Kokoso aliejus man tinka ryte šaukštelis į kavą apskritai aš daug riebalo ryte vartoju nors gal reiktų daugiau anglių bet pas mane neišeina... tiesiog man labai skanu buvo kažkada ghi sviestas dabar mėnuo kokosas man skanus tas riebaliukas

Aš užsikabliavau ant juodujų ridikų su rope salotomis ... jaučiu negerai info nerandu apie krakmolą, bet kažkaip smegenėlėse savo riešuto dydžio info įdėjusi kas po žeme auga tai krakmolas ane mergai? Su grietine ir dar patarkavus morkos ir kopūsto super salotos prie kotletuko

Dusia37 tai jo žinau pas mane šilčiau sode ale vistiek kiek prilakstysi pasodinus ant motinos dienos... nors gal sėsiu vasario pirmoje dekadoje... reiks žemių sėjai ir žiūrėsiu ką turiu užsilikusių sėklų ... dėliojau dėliojau ir nepamenu ką turiu

Meslvaižalia džiaugiuosi, kad kovojai už vaiką ir palikymą gavai iš auklėtojos ir t.t. man ne taip pasisekė net auklėtoja į pačia situacija su šypseną žiūrėjo... keitėm mokyklą... ir šiuo žingsniu labai labai džiaugiuosines jeigu negauni paramos iš klasės vadovo tada... telieka palikti mokyklą, nes ji autoritetas vaikam tėvams o ... ai aš irgi taip dariau... bet ... galima sakyti pasidaviau...paramos negavau...
Kavasucitrina matai dietos, miltukai vieniems reikalingos, nes kitaip nesugiabama patiems deliotis(tie velniukai kiša koją) o va Luety reikia greito rezultato, nes visa ką ji pasirinkusi viskas žadama greitas rezultatas(nepyk Luety jeigu ne taip) o čia galima pasiekti tik dietų ir miltukų pagalba, bet va gyvenimas po to... čia klausimas kiek laiko reikai, kad nulūžtum, bet man Jusdy labai puikiai pasakė įsivaizduok, kad tu sergi ir tai vaistai jie juk būna neskanūs, bet juos geri, kad pasveiktum, ir juk liga duodama tam, kad tu sustotum pagalvotum kur eini ne ten, tai manau ir čia galima tai pritaikyti, man iš dalies pavyko taip priaugau beveik 10, sunkiai purtosi dabar man jie, bet žinau ką darau blogai, kaip suvaldyti tai... ieškau... Luety mesk mintis apie strigimą, jeigu jau pradėjai išlaikyk čia tavo vaistai ir tu sergi ir juos reikia išgerti, kad ir kokie jie neskanūs...
Dusia37 apie princus ir princeses grąžiai čia parašei

Bučkas