Labos,
ryte vaziavom zemiu ieskot,dvi pardes ir nieko,nors vienas is ju sodo centras.Dar liko pora pardziu.Internetu cia neatsisiusi,reikia pirkt daug ir brangu,neapsimoka.
Labai gheras video keturkampio,Muka,kur Dusia iodejo,nebus tau jokiu nelygiu krastu,eisi aplink,pridedama kampuose po kelias akis ir viskas.Nieko geresnio ir nesugalvosi..Bet sunku is ju nert,eina sau,ne mano kantrybei butu.
O as isijauciau,uzsikabliavau uz tu helix kojiniu,negaliu atsitraukt,siandien jau antras pradejau.Bus dovanom,ir likuciai sueis,ir atrodo graziai.
Haskis yra saugojamas.Buvo pabeges,tai anukas ejo gaudyt,pamirses pavadeli.Sugauna uz gauru,bet jis pabega,tai sebnelis veze su masina i parka pavadeli,anukas apsipyles asarom gaude,kol moteris nenusieme nuo savo suniuko pavadelio ir nedave jam,kad palaikyt suni,kol senelis atvaziuos.
Nezinau,ar mane buvo kada suo isgasdines ar ne,bet as ju nemegstu,nepatinka ir gana.Grazus,protingi,nieko blogo negaliu pasakyt,bet nemyliu ir niekada nelaikyciau.Sunus buvo jaunystej partyses viena jauna ir pats dingo i studijas,tai vos nenuprotejau.O po to reikejoo isvaziuot i UK,tai skelbiau per laluna radija skelbima,kad atiduodu.Atsirado zmogus,tai atidavem uz konjako buteli,nors as neprasiau,dziaugiaus,kad paeme.O katinu esu daug auginus ir dabar myliu.Nors,kai augau,tevai nuosavam name turejo suniuka prie budos.Tada kitaip nelaikydavo.Per salcius tik i rusi ar tvarta ileisdavo.Kazkaip ne mano gyvunas suva.
nenervuokit su pyragais,as keto.