Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Nieko tu neizeidei,kai maistas yra malonumas,proto mazai lieka.Todel ir ieskom,kas dietu,kas gyvenimo budo,o man dietos tapo gyvenimo budu bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kai prisiaudini svorio daugiau nei 10 kg,priemones jam sumazint visai kitos,nei norint tik padailint linijas,jas dailint gali,kai turi tik 5kg virssvorio,o kad tiek prisiauginau,tai gal esu ligonis,bet tai esu as,ir man keistis neina taip greit,nors esu samoninga ir suprantu ka darau,bet mane valdo maistas ir man nuo to nei kiek negeriau.Alkoholikas taip pat elgiasi,jis ligonis,tai ir mes,kurios tiek prisiauginam esam ligoniai.Gydomes kas kaip ismanom. 4u.gif 4u.gif Kartais liga zmogui patampa letine(Chroniska) del blogo gydymo arba blogu vaistu.Alkoholikui negert-pasveikimas,o man ka daryt>Bandyt ME,tikiu,kasd pavyks ant senatves,tai gal dar nesu visai beviltiska.? ax.gif

Papildyta:
Pagaliau radau ta laida,teko prisiregistruot,ko nenorejau atlikt.
Atsakyti
Peziurejau ta laida.Nu kaip,zinoma tai viskas,bet igyvendint nera sunku,paziuresiu,kaip baigsis su stokholmo dieta,o tada bandysiu kazka panasaua,nors ir dabar pas mane labai panasu ir kokteiliai ryte,kaitalioju su jogurto pusryciais ir su selenu sausu pusryciu normyte,ir pietus salotiniai ir sriubiniai,darzoviniasi ir vakare panasu,tik pratimai neijungti.Bandziau juos daryt,tai vos 7 sekundes islaikiau ir tai su baisiniu skausmu nugaroj.Ok.Pradesiu nuo 7s,kol padarysiu ilgiau,bet darysiu.Aciu.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
sveikinu, luety - ėmė ir pajudėjo, reikėjo tik išlaukt mirksiukas.gif
aš nesisveriu - nervuotis nenoriu... valgau visokias nesąmones - tai vaisius bele kada, tai kiekius nepadorius.. daržovių daug (čia tai gerai, tikriausiai). šiandien suvalgiau sūrio ir sriubom grietinės įsidėjau- grąžinu į valgiaraštį pieno produktus - manau taip bus daugiau šansų neryt niekų....
šiandien iš kaimo (ta prasme iš darbo) grįžau užsikrovus kaip reikiant: pieno pora litrų; varškė; grietinė; varškės sūris; pora dėžučių kiaušinių; triušis. viskas kaimiška ekologiška ir gardu biggrin.gif O sūrio daugiau nei pusę surijau vienu prisėdimu - pietums biggrin.gif Pasiilgus buvau pieno produktų mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 01 26, 13:03)
MĖ yra MĖ o jeigu koks ribojimas tai jau dieta...

nu aš i tep sakau bigsmile.gif
mano tai tikra MĖ - faktas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2017 01 26, 14:28)
Kai prisiaudini svorio daugiau nei 10 kg,priemones jam sumazint visai kitos,nei norint tik padailint linijas,jas dailint gali,kai turi tik 5kg virssvorio,

o tai kokios? unsure.gif
mano bent 20 kg prisiauginta, tai kokios priemonės man, pagal tave? unsure.gif

Kokosų aliejų valgiau kartu su varškės sūriu (vietoj anksčiau naudoto sviesto) ir kava - buvo gerai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 26 sausio 2017 - 17:55
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 26, 15:53)
Papildyta:

o tai kokios? unsure.gif

Kokosų aliejų valgiau kartu su varškės sūriu (vietoj anksčiau naudoto sviesto) ir kava - buvo gerai bigsmile.gif

