Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai=^..^=

Labas visoms 4u.gif Tikiuosi visos sveikos ir be traumų nuvykot iš taško A į tašką B. Orelis tai fui fui fui koks blink.gif

Smagiai pasijuokiau iš Belpedro uab-o biggrin.gif

Mika vis drąsėja ir drąsėja wub.gif . Pakentėk, Lapyna, tuoj dundės visi namai 4u.gif

Šponkiuk, o tai kuprines gavot ne šliauštinukus?

Aš tai dar nieko negavau darbe ir kažkaip abejoju ar gausiu ax.gif

Busy, nu kaip nesėkmingai tavo kolegei gavosi blink.gif Daug sveikatos ir stiprybės jai 4u.gif
Atsakyti

Šponkiuk, o tai kuprines gavot ne šliauštinukus?

Kaip supratau, gausim ir šliaužtinukus, o jei labai geri buvom, gal ir dar kažką gausim :)

Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 12 08, 11:20)
Oi mergytes aciu uz palinkejimus, deja luzis labai rimtas, bus su gelezinais itvarais ar varztais, kazkas tokio, as nestipri medicinoje. Gresia ilga reabilitacija.  unsure.gif Perduosiu kolegei jusu palinkejimus

Oi, čiurna lūžo, vargelis... Na, tegul sveiksta.
Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 12 08, 12:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Daredi" data-cid="71279804" data-time="1481188738"><div><p>Šponkiuk, o tai kuprines gavot ne šliauštinukus?

</p></div></blockquote><p>Kaip supratau, gausim ir šliaužtinukus, o jei labai geri buvom, gal ir dar kažką gausim smile.gif</p>

O tu buvai gera, ar nea? biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Laba diena visoms, tikiuosi, nepaslydusioms. O aš šiandien nepaslydau, bet apturėjau kitą visai nesuprantamą nuotykį. Važiuoju į darbą. Vėlokai taip jau bevek 9 buvo. Labai nustebau, kad Laisvės pr. ties Lazdynais spūstis. matau švyturėliai mirksi, pamislijau avarija, bet žiūriu kad net du ekipažai stovi, tai greit persigalvojau ir jau beveik nudžiugau, kad gausiu triūbelėn papūst :D. Sustabdo ir maloni pareigūnė kažkaip geitakalbe sumala, kažką lyg tai jie švenčia antikorupcijos dieną ar pan. Kadangi ji labai greit viską pasako, o aš, tiesą pasakius, nevisai greita ant supratimo šiandien, tai normaliai taip blondiniškai pasiteirauju : KAS KAS JUMS ATSITIKO, pareigūne? Nuo mano šio klausimo ji net lošteli ir vos tramdydama juoką pakartoja, kad jie pažymi antikorupcinę dieną ir vykdo akciją. Tuo pat metu ji išreiškia norą pamatyt mano dokumentus. Mandagiai paduodu. Tada ji man ištiesia lankstinuką ir pasiūlo jį pasivartyti. Atsisveikinam. Važiuoju, žvilgteliu ką gavau. O ten grėsmingai parašyta: "kyšis išpurvina"... ir nupieštas gerokai aptaškytas vyriokas. Ir dar užrašas "būk vyras- mokėk baudą". O aš netyčia visai neseniai nusifotografavau. Ir dar taip nesėkmingai. Nepasidažius buvau ir nešventiškai pasipuošus nuotraukai už tokią kainą. Beje, turiu pasakyt, kad policijoj nuotraukos brangios, o kokybė tai labai prasta, kaip užu tokią kainą tai tikrai kokybiškesnių norėtūsi...Tai va, dabar galvoju,- aš baudą sumokėjau,- tai buvau VYRĖ, ane?

Merfe, gal dalyvausi kaledinėje mugėje Utenoje?

Oi, ne nedalyvausiu. Aš mugėse nelabai būnu, parodėlėse dažniau. O mugėse tik Vilniuj i tai nelabai savo noru... :D

