Sveikos,mielosios,
is kur jus traukiat,kad as ko bijau.

as tik stebiu viska,matau,kaip keiciasi pasaulis,kaip pamazu jis virsta i kreivuju veidrodziu karalyste ir man del to neramu.Neramu,kaip ir visiems normaliems zmonems ir visi laukiam,kas bus toliau.
Pou.antidep[resantu pilna doze man per stipru,negaliu pabust,bunu mieguista,o puse dozes,pats tas,Gal galeciau ir visai negert,bet tada miegu blogai.Galvoju pavasari nutraukt visai,kai lauke bus daugiau veiklos ir saules.
Muka,nezinau ar cia patarsiu ar ne,bet mano tevelis jau buvo 2-os grupes invalidas del kepenu nepakankamumo,kuris issivyste po tulzies pusles op.Jis vartojo daug leidziamo esencijalio.Pati leisdavau,kai tik gaudavau sovietu laikais,i vena,maisydama su jo krauju.Prognozes buvo liudnos.Jam jau 95.Neleisdavom kursais,su vit c,kaip rekomendavo,bet,kai tik gausim kur 10 amp,suleidziam,tada geria vel,kol gaunam ir taiop gal 5 metus,o gal daugiau.Na tavo Mb nezinau ar jis padetu,reiktu aiskintis.
Dusia,zodziai grazuz,Apsikalbinimu nebera,negali nueit pas vaikus,net pas teveli negaliu,pas mus 5 lygis visoj UK.Apsikabinam tik su MB.Neliko apsikabinimu sutikus gera prieteliu.Cia UK labai daznai zmones apsikabina.PVz.sporto klube,sutikes po ilgesnio laiko nematyta drauguze,visada apsikabini, isreiski,kaip seniai nesimatem,pasiilgom.
Ate,aciu,viskas eina i dirbtini intelekta.Visi sekimai per mobilius ir kt.Greit nebereiks galvot,viska spres uz tave dirbtinis intelektas ir delfis raso apie tai jau atyvirai.Tada apsikabinimu visai neliks,net su savo vyru.
Pas mus vejas diiidelis,nors temperaturos silumos 6.
Emiau nert zaislus vel,ramybe ateina...
Bukit sveikos.