Kokios,kokios?!Man tada turi but greitos,nes kitaip,letai bandant,as grysiu i pradini svori.Sakiau 100x,dingsta motyvacija,ilgas procesas gali but,tik liniju dailinime,kai daug maz esi patenkintas savo svoriu.Kazin ar MUka terliotumeis,jei svertum 90kg?Ieskotum greito rezultato,o paskui,kaip0 ir dabar,ieskotum savo kelio islaikyt.
KSC,duok Die,kad tau uztektu kantrybes tiem 20kg kratyt,jei svoris stoves.Kai as sversiu 90kg,tada imsiu kitaip valgyt,ramiau i tai ziuresiu,nes jau,palyginti,jausiuos daug geriau.O iki to,man dar liko16-20kg. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 26, 18:53)
Papildyta:

o tai kokios? unsure.gif

Dėk kokoso aliejaus smagu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir MĖ yra dieta.
Vikipedija rašo :
Mityboje dieta – žmogaus ar kito organizmo vartojamo maisto visuma. Nors žmonės yra visaėdžiai, jų dieta gali smarkiai skirtis dėl tradicinių, kultūrinių ar religinių įsitikinimų, sveikatos būklės ir kitų priežasčių. Skirtingos dietos gali daryti sveikatai teigiamą arba neigiamą poveikį, nes tinkamai mitybai būtinas subalansuotas ir visavertis maistas, aprūpinantis organizmą pakankamu kiekiu angliavandenių, baltymų, riebalų, vitaminų ir mineralinių medžiagų.

Nors "dieta" plačiąją prasme vadinama bet kokia žmogaus mitybos sistema, tačiau gana dažnai šis terminas suprantamas tik kaip trumpalaikis mitybos pokytis, leidžiantis atsikratyti antsvorio. Pastaroji metodika neturi nieko bendra su sveika gyvensena ir sveiku maistu. Paprastai tai trumpalaikis - nuo kelių dienų iki kelių savaičių - pokytis, kuris organizmui sukelia gana didelį stresą.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 26, 16:15)
Dėk kokoso aliejaus smagu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ir MĖ yra dieta.
Vikipedija rašo :
Mityboje dieta – žmogaus ar kito organizmo vartojamo maisto visuma. Nors žmonės yra visaėdžiai, jų dieta gali smarkiai skirtis dėl tradicinių, kultūrinių ar religinių įsitikinimų, sveikatos būklės ir kitų priežasčių. Skirtingos dietos gali daryti sveikatai teigiamą arba neigiamą poveikį, nes tinkamai mitybai būtinas subalansuotas ir visavertis maistas, aprūpinantis organizmą pakankamu kiekiu angliavandenių, baltymų, riebalų, vitaminų ir mineralinių medžiagų.

Nors "dieta" plačiąją prasme vadinama bet kokia žmogaus mitybos sistema, tačiau gana dažnai šis terminas suprantamas tik kaip trumpalaikis mitybos pokytis, leidžiantis atsikratyti antsvorio. Pastaroji metodika neturi nieko bendra su sveika gyvensena ir sveiku maistu. Paprastai tai trumpalaikis - nuo kelių dienų iki kelių savaičių - pokytis, kuris organizmui sukelia gana didelį stresą.

AS manau,kad kokoso aliejus tinka ten,kur reikia lyg ir saldumo,kitaip jis neskanu.Su kai kuriom darzovem,jas pakepinus ant kokoso aliejaus,visai neblogai.
Na va,tai cia mes visos dietinames. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 26 sausio 2017 - 18:22
QUOTE(Luety @ 2017 01 26, 18:15)
* Kokios,kokios?!Man tada turi but greitos,nes kitaip,letai bandant,as grysiu i pradini svori.Sakiau 100x,dingsta motyvacija,ilgas procesas gali but,tik liniju dailinime,kai daug maz esi patenkintas savo svoriu.Kazin ar MUka terliotumeis,jei svertum 90kg?Ieskotum greito rezultato,o paskui,kaip0 ir dabar,ieskotum savo kelio islaikyt.
* * KSC,duok Die,kad tau uztektu kantrybes tiem 20kg kratyt,jei svoris stoves.Kai as sversiu 90kg,tada imsiu kitaip valgyt,ramiau i tai ziuresiu,nes jau,palyginti,jausiuos daug geriau.O iki to,man dar liko16-20kg. unsure.gif

