Labas rytas
QUOTE(ate42 @ 2021 03 03, 18:09)
Laba,
Pou, lova puiki. Ėmėm ąžuolines kojeles ir aukštą čiužinį. Labai smagu aukštai gulėt. Nors pradžioje sakiau- kaip ant šarvonės

. Dabar nekeisčiau. Prie čiužinio reikėjo priprast. Tyla plius.
Jei pirktume, vėl į Loną žiūrėčiau.
O, ačiū

Aš taip pat nusižiūrėjus Tylą plius. Maniškis čiužinys yra per minkštas, nugarą skauda jau. Va tik dėl Lono lovos galvoju - kai apžiūrinėjau prieš pusmetį, man daiktadėžė nedidukė pasirodė lyg. Kaži kaip realiai, jau naudojant. Vietos užtenka sudėt pvz. žieminę atsarginę patalynę papildomai?
QUOTE(IngridaB @ 2021 03 03, 21:08)
Nu va viską išaiškino,kaip genėti.Ui darbavomės šiandien iki pietų,sušalome nerealiai,vėjas baisulingas.Grįžome į miestą nei vėjo tokio baisaus.
Aš su sekatoriumi ir pjūkleliu geniu.Prieš kelis metus mb drastiškai buvo išgenėjęs,tai kelis metus dėžėmis vežiau serbentus,mano dar sodyboje tokios didelės uogos ir raudonų ir juodų.Matyt žemė patinka jiems,o va mieste jau ne tas.Tai dar nedaėju iki kito laukelio genėti,perni ten lūžo šakos,kad ir pievoje augo,bet tiek uogų,net keist buvo.Verkiant mačiau reikia išgenėti.

Į vieną krūmą stirna buvo iššokųsi,išlaužė šiek tiek.
Ir šiandien darbininkai ankščiau už mus atvažiavo išvarė pulkelį stirnų iš mūsų sodo.Mačiau jaunas obelaites,kad ir aprišti kamienai,bet šakeles apvalgė per žiemą kiek pasiekė.
Na nuotekos,su valymo įrengimais pabaigtos dabar tik gerybinio dumblo reikia iš kažkur gauti?
Sustos sula,atšals,šiandien dar grįžę 11 litrų supilščiau.
Forsitijas be gaileščio irgi išgenėjome,ot gajos jos,kiek pernai prisivežiau į miestą komposto krūvą apsodinau,kad pasislėptų.Tai šiemet vėl ūglių prileista.

Valgomos sedulos tuoj apsipils geltonais žiedais,jos pirmos pas mane pražysta,jau pumpurai išbrinkę.
Sodyboje ten tiek genėjimo...............

Kur reiks dėti tas šakas,mūsų smulkintuvas šakų toks lėtas,kad gaila laiko.
Pou,pamatytum mano berniukus,aš tik pusė jų.
Artėja mamos gimtadienis,galvoju kažką gal numegzti?Gal sijoną?Kaip ir pramokau.
Vakar šiltnamyje mačiau erkę,kol susigaudžiau pagauti,nukrito į žemes.

Gal vištos suras?
Ingrida, tuomet jūs visi apdovanoti gera gyvybine energija. Aš palyginus "pravėsus"
Raudonus ir baltus serbentus aš viena valgau, nebent kompoto miksą padarau MB, tai geria. O juodus, daugiau mėgstančių yra. Reiks senolius dar išgenėt. Bet kol kas į sodelį nei įeit, nei įvažiuot, per daug paleistas laukas iki jo, reik dar gerą savaitę palaukt. Va, gal pašals, tai nuvažiuotume ir nueitume tą pusantro kilometro keliuku.
Oi, kaip norėčiau sulos... Mano pusbrolis su citrina ar apelsinu vakuoja. Karštą dieną nėra geresnio gėrimo. Labai skanu.
Aš pernai šiltnamy buvau radus sudžiūvusią erkę, ot bjaurastis.
Apniukus diena, gal vėliau pragiedrės. Geros jums jos
Ingrida, šįkart pusryčiai kaip man

: uogos ir arbata, jei neklystu (kavos negeriu).