labas rytas,
Vaje kokie pusryčiai

Miške

Romantika
Nors pagal prigimtį aš gyvačių giminės, labai gerai jaučiuosi kai šilta ir daug saulės . Energijos tada turiu bele kiek

Būna visi nuo karščio namie išgeibę - o aš po darbų parėjus langus valau nes +30

O va kai šalta tai nenoriu nieko ... Tik į patalus ir nekrutėti .
Ingrida , ta parfė kaip naminai ledai . Stiprus alkoholis , kad nebūtų ledo plokštelių . Labai tiktų koks romas ... Bet aš tikrai negaminsiu
Apie kepinius ir desertus negaliu pasakyti nieko padoraus

Mano namuose pyragai tik Velykoms ir Kalėdoms, per metus suvalgom max 2 kg baltų miltų

Kvietinių . Nes nemanau , kad tai sveika. Elementarios duonos nebūna savaitėmis - nes jei parnešu supelyja .
Aš kažkada pradėjau maitintis Paleo mityba

Kažkaip šeimyna irgi pamažu nesveikų saldėsiu atsisakė . PVZ dukra prašo sūrių - aštrių varškėčių iškepti . O vafliai skaniausi sūris ir kiaušiniai, arba faršas ir kiaušinai , be miltų ... Makaronus MB kartais valgo ir saldainius

Jis atsargų neturi po skūra, tai stipriau pasidarbavus fiziškai ima trūkti energijos

. Reikia greitų angliavandenių .Pyragų nelabai bemėgsta. Rūgštis kyla. Tai ir maitinamės mėsa ir daržovės

. Mano manymu Paleo mityba yra pati sveikiausia žmogui .
Keto - jei turi kokių tai bėdų ( svorio metimui , autoimuninės ligos ir tt )
Mudu su MB prisilaikom ( sakyčiau jau natūraliai ) tokios mitybos . Aš apie 80 pr , MB apie 60... Ir kaip pusę šimto metų sulaukę esam pakankamai nesubirę

. Negeriam jokių vaistų , nei cholesterolio , nei spaudimo neturim ... Mano kūdos draugės ( mano metų ) turi daugiau sveikatos bėdu negu aš apvalutė
Bet tai tik mano nuomonė. Internete info labai daug. Kiekvienas atsirenka, kad kam priimtina
Mudvi su Luety žadam riboti angliavandenius - svorio metimui

Mums reikia.
Luety aš nuo šeštadienio bandau pereiti . Vakar labai troškino , o atsigulus buvo šalta

Vadinasi jau persitvarko organizmas
Prirašiau blėnių bele kiek ...
Jau noriu užbaigti tą užmestuką , noriu pradėti dukrai trumpą megztuką ... Kažką tokio kaip nuotraukoje, tik bandysiu megzti nuo viršaus , regalnu, tiesiom akim . Gal biški daugiau rankoves platinti negu pagal filmuką ? ar neprisidirbsiu ? O šitoj nuotraukoj kaip kažin rankovės kvadratas, ar papaltintos į apačią ?

UK užsidarė sienas ? Ir skrydžius atšaukė ? Spėsiu manau iki dukrytės išvažiavimo

Sakė Velse labai griežtas karantinas . Netgi gatvėse žmones stabdo bobiai .
Sunku jauniems žmonėms - pats tas jų laikas - studijų metai patys gražiausi... O reikia sėdėti namie uždarytiems . UK labai daug studentų savižudybių

Kaip niekada. Netgi jų univere buvo ... suvarė pirmakursius į barakus, ir niekur neišleido iš kempo . Brr.
Muka kaip mamos nuotakos ? Kaip sveikatos ? Neskauda labai ? Langetė ? gali nusimti ir nusiprausti?
Ingrida , kaip sekasi mokytis ? Man patiktų ...
Luety kaip nuotaikos ?