* man irgi nemaišytų greita rolleyes.gif. Ale suprantu - kas iš to noro...
Tu sakai paskui ieškotum kelio išlaikyt. O tau neatrodo, kad beieškant to kelio vėl pargįžti ten, kur buvai prieš tą greitą rezultatą? Ir vėl ieškai greito kelio... Ir vėl pargįžti... Ir tas kelias jau nebe toks greitas būna...
* * gal užteks... gal ne... Bet tu supranti - jei ir stovi tas svoris, nu tai ką dabar, ir tai gerai - reikia pagalvoti, o kas bus tada, jei tos kantrybės neliks ir svoris VĖL KILS TOLIAU!!!. Luety, aš nebegaliu jau kitaip gyvent, negaliu teisintis priklausomybe, kad esu ligonis ir pan., negaliu sugalvoti, kad va, dabar stebuklinga dieta, o paskui ieškosiu kažkokio vėl stebuklingo kelio, kurio faktas, ir vėl nerasiu... Mano kelias man aiškus, jei nenoriu 100+ kg...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 26, 16:33)
* man irgi nemaišytų greita rolleyes.gif. Ale suprantu - kas iš to noro...
Tu sakai paskui ieškotum kelio išlaikyt. O tau neatrodo, kad beieškant to kelio vėl pargįžti ten, kur buvai prieš tą greitą rezultatą? Ir vėl ieškai greito kelio... Ir vėl pargįžti... Ir tas kelias jau nebe toks greitas būna...
* * gal užteks... gal ne... Bet tu supranti - jei ir stovi tas svoris, nu tai ką dabar, ir tai gerai - reikia pagalvoti, o kas bus tada, jei tos kantrybės neliks ir svoris VĖL KILS TOLIAU!!!. Luety, aš nebegaliu jau kitaip gyvent, negaliu teisintis priklausomybe, kad esu ligonis ir pan., negaliu sugalvoti, kad va, dabar stebuklinga dieta, o paskui ieškosiu kažkokio vėl stebuklingo kelio, kurio faktas, ir vėl nerasiu... Mano kelias man aiškus, jei nenoriu 100+ kg...

Nezinau,kavute,noreciau nebegryzt,pripazinau,kad sergu,ir kad gydysiuos visa gyvenima,kiek liko,o kaip bus ryt poryt,negaliu nieko pazadet.Man svarbu dabar jaustis gerai,vasara savos darzoves,gal pades kiek atsisakyt saldumynu,bent jau ismokt ju ragaut,o ne ryt,nezinau nieko,.negalvoju kol kas nieko,man dabar reikia susikudint ,kad jausciaus gerai.Sita dieta moko kiekiu laikymosi,3x valgymo,ivairoves truksta,bet dar tik 1 menuo beveik,kaip laikausi,o jau turiu daug variantu,svarbu,kad pasidaryt ja skania.Kai kas skanu,nes MB praso tu trintu sriubu su moliugu,su brokoliu,o darzoviu salotu as niekada nemegau,o dar siuo metu,skanios jos,valgau,bet nejauciu malonumo.Skanu kiausiniai,maisyti su pomidoru,sklanu jogurtas ryte su uogom,yra neblogu dalyku ir kiekiai yra,luieka tik tobulint ir laikytis.Niekas nezinom,kaip bus po dietos,visos to norim,bet,matai,kad ne visoms iseina.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 26, 18:55)
Niekas nezinom,kaip bus po dietos,visos to norim,bet,matai,kad ne visoms iseina.

tai kam iš vis tos dietos, jei nežinom, kas po to?
Na, tau geriau žinot. Aš tai puikiai žinau, kad po dietos būčiau kaip pasiklydęs zuikis: šokčiau šen, ten, griebčiau tą, aną... Tai nafik ta dieta iš vis. Kam tie žaidimai? Mums reikia mokytis kitų dalykų, ir jau nuo šiandien pat: plano, proto, saiko, nestresavimo, jei kurią dieną nebuvo to proto ir saiko, plano B, jei nebuvo proto ir saiko (pvz. iškrova kitą dieną) ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 26, 17:10)
*tai kam iš vis tos dietos, jei nežinom, kas po to?
**Na, tau geriau žinot. Aš tai puikiai žinau, kad po dietos būčiau kaip pasiklydęs zuikis: šokčiau šen, ten, griebčiau tą, aną... ***Tai nafik ta dieta iš vis. Kam tie žaidimai? Mums reikia mokytis kitų dalykų, ir jau nuo šiandien pat: plano, proto, saiko, nestresavimo, jei kurią dieną nebuvo to proto ir saiko, plano B, jei nebuvo proto ir saiko (pvz. iškrova kitą dieną) ir t.t.

* o ar tu zinai,kas po to?Svajojam,kad tikrai zinom kas bus,laikysimes mazu porciju,neesim,sportuosim,ir t.t. ir t,p.Tai kodel mes vel cia?Mokosmes?Taip,bet ...kiek dar sedesim antrus metus,trecius,n-tus metus kurso kartot?Ar negalvoji,kad cia kazkas giliau?
**Niekada nebunu pasiklydus,laikausi plano,koki uzsibreziu,kol ateina tam tikras momentas,kaip ir tau,kad ledu deze sulenda vienu kartu,emocijos isprovokuoja,o kaip jas kontroliuot?Pasizadu kontroliuot,bet tai,kol kas,auksciau manes.
***Kam,kam,kad jei nesilaikyt nieko,bus tuoj 200-300kg.As to nenoriu,zinau,ka tai reiskia.O dietos metu sustanikim planus ateiociai.As audziu daug visokiu planu kiekvienu atveju ir prisizadu sau ir iskrovas apsiedus ir porcijas mazas ir balansa ir ta ir ana,iki kol imu saves gailet,nes mano apetitas nesulaikomas,Gal si karta bus kitaip?Tikiu,kad man pasiseks.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 26, 19:19)
* o ar tu zinai,kas po to?Svajojam,kad tikrai zinom kas bus,laikysimes mazu porciju,neesim,sportuosim,ir t.t. ir t,p.Tai kodel mes vel cia?Mokosmes?Taip,bet ...kiek dar sedesim antrus metus,trecius,n-tus metus kurso kartot?Ar negalvoji,kad cia kazkas giliau?
**Niekada nebunu pasiklydus,laikausi plano,koki uzsibreziu,kol ateina tam tikras momentas,kaip ir tau,kad ledu deze sulenda vienu kartu,emocijos isprovokuoja,o kaip jas kontroliuot?Pasizadu kontroliuot,bet tai,kol kas,auksciau manes.
***Kam,kam,kad jei nesilaikyt nieko,bus tuoj 200-300kg.As to nenoriu,zinau,ka tai reiskia.O dietos metu sustanikim planus ateiociai.As audziu daug visokiu planu kiekvienu atveju ir prisizadu sau ir iskrovas apsiedus ir porcijas mazas ir balansa ir ta ir ana,iki kol imu saves gailet,nes mano apetitas nesulaikomas,Gal si karta bus kitaip?Tikiu,kad man pasiseks.

* po ko po to? Pas mane nėra po to. Pas mane visada turės būti tas pats: bulvės kartais, saldumynai per šventes ir t.t. Taip, yra kažkas giliau, taip galvoju. Ir ką? Niekas mūsų nepakeis, jei ne mes pačios.
Aš asmeniškai šitą kursą kartoju tik antrą kartą. Iki šiol pas mane buvo dietos, tai nėr ko norėt rezultatų. Na, jei ką, dar turėsiu trečią kartą biggrin.gif
* * nu ok, suėdi dėžę ledų ir ką? Tik jau neapsiverki, nesigrauži ir nenurašai visko priklausomybei, valiai... Tiesiog kitą dieną pabadauji. Va to mums reikia mokytis, o ne suėdus kartą dėžę, sekančią dieną iš sielvarto suėsti dvi.
* * * planus austi gerai, bet dar geriau išsirinkti vieną planą, vieną strategiją ir laikytis. Kažkaip. Ir nepuldinėt prie kitų planų, dietų ir kitų stebuklų. O apetitai tai čia turbūt mūsų visų neblogi - mane kas mato, kiek ėdu, kai jau ėdu nuo dūšios, tai nesupranta, kaip per duris dar telpu. O jei kam pasakoju, kiek suėdu pvz. vakare po darbo, tai netiki. Taip kad nesiteisinam ir savo apeitais mirksiukas.gif

Luety, berods, mes abi mokomės, tik pagal skirtingas metodikas ir kiekviena tikim tik sava biggrin.gif
Atsakyti