie palengvina gyvenimą  4u.gif Aš labai norėčiau kepsninės, bet nerasčiau jai laiko kaime . Taip kaip ir špyžinį puodą kaičiam tada  kai atvažiuoja draugai ir leidžiam sau nedirbti smile.gif Muka judu gyvenat tai gal  ir geras dalykas ...
Luety apie tavo puodus neišmanau nieko . Nesidomėjau .
Kavos ?

Gražus ir saulėtas rytas. Kažin buvo šalna ?

Ps keli paprasti patarimai dėl kraujo spaudimo: Patarimai
Atsisakome druskos – minus 5 nuo viršutinio spaudimo.
Minus 5 kilogramai – dar minus 5.
45 minutės fizinio aktyvumo 3–4 kartus per savaitę ar 2–3 kartais daugiau, nei jau yra, – dar minus 5.
Nerūkykite (visiškai) – dar minus 5.

4 paprasti žingsniai, ir Jūs nuo rizikingo ir gydytino 145 mm Hg jau turite beveik idealų – 125. Pasistenkime. Dėl savęs, dėl artimųjų, paneikime statistiką, kad Lietuvoje tinkamai kraujospūdžiu rūpinasi mažiau nei 10 procentų gyventojų. Ir būkime sąžiningi sau: jei nesugebame jo kontroliuoti, kreipkimės pagalbos.

Labas rytas,

skalbiu,dziaunu ir i soda.Oras susilo,gabensiu lauk sparagines ir cukinijas,gana jas popint.
Labasi graziai parasytas straipsnis.Labai paprastai,visiems suprantamai ir issamiai.Sitos visos priemones,mazint spaudoimui ,padeda,kai jis ima kilti,pacioj pradzioj,veliau,ligai isisenijus,jau ne labai.Daugiau tokiu daktariuku,su tokiu suprantamu pakalbejimu,o ne tu tokiu,kur pradeda destyt vos ne anatomija su visais lotyniskais terminais,o suma sumarum lieki nieko nesuprates.
Sportuoju nedaug dabar,esu tingine,kai buna upas tik,o pasiilgau tu kruviu.Bet va,sanariai neskauda jau,uzlipu laiptais lengvai net neisik,ibus,o kai sportavau intensyviai,tai isikibus l;ipdavau ,dedama kojas ant kiekvieno laiptuko viena po kitos.Net MB pastebejo,kad as mikliau lipu laiptais.Spaudimo nejauciu ir nebematuoju,bet vaistai kas vakara nuo 53 mt.reguliariai,nesu pamirsus,nesu nutraukus.Negerai,bet ir neblogai kol kas.Anksciau 145/90 budavo prabanga,reiktu pamatuot,kaip dabar.
Del to puodo,daug maz zinau,jis gbreitpuodis,ir verda ir kepa ir skrudina,gali uzdet,iseit ir rasi gryzes padaryta,bet ar man labai cia reikia,neapsisprendziu,nes abu namie,pasigaminam,bet tik naujoves traukia.
Muka,kaip tavo zmogus?Turbut paprastas persalimas,budavo gi pavasariais,tik nesikreipk pas gydytojus,iskart pripaisys korona.
Atsakyti
Filmukas, kalba gydytoja. Suprantamai :
Filmukas
Atsakyti
labas rytas,

Atnešu kavos .

Orai labai negražūs pas mus. Lietus gerai , bet tas vėjas ... Brr. Liko visi šitamėgai šiltnamyje, lauks savaitgalio . Kam kankinti augalus , dar numirs pasodinti ...
Muka , kaip Judu ? Kaip sveikatos ?
Savaitė laukia sunki darbe ax.gif Kaip nors, kaip visada susidėliosiu ax.gif unsure.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Laukiam skambučio iš seiminstes MB tempą nekrenta verysad.gif Kauno tikrinimo punktai nepriima ir net rytojui neregistravo verysad.gif tai sumislinau į karščiavimo klinika kreiptis o čia vėl reikia seiminstes o mūsų serga tai va laukiam skambučio ir tolimesniu nurodymu. Tikiuosi kas peršalimo bet laikosi tempą jau 5 para į jokių kitu simptomų nėra. Vo tep.... unsure.gif
Atsakyti