QUOTE(Luety @ 2017 01 26, 19:19)
* o ar tu zinai,kas po to?Svajojam,kad tikrai zinom kas bus,laikysimes mazu porciju,neesim,sportuosim,ir t.t. ir t,p.Tai kodel mes vel cia?Mokosmes?Taip,bet ...kiek dar sedesim antrus metus,trecius,n-tus metus kurso kartot?Ar negalvoji,kad cia kazkas giliau?
**Niekada nebunu pasiklydus,laikausi plano,koki uzsibreziu,kol ateina tam tikras momentas,kaip ir tau,kad ledu deze sulenda vienu kartu,emocijos isprovokuoja,o kaip jas kontroliuot?Pasizadu kontroliuot,bet tai,kol kas,auksciau manes.
***Kam,kam,kad jei nesilaikyt nieko,bus tuoj 200-300kg.As to nenoriu,zinau,ka tai reiskia.O dietos metu sustanikim planus ateiociai.As audziu daug visokiu planu kiekvienu atveju ir prisizadu sau ir iskrovas apsiedus ir porcijas mazas ir balansa ir ta ir ana,iki kol imu saves gailet,nes mano apetitas nesulaikomas,Gal si karta bus kitaip?Tikiu,kad man pasiseks.
* po ko po to? Pas mane nėra po to. Pas mane visada turės būti tas pats: bulvės kartais, saldumynai per šventes ir t.t. Taip, yra kažkas giliau, taip galvoju. Ir ką? Niekas mūsų nepakeis, jei ne mes pačios.
Aš asmeniškai šitą kursą kartoju tik antrą kartą. Iki šiol pas mane buvo dietos, tai nėr ko norėt rezultatų. Na, jei ką, dar turėsiu trečią kartą
* * nu ok, suėdi dėžę ledų ir ką? Tik jau neapsiverki, nesigrauži ir nenurašai visko priklausomybei, valiai... Tiesiog kitą dieną pabadauji. Va to mums reikia mokytis, o ne suėdus kartą dėžę, sekančią dieną iš sielvarto suėsti dvi.
* * * planus austi gerai, bet dar geriau išsirinkti vieną planą, vieną strategiją ir laikytis. Kažkaip. Ir nepuldinėt prie kitų planų, dietų ir kitų stebuklų. O apetitai tai čia turbūt mūsų visų neblogi - mane kas mato, kiek ėdu, kai jau ėdu nuo dūšios, tai nesupranta, kaip per duris dar telpu. O jei kam pasakoju, kiek suėdu pvz. vakare po darbo, tai netiki. Taip kad nesiteisinam ir savo apeitais
Luety, berods, mes abi mokomės, tik pagal skirtingas metodikas ir kiekviena tikim tik sava