Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

viltis miršta paskutinė, tiesa? mirksiukas.gif tai sėkmės mums visoms 4u.gif
o aš asmeniškai jau irgi išbandžiau šimtą dietų ir daugiau nei vienos nebenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Skaitau ir suprantu - laisva būsiu tada , kai nereiks galvot apie maistą....
Kol galvos nesusitvarkysiu , tol bet kokia dieta tik sūpuoklės .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 26, 19:56)
Skaitau ir suprantu - laisva būsiu tada , kai nereiks galvot apie maistą....
Kol galvos nesusitvarkysiu , tol bet kokia dieta tik sūpuoklės .

nemanau, kad kada nors negalvosi apie maistą - apie jį galvoja visi gyvi organizmai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 26, 20:59)
nemanau, kad kada nors negalvosi apie maistą - apie jį galvoja visi gyvi organizmai biggrin.gif

Ne ta prasme ...
Koncentracijos stovykloj visi galvoja apie maistą 24 val per parą. Bet liekni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 26, 20:04)
Ne ta prasme ...
Koncentracijos stovykloj visi galvoja apie maistą  24 val per parą. Bet liekni smile.gif

nes jiems valgyt paprasčiausiai niekas neduoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 26, 21:08)
nes jiems valgyt paprasčiausiai niekas neduoda biggrin.gif

Mano pastebėjimas - nežinau kaip jaučiatės Jūs , bet kai pasisodinu save "ant dietos" konclagerio rėžimu , tai visą laiką galvoju apie maistą ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 26, 21:46)
Mano pastebėjimas - nežinau kaip jaučiatės Jūs , bet kai pasisodinu save  "ant dietos" konclagerio rėžimu , tai visą laiką galvoju apie maistą ...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi,panos,knisames ir knisames toje problemoje,ir knisimes iki kol akis uzmerksim.Nebegalvoju,gyvenu cia ir dabar,man jau laiko tam nera,o jus mokykites,as is jusu pasimokysiu,kai atrasit kaip negryzt i stori. tongue.gif
Ir dar,meskit ir stabilizuokit dabar,nes,kai tau septinta desimtis,svoris oziuojasi,kaip nekalta mergaite,nenori palikt mano kuno,turiu daug judet,sportuot,kitaip nei krust.Ne taip,kaip anksciau.
Sunaus seima isguldyta gripo,mazoji sirgo savaitgali,gydziau su arbatmedzio e.a slogyte,kvepavom tuo kvapu,o ant rytojaus marti iskrito,antradieni sunus su kita dukra,tik bernai dar laikosi.
Vakar kalbejomes per mndz.su dukra,matemes,o siandien jau abi mano panos iskrite,akys puliuoja,snargliai iki keliu.Siaucia ligos,laikomes dietu ir geriam vitaminus.MB vis susitaiso spanguoliu,cesnaku sutrintu kosyte sumaisyta su medum ir kala po kelis saukstus per diena,tai jis gal isvengs,o man nezinau,kaip bus,tikekimes atsilaikysiu.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 26, 20:46)
Mano pastebėjimas - nežinau kaip jaučiatės Jūs , bet kai pasisodinu save  "ant dietos" konclagerio rėžimu , tai visą laiką galvoju apie maistą ...

aš niekad nesėdėjau konclagerio rėžimu, tai negaliu pasakyt... Na, išskyrus ypatingai retas iškrovos / bado dienas, tada tai jo - kaip negalvosi...
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2017 01 26, 20:49)
* Nebegalvoju,gyvenu cia ir dabar,man jau laiko tam nera,o jus mokykites,as is jusu pasimokysiu,kai atrasit kaip negryzt i stori. tongue.gif
* * Sunaus seima isguldyta gripo,mazoji sirgo savaitgali,...

* jau tu, Luety, tai tikrai galvoji, nesakyk smile.gif
* * žmonės labai serga, gripas siaučia - laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Gripas labai siaučia ir Kaune. Pas mane darbe puse kolektyvo iškritę ...
Manęs manau neims smile.gif Per sena ...
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Luety užklausei ar nesigriebčiau dietų kaip priaugčiau daug... žinoma taip, bet žinočiau jeigu aš sumaniau miltukus ar ką kitą ir jeigu svoris pastrigo tai žinočiau taip turi būti ... žodžiu tikėjau ką darau, kaip sakoma viena dievą pasirinkau juo ir seku o ensidairau į šalis jeigu jis mane nuvilia priimu, tai kaip pamoką... čia mano filosofija...
Dusia37 ir aš žinok ištisai apie amsitą ir nebūdama koncentracijos stovykloje... važiuoju į darbą galvoju ką priksiu ką darysiu vakaienei važiuoju iš darbo irigi tas pats, buto duris rakinu irigi tos pačios mintys, valgau ir galvoju ką dar valgysiu.... begalybė...
Kavasuvitrina esi tvirta ir kiekivenas turime išbraidyti tą purvą kuris mums duotas, tu pasirinkai gyvenimo būda, kitos pasirenka dietas ir kaip grąžiai parašei kaip tie zuikiai puldinėja bebandydamos kur geriau kur sočiau ...
Melsvaižalia pavydu skaityti, kaip yra galimybė nsupirkti tikro maisto o ne ale EKO turgeliuose keptos naminės duonos iš miltų, kurie pirkti lenkijoje...ai...
Visimes ligoniukams 4u.gif o aš nepamenu kada tempos turėjau ... mano tempa 36.5 ax.gif
Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 27 sausio 2017 - 07:50
Labas rytas,

Aš daug priaugus , bet Miltukų nei už ką . Žiaurių dietų jau irgi nebenoriu, ty gyvenimo koncentracijos stovyklos salygomis . Kai nuo ryto įki vakaro viena mintis - ką valgyt , ką gamint , ar man galima , ar man tinka ... Nežinau ką darysiu, nuo kalėdų svoris stovi - nei priaugu nei nukrentu ... bet ir nesilaikau nieko . Ledų ir bulkų niekad nemėgau , mano silpnybė vaisiai , ypač obuoliai... Tai gal kai mesiu juos valgyt ims svoris byrėt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Dabartis mano "dietinis etapas" susitvarkyti galvą, o ne paieškos stebuklingo maisto ...
Atsakyti