Oho,kiek priplepejot
Labos
Nu,Dusia,labai atsiprasau,kad norejau susargdint

,cia Mukutedi rasiau diagnoze,nes ji be energijos,blogai miega,ir t.t.Kaip as cia nemaciau,kam taikau?

Apzlibau.O jei is tiesu,tai pries metus okulistas,issirasant naujus akinius ,tyre akis,sake mano regimaji nerva velka gliaukoma.Stebet,kada bus kas negerai,dave tokia lentele,i ja vepsot ir siuret ar nesidvejina.Kai atsimenu,paziuriu,atrodo dar martau gerai,bet vakare vis valau akinius,atrodo,kad ant ju kazkas yra,kokios tai demes,nors akiniai svarus.Matyt cia ta liga progresuoja,
Ingridai aciu uz nuostabiai prabangu serviravima pusryciu stalo.Pagriebsiu kelias uogas,avietes turi tik 4 carbus 100g.Kelias galima.
Muka,saugok kojas siltai,gal i koki celofanini maiseli isiauk ir tada i bata,taip koja greit nesudreks.Sekmes jmums ten darbuojantis.
Dusia,aciu uz genejimu paporinimus.Mano juodas serbentas ir didysis agrastas tik pernai pirmi metai,kai dave uogas,o smulkiauogis agrastas ir raudonas serbentas numiro,lapai susiraukslejo puslytem,matyt kokia liga,tai MB rudeni iskase ir ismeteJam nepatinka jokie krumai,o kai nera,sako,kodel mes neturim.Tai tuos du krumus irgi kesinosi iskast,bet as guliausi skersa po kastuvu,

tai paliko.
Avietes dygsta.Buvau cia pirkus rykstes tik,vadinosi Polka,remontantines.Man geros,bet gal yra geresniu.Dar brolis buvo atvezes pora daigu,tai dabar susimaise,nezinau kur kuris,nes perkelem i sausesne vieta,tai jau pernai zenkliai daugiau uogu turejiom.Tiko tas vieta jiems.
Sudygo nemazai pomidoru,o paprika kol kas tik viena.

Jaucia,kad as zadejau ju nesodint daugiau.Kai tai nusprendziau,MB pradejo saukt,kad skanios buvo paprikos,o siaip sauke,kad nieko gero pas tave is ju

,jis visada taip.Dabar tures viena

ir jam uzteks.
Pas mus atveso oras,net nesmagu,taip grazu buvo,silta sauleta,dabar apsiniauke,lynoja.Vakar rukas nusileido zemyn ir eme lyt,o as tikejau,kad pakils ir saulyte svies.O gal atvirksciai,tik saule nesviete,o lijo.Zodziu,supratot.
Lietuvoj turejom zema lova su plonu ciuziniu ir atrode gerai.Kai cia pirkom,nusipirkom auksta lova su aukstu ciuziniu ir supratau,kad tai geris.Ir ciuzinys ortopedinisa kietas buvo pirmas ir dabar panasu pirkom,bet pirmasis buvo 2008m pirktas ir 4x pigesnis ir geresnis,o va 2018mkai pirkom,ciuziniai ant tiek pabrange,kad net zaktelejau,o gerumo nera tokio,kaip tas pirmasis.Bet pakankamai kietas ir aukstas.Viskas brangsta zenkliai,o kokybe prasteja.