Labos,mielosios,
Ingrida,smagu tave matyt,tokia energinga,vis lekiancia,kepancia,verdancia,uogaujancia,grybaujancia

.Mes cia apsnude,inesi truputi vejo pas mus,pravedinsi,o mazu ir visos kitos is Gruodzio uzpustytu sniegynu ateis i viena musu troba?
Apie tas raides del laimetu projektu nieko nenutuokiu,o cia loterija?Ar reikia kokius popierius pateikt?Laiminga tu
As pasiilgstu zemaiciu,virtu bulviu cepaku,tai kas,kad jie krakmolas,cukrus,juk ne kasdien valgai,o kad koki roza ir suvalgysi tai jau ta sveikata nenukentes kazkiek.Salotu ziema nenoriu,negaliu net paziuret,tik rauginti kopustai man skanu ziema ir burokeliai.Jauciui cia is vaikystes iprociu.Ir dar jauciu,kad tai man tinka.MB nusiperka salotu,paknaibo ir vistoms atiduoda,matyt irgi tas pats,vaikystes mitybos iprociai.Spinatus auginu,dedu i saldikli,o kai reik valgyt,retai kada,su kiausiniene.Gerai,kad vistas turim
Dusia,sveikinu su sugryzimu i civilizuota pasauli.Galesi vonioj gyvent,bus smagu kol nauja
Muka,as nusisauciau,jei man reiktu dar dirbt.O mudvi su tavo mamuku turbut vieno amziaus.Nebeleisk,uztenka,su saule negyvens,viskas kas vyksta,vyksta ne be priezasties,tiesiog siunciami zenklai,kad laikas pailset uztarnautam poilsi

As irgi bijojau,dar du metus dirbau ,isejus i pencija,bet pasiryzau,ir tu pinigu gana,poreikiai pasikeicia,prisitaikai,veiklos atrandi,ir kas vakara nervuojies,kad dienos per trumpos darosi,o naktys per ilgos.Svarbu pasiryzti.