Gielux, Erendira, o direktoriaus UAB ui nereik, a?, Matot jis tokiam dekoravimui nelabai, bet jei reikia su laikiklias ką nuimt, tai mielai....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merfė: 08 gruodžio 2016 - 13:06
QUOTE(Merfė @ 2016 12 08, 14:03)
<p> Laba diena visoms, tikiuosi, nepaslydusioms. O aš šiandien nepaslydau, bet apturėjau kitą visai nesuprantamą nuotykį. Važiuoju į darbą. Vėlokai taip jau bevek 9 buvo. Labai nustebau, kad Laisvės pr. ties Lazdynais spūstis. matau švyturėliai mirksi, pamislijau avarija, bet žiūriu kad net du ekipažai stovi, tai greit persigalvojau ir jau beveik nudžiugau, kad gausiu triūbelėn papūst biggrin.gif. Sustabdo ir maloni pareigūnė kažkaip geitakalbe sumala, kažką lyg tai jie švenčia antikorupcijos dieną ar pan. Kadangi ji labai greit viską pasako, o aš, tiesą pasakius, nevisai greita ant supratimo šiandien, tai normaliai taip blondiniškai pasiteirauju : KAS KAS JUMS ATSITIKO, pareigūne? Nuo mano šio klausimo ji net lošteli ir vos tramdydama juoką pakartoja, kad jie pažymi antikorupcinę dieną ir vykdo akciją. Tuo pat metu ji išreiškia norą pamatyt mano dokumentus. Mandagiai paduodu. Tada ji man ištiesia lankstinuką ir pasiūlo jį pasivartyti. Atsisveikinam. Važiuoju, žvilgteliu ką gavau. O ten grėsmingai parašyta: "kyšis išpurvina"... ir nupieštas gerokai aptaškytas vyriokas. Ir dar užrašas "būk vyras- mokėk baudą". O aš netyčia visai neseniai nusifotografavau. Ir dar taip nesėkmingai. Nepasidažius buvau ir nešventiškai pasipuošus nuotraukai už tokią kainą. Beje, turiu pasakyt, kad policijoj nuotraukos brangios, o kokybė tai labai prasta, kaip užu tokią kainą tai tikrai kokybiškesnių norėtūsi...Tai va, dabar galvoju,- aš baudą sumokėjau,- tai buvau VYRĖ, ane?</p>
<p> </p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lisitėja2" data-cid="71279094" data-time="1481174251">
<div>
<p>Merfe, gal dalyvausi kaledinėje mugėje Utenoje?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Oi, ne nedalyvausiu. Aš mugėse nelabai būnu, parodėlėse dažniau. O mugėse tik Vilniuj i tai nelabai savo noru... biggrin.gif</p>
<p><strong>Gielux, Erendira, </strong>o direktoriaus UAB ui nereik, a?, Matot jis tokiam dekoravimui nelabai, bet jei reikia su laikiklias ką nuimt, tai mielai....</p>

Labai pasijuokiau. Ypač iš direktoriaus UAB`ui.
Parodysiu MB, ji svaigsta dėl Meino meškėno. biggrin.gif
Atsakyti

Merfe, tikra vyrė buvai :hihihi:

Eisim mudvi su Gielux atsiklaust UAB'o steigėjų, ka anys apie direktorių mano - juk kad vadovautum visai nebūtina reikalą išmanyt, čia faktas  :rolleyes: 

Atsakyti

Merfe, oi prijuokinai  :lol:  :lol:  :lol:  vyrė  :super: 

Atsakyti

Trumpai drūtai- viską tik akimis permečiau.

1.Visi kailiniuotieji, prašau sumegzti uodegas- Lapė šiandien- (gal ir dabar) operuojama. š6alinamas morčiaus variklis.

2. lapė nr2. Oficialiai sveika- pirmadienį eis į darželį. Šeimos gydytoja patikrino pagal kodus- reabilitacija tikrai nepriklauso. Bet siuntimą vietiniam reabitologui išrašė. Mankštelės niekam nepatrukdė. Kauno medikės- gal kuri žinot neblogą Kaune- Šilainių, Kalniečių ar Dainavos poliklinikose?

3 Užuojauta Busiaus kolegei

Atsakyti
Lapei lengvo atsigavimo 4u.gif Nebesikankinsite daugiau nuo morčiaus biggrin.gif
Lapei 2 4u.gif kad pagaliau baigėsi namų rėžimas. Grįž darželin tiesiai pas Kalėdų senelį biggrin.gif
Atsakyti

Lapei lengvo atsigavimo 4u.gifNebesikankinsite daugiau nuo morčiaus biggrin.gif
Lapei 2 4u.gifkad pagaliau baigėsi namų rėžimas. Grįž darželin tiesiai pas Kalėdų senelį biggrin.gif

Žinai, jei tas morčius jos pačios nekankintų.. gaila žiūrėti. ir klausyti. Kauku, kai morčiuodavo (  nugyveno nesterilizuota , bet senmerge) tai virtuvėj nakčiai uždarydavom. bt ji tik jauna būdama dažnai pamorčiