Muka,cia panasus garu puodas i elektrin i,tik cia gal ant ugnies virt?
O as dar neapsisprendziau su king pro puodu,nera skubu,tik taip,uzsimaniau,ziuerineju,kai turiu laiko.
Siandien gavau emaila,kad mano skrydis i Ispanija canceliontas,bet kol priejau iki pinigu grazinimo pastabos.tai uzgaisau.Siulo pirkt vaucheri,kuris galios visus metus,bet as skaiciau,kad tai nera legalus oroliniju siulymas,siulo pirkt bilietusd kt metams,o as nezinau,kur as busiu kt.meta tuo laiku,tada liepia eit i kita opcija,ten vel is naujo melodija ir tik paciam kamputi,spausk cia.jei nori grazint pinigus.O ten dar forma uzpildyt.Na,bet atlikau,laukt teks piniguciu 28d.

Vakar buvom sode,pats laikas jau buvo laistyt siltnami.Pomidorai 14 labai patenkinta,keturi siaip sau,agurkai auga,paprikas eda kazkas.Ar gali tie sarvuoti pilki vabalai,tokie,kaip tankiukai,jie gyvena zemej,ir pas mane ju labai daug,est paprikas iki beveik zemes?Sraiges atpuola,priberta grudeliu ir ant ju buna lieka seiles,o dabar nera,reiskia cia ne sraiges.Purskiau paprikas pries amarus su ekologisku purskalu,tai tie vabalai tapo beveik juodi,bet nepadvese.Ju braskese pilna irgi,grauzia braskes,nu zodziu,ju tiek,kad jau ima pasiutimas mane.Ir greiciausia jie man ir pomidorus nugriauze pavasari,kai nuveziau.Ar girdeje ka?
Siaip sparagines jau labai prasosi i zeme laukan,ko gero gale savaites jau ir nesiu.Cukinijas ir buternutus taip pat.Pas mus salnu nera,tik vejai labai blasko.
Paliejau viska,pelargonijos lauke jau prisitaike,nesiu i saule dabar,MB vykdo statybas,stogine salia namelio svogunams dziovint,zodziu,veiklos turim abu.
Pyraga su varske MB kepa su cukraus pakaitalu ir cocoso ir migdolu miltais,bet ten daug kiausu eina,net 5.Gaila,kiausu pas mus sunku gaut.Ir miltu sunku.Jau du kartus vaziavo anksti ryte,bet randa tik pedsakus,kad ten tos prekes buve.O siaip ,kita meta badas garantuotas pasauliui,jei ne anksciau.Del saves,tai,kaip D duos,bet mano anukeliai.

Dirbt nenoriu jokio valdisko darbo ir labai jus uzjauciu.Sakio pensininkai verziasi i darbus,neturi ka veikt namie,bet tik ne as,as neapsidirbu savo darbu net.