Labas rytas,
Imu kavos

Dėkui Ingrida
Ingrida, aš užmačiusi kelias moteriškes kurios žymiai pigiau siūlais prekiauj FB , tai dalinuosi . Daugiau nežinau

Nes geresnių siūlų kainos tai kandžiojasi ... Kodėl nenupirkus babinių , kur moteriškės prekiauja gerų siūlų likučiais iš gamyklų ? Pakuotė man dzin...
Jei Tau smagu kažką naujo mokytis - vadinasi protas jaunas

Po 35 metų žmonės į visas naujoves žiūri skeptiškai : o kam to reikia ? Vienžo Tavo protas kaip 25 metų mergaitės

Kokia depresija , kai tiek veiklos

Labai gerai Tave suprantu , aš kiekvieną dieną sukuriu vieną verslo planą, ir einu dirbti darbų kur algą moka

Nelieka laiko jam įgyvendinti

Be to turiu 100 hobių, jei juos paversiu verslu , neteksiu malonumo . PVz, 4-5 aviliai bičių malonumas 40-50 avilių labai sunkus fizinis darbas . Jei pasaulis sugrius visada savo kaime galėsiu auginti kokius ten agurkus ... Už pinigus
Sėti tikrai nenoriu dar. Kol kas .
Diena ilgesnė , bet pavasariu dar nekvepia. Vakar Ominva įmetė siuntinį į kitą paštomatą , toliau nuo namų - tai kol nuklampojau . Šaligatvai visai nevalyti ... Pasivaikščiojimas kančia .
Luety, o pas Jus Lidle nebūna žemių prikti ? LT yra. Visos sėklų - žemių parduotuvės turi el prekyba - užsisakai , susimoki , paruošia bekontakčim atsiėmimui

Pas mane like pernykščių kažkiek žemių , pirmai sėjai . Pikiavimui jau teks pirkti ... Kiek man tereikia ? 30 pomidorų sodinu tik . Paprikų daugiau , bet šiemet mažinsiu ...
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2021 02 02, 08:53)
Labos

IngridaB kosmosas žkardai kilpos ir t.t.
Kokius porus siūlote?
Žakardas :
Porus sėk rudeninius , taip mane IK mokė. Mūsų žiemos per šaltos , vis tiek lauke nežiemoja

Rudeniniai didesni užauga. Man patinka iš BS .
Citrinžoles ir rozmarino daigus galima nusipirkti turguje ( bent jau Šilainių ) . Kažkaip negaila žmonėm už vargą