Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos iš ryto 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Kokoso aliejus man tinka ryte šaukštelis į kavą apskritai aš daug riebalo ryte vartoju nors gal reiktų daugiau anglių bet pas mane neišeina... tiesiog man labai skanu buvo kažkada ghi sviestas dabar mėnuo kokosas man skanus tas riebaliukas ax.gif
Aš užsikabliavau ant juodujų ridikų su rope salotomis ... jaučiu negerai info nerandu apie krakmolą, bet kažkaip smegenėlėse savo riešuto dydžio info įdėjusi kas po žeme auga tai krakmolas ane mergai? Su grietine ir dar patarkavus morkos ir kopūsto super salotos prie kotletuko ax.gif Vakar mano vakarienė... nebūtų vynčiaus ir riešutų...
Dusia37 tai jo žinau pas mane šilčiau sode ale vistiek kiek prilakstysi pasodinus ant motinos dienos... nors gal sėsiu vasario pirmoje dekadoje... reiks žemių sėjai ir žiūrėsiu ką turiu užsilikusių sėklų ... dėliojau dėliojau ir nepamenu ką turiu unsure.gif
Meslvaižalia džiaugiuosi, kad kovojai už vaiką ir palikymą gavai iš auklėtojos ir t.t. man ne taip pasisekė net auklėtoja į pačia situacija su šypseną žiūrėjo... keitėm mokyklą... ir šiuo žingsniu labai labai džiaugiuosines jeigu negauni paramos iš klasės vadovo tada... telieka palikti mokyklą, nes ji autoritetas vaikam tėvams o ... ai aš irgi taip dariau... bet ... galima sakyti pasidaviau...paramos negavau...
Kavasucitrina matai dietos, miltukai vieniems reikalingos, nes kitaip nesugiabama patiems deliotis(tie velniukai kiša koją) o va Luety reikia greito rezultato, nes visa ką ji pasirinkusi viskas žadama greitas rezultatas(nepyk Luety jeigu ne taip) o čia galima pasiekti tik dietų ir miltukų pagalba, bet va gyvenimas po to... čia klausimas kiek laiko reikai, kad nulūžtum, bet man Jusdy labai puikiai pasakė įsivaizduok, kad tu sergi ir tai vaistai jie juk būna neskanūs, bet juos geri, kad pasveiktum, ir juk liga duodama tam, kad tu sustotum pagalvotum kur eini ne ten, tai manau ir čia galima tai pritaikyti, man iš dalies pavyko taip priaugau beveik 10, sunkiai purtosi dabar man jie, bet žinau ką darau blogai, kaip suvaldyti tai... ieškau... Luety mesk mintis apie strigimą, jeigu jau pradėjai išlaikyk čia tavo vaistai ir tu sergi ir juos reikia išgerti, kad ir kokie jie neskanūs...
Dusia37 apie princus ir princeses grąžiai čia parašei wub.gif
Bučkas
Atsakyti
Labukas visoms is ryto 4u.gif

MZ na tu saunuole, as tai pagalvojau ,kaip gi as elgciausi , ogi nezinau .O ir mamos, kad ir kaip jos bendravo , vis tiek paskambino, atsiprase, cia tubut tokio zingsnio is mamu net tiketis neverta, blyn laisva salis vaikai daro ka nori, mokyklos tvorom aptvertos , o kas tingi mokytis ir per jas persoka biggrin.gif

Kavute, na stiprybes tavo panelei , 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Luety @ 2017 01 25, 23:26)
Nu nera man valachita.To visko yra namie,man nesunku.Esu kantri ir uzsispyrus zemaite,nu bet toks svorio isikasimas i zeme,tai ir kantriausia ismustu is veziu.
Selika,kaip tau su svoriuku.
Amorosa,praejo savite,ar bekrenta svoris?
Man po 2-ju sav,apstojo krites,bet vis dar krito,o nuo sausio 18d.nei gramo.
Kava,as nesijauciu alkana,as tik noriu konjako ikalt,velnias gundo,o kodel nezinau.

QUOTE(Luety @ 2017 01 25, 23:46)
As jau nebezinau,ar man cia angliu bijot,ar druskos ar porciju mazumo ir kaloringumo mazo.Todel galiu paneigt,kad vienintele dieta ME vistik nera veiksminga.Sako,oi maziau esk,porcijas mazink,sumazinta jau iki nera kur,o svoris nejuda.

Na normaliai, viskas , siandien dienai nuo sio pirmadienio -1.1kg pirmadieni truputi buvo pakiles nuo sekmadienio ryto, bet nurasiau tai dviem balandeliams kurie buvo su kiauliena, arba mmmm kurias issauke sauna +jacuzzi nors tik pries savaite pasibaige, antradieni stabilizavosi , treciadieni nepakites , kad nei gramo nenukrito nuriasiau galimai per dideliam kiekiui lesiu su darzovem sriubai tokiai tirstai, vakar tai raugintu kopustu sriubos issiviriau su vistiena, na ir siandien -800 nuo vakar ryto. Nebesijaudinu, blyn soti , saldumynu is viso nesinori, prikrauta visokiu po akim , o net ranka nesitiesia paimti, net pati stebiuosi.Pasirodo galima normaliai valgyti ir liekneti. Beje tie pilvo tempimo pratimai tikrai veikia, pilvas nebe toks liurlantis, jauciasi kazkoks tvirtumas, ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amorosa: 26 sausio 2017 - 09:04
QUOTE(amorosa @ 2017 01 26, 11:01)
Labukas visoms is ryto  4u.gif
  MZ na tu saunuole, as tai pagalvojau ,kaip gi as elgciausi , ogi nezinau .O ir mamos, kad ir kaip jos bendravo , vis tiek paskambino, atsiprase, cia tubut tokio zingsnio is mamu net tiketis neverta, blyn laisva salis vaikai daro ka nori, mokyklos tvorom aptvertos , o kas tingi mokytis ir per jas persoka  biggrin.gif 

Kavute, na stiprybes tavo panelei , 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na normaliai, viskas , siandien dienai nuo sio pirmadienio -1.1kg pirmadieni truputi buvo pakiles nuo sekmadienio ryto, bet nurasiau tai dviem balandeliams kurie buvo su kiauliena, arba mmmm kurias issauke sauna +jacuzzi nors tik pries savaite pasibaige, antradieni stabilizavosi , treciadieni nepakites , kad nei gramo nenukrito  nuriasiau galimai per dideliam kiekiui lesiu su darzovem sriubai tokiai tirstai, vakar tai raugintu kopustu sriubos issiviriau su vistiena, na ir siandien -800 nuo vakar ryto. Nebesijaudinu, blyn soti , saldumynu is viso nesinori, prikrauta visokiu po akim , o net ranka nesitiesia paimti, net pati stebiuosi.Pasirodo galima normaliai valgyti ir liekneti. Beje tie  pilvo tempimo pratimai tikrai veikia, pilvas nebe toks liurlantis, jauciasi kazkoks tvirtumas,  ax.gif

Luety o tu įdėmiai paskaityk Amorosa ji eina ir viskas ....

Amorosa tikrai veikia blink.gif čia kur Unikauskas rodė ane? kiba ir man bandyti ax.gif

kavasucitrina eina sau kokių būna ligų o tiesa gal pasikonsultuokit ir su kitais specais bo būna kaip su ta stikline ar pilna ar tusščia unsure.gif kad vaiko ir savęs netraumuoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 26 sausio 2017 - 10:25
sveikos,
QUOTE(Muka @ 2017 01 26, 08:08)
o va Luety reikia greito rezultato,

Muka, o kas to nenori? bigsmile.gif. Bet žinai, stebuklai, o ypač mūsų amžiuje, būna žyyyyyyyyymiai rečiau, nei Kalėdos rolleyes.gif
Ai, nu bet visos mes skirtingos, kiekviena daro taip, kaip jai tinka, kaip atrodo...
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2017 01 26, 10:24)
kavasucitrina eina sau kokių būna ligų o tiesa gal pasikonsultuokit ir su kitais specais bo būna kaip su ta stikline ar pilna ar tusščia  unsure.gif kad vaiko ir savęs netraumuoti  4u.gif

ačiū visoms už mano merginos palaikymą 4u.gif.
Muka, o kažin, ar verta dar su kažkuo konsultuotis - ji ir pati taip buvo sau nusistačius biggrin.gif. Nebent vėliau, jeigu grės kažkokios intervencijos.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 01 26, 10:24)

Amorosa tikrai veikia  blink.gif čia kur Unikauskas rodė ane? kiba ir man bandyti  ax.gif

Tas pats mirksiukas.gif

Atsakyti
Labas rytas,

vel neduoda cituot jpklmn,tai darysiu santrayka,nepykit.
Pirmiausia,svoris si ryta minus 400g. biggrin.gif Jei ka,su viduriais tvarkoj,kas antra ar kas diena,no problem pas mane.Tai cia ne ta opera,matyt atejo laikas krist.Tai lygiai 8d.stovejo.
Kava,nu kaip mano ne ME?Tikrai tokia,visom prasmem.Nu nera tokia,kaip koncentracijos stovyklose,ten jau buvo totalus badas,bet mazai kaloriju,mazi kiekiai ir lyginant su tuo,kiek as suvalgydavau(vienu kartu mazai,bet istisai kazka kramtydavau),tai man ME.
Muka,mes visos gal norim greiciau sulieknet,nes pasidaro sunku ta balasta nesiot lasiniu pavidalu.Ir ieskau taip pat,kad kristu svoris greit,bet si dieta to neduos,nors reklamavo gerita.Svarbu,kad kristu,bent kiek i savaite,o ne stovetu,tada galima ,kad ir visa gyvenima taip valgyt. biggrin.gif
O apie galvojima ,kas bus po to,as negaliu iki tol,kol nepasidarysiu panasesne i zmogu.Tada jau imsiuos ,nors ir dabar ieskau.Bet,kiek as supratau,Stokholmo dieta kreipia mane i tai.Kreipia i porciju vizualu dydi,i teriju kartu valgyma per diena.Man dar tai toli,as dabar kitoj stadijoj.Pagaliau,galvoju,kad esu gal kazka ismokus per tiek metu,gal gi man pasiseks islstus visus geriu ir nesiraukau,isgersiu ir situos. 4u.gif
Amorosa,o nera internete nuorodos apie tuos pratimus,gal ir man patiks? ax.gif tongue.gif
Panos, o kur Dusia dingus si ryta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 26 sausio 2017 - 11:18
QUOTE(Luety @ 2017 01 26, 11:18)

Amorosa,o nera internete nuorodos apie tuos pratimus,gal ir man patiks? ax.gif  tongue.gif
Panos, o kur Dusia dingus si ryta?

Luety, ieik i LRT mediateka ,laida Klauskite daktaro , sausio 19d. ten viskas aiskiai bus parodyta

gal pavyks pagal nuoroda
klauskite daktaro
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 26, 11:18)
* Pirmiausia,svoris si ryta minus 400g. biggrin.gif Jei ka,su viduriais tvarkoj,kas antra ar kas diena,no problem pas mane.Tai cia ne ta opera,matyt atejo laikas krist.Tai lygiai 8d.stovejo.
* * Kava,nu kaip mano ne ME?Tikrai tokia,visom prasmem.Nu nera tokia,kaip koncentracijos stovyklose,ten jau buvo totalus badas,bet mazai kaloriju,mazi kiekiai ir lyginant su tuo,kiek as suvalgydavau(vienu kartu mazai,bet istisai kazka kramtydavau),tai man ME.

* nu tai matai, kad krinta. Mano 15 d. stovėjo. Nu ir ką?
* * šiaip tai MĖ, bet tokia labai jau sugriežtinta, pagal tam tikrą meniu smile.gif. Man tai MĖ yra tiesiog MĖ - valgau viską, ką sugalvoju, tik ne visko tiek, kiek norisi smile.gif
Aš per šitą laiką ir saldainių kažkiek valgiau, ir vyną vartojau, ir kugeliai visokie...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 26 sausio 2017 - 11:49
MĖ yra MĖ o jeigu koks ribojimas tai jau dieta...
Dusia37 auuu atostogas lyg vasarį žadėjo ...
Amorosa o kiek laiko išlaikai smile.gif
Atsakyti
Labos ,
Neturiu ką pasakyt apie dietas , išbandžius daug , bet nei viena neveikia proto ... Po visų ataugu . Vadinasi ne dietos man reikia, o gero psichologo . Dietologe pati galiu būti .
Dirbu ...
Atsakyti
Amorosa,perverciau visas jo laidas youtubej,tai yra sausio 18d.,yra sausio 20d.nu sausio 19 nerandu,nors tu ka.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 26, 15:28)
Labos ,
Neturiu ką pasakyt apie dietas , išbandžius daug , bet nei viena neveikia proto ... Po visų ataugu . Vadinasi ne dietos man reikia, o gero psichologo . Dietologe pati galiu būti .
Dirbu ...

na ačiū die dirbi čiupk 4u.gif čia mums visoms jo reikia (sory jeigu ką įžeidžiau) bet manau mes čia ir ęsame, kad viena kitai kaip psichologas ęsame ....
Atsakyti