Labas rytas,
Dėkui Ingrida už pusryčius

Kailis paklotas to vakarykščio balto vilko ?
Gera įdėja savaitgalį nekelti kojos iš namų

Reiks ir man šiandien kokį tai obuolinį pyragą iškepti ir kisieliaus išvirti . Gal kaip nors su kisieliumi sumaitinsiu šeimynai šaldytas uogas iki pavasario
Muka keto gėris . Vien dėl energijos . Vien dėl to , kad padarau mankštas . O kai kūnelį tikslingai prajudini visai kita savijauta

Numečiau tai labai nedaug ir net nežinau ar ketozėj esu . Na valgau mėsą su daržovėmis ir tiek . Jau geriau savo auginots morkos ar žirnelio kažkiek suvalgyti negu pirktų špinatų lapus graužti .Geriausia tai pb , maitinuosi nuo 11 iki 16... paskui tik vanduo. Arbatų nemėgstu . Iki 11 geriu tik nuogą kavą , apie 11-11,30 atominę, paskui kažką užvalgau , o tarp 14 ir 16 rimtus pietus . Nes svarstyklės negražius skaičius rodo . Jei taip ir palikti , sveikatos bėdos tuoj pareis....
Kepenėlės niam . Jei pavyksta geras nusipirkti .Turiu pusę šaldytų avies kepenų , reiketų ryt pašteto padaryti . Nes paštetą valgo visi , o šiaip kepenėlių dukrytė neragauja. Sekmadienį tikiuosi vaiko

Tuo klausimu aš neklausau valdžios .

Ką reiškia tarybinė moteriškė
Ingrida - paštomate uogos neatsileis , bet perkrovimo punkte ? Mano supratimu taip siuntos keliauja
Na ir tempai pas tave - per valandą kepurė

Šaunuolė
Man su mezginais nesekasi ... teko nuardyti dukros megztinio apapčios atnarą - sakė per ilgas. Gerai , kad neleidau adata. Radau pora video, kaip padaryti kad lygaus mezgimo kraštas nesiriestų . Paprastas netinka, teks bandyti sudėtingesnį ... Ir vėl teks mokytis . Muka aš mokausi taip - atsinešu prie darbo stalo mezginį , per didelį ekraną pasileidu fimuką ... Telefone nemėgsu, man kompas 1 000 kartų patogiau .
Ai dar Luety kavos atnešu , bo vel sakys šalta
Mes tai ką šiurietės

Ypač šią žiemą. Ir sniego ir šalčio sočiai . Labai gerai , gamta pailsės, vabalai sušals ir požeminiai vandenys atsigaus .