Viską kepu iš akies.Iš vakaro pamerkiu džiovintus grybus,ryte išverdu.Sumetu į kombainą susmulkinu.
Tešlą-sumetu irgi viską į tešlos maišymo kombainą,kiaušinį išplaku,supjaustau pusė pokelio sviesto kambario temperatūros,kokį 150 g varškės,druskos,miltų,kepimo miltelių.Galima sviestą išlidyti,aš vakar vos nepamiršau sviesto,tai supjauščiau,bet gavosi irgi gerai.Ir viską sujungiu,bet tokia minkšta tešla,gerai palaikyti porą valandų šaldytuve,aš laikiau valandą.
Tada kočioju,dedu įdarą,grybus pakepu,turiu vaiką kuris nevalgo svogūnų,tai viską keičiu česnaku(pasiilgome su tėvu svogūnų,niekur negaliu dėti nuo gimimo ir grietinės,dukra irgi grietinės nevalgo nuo gimimo,kas jiems ten baisaus atrodo)Dadėjau maltų migdolų į įdarą,man skanu visur riešutų įdėti.
Kepu ne orkaitėje,nes mano orkaitė tokia pyyyyyyypt prasta,jau reikia taikyti,kad apačia nedegtų,Atradau išsigelbėjimą karšto oro puodą.Sudedu nustatau temperatūrą,laiką,pusę laiko apkepu,tada apverčiu kitą pusę,ramu,kad nesudega apačia.Vakar ir varškės keksiukus taip kepiau,viršus iškepė,išėmiau iš silikoninių formelių,apverčiau apačią ir dar pakepiau.Va taip ir vargstame.
Einu kepti puodan burokėlių,niekas nevalgo šiaip, o šeštadienį iškepiau su fetos sūriu išėjo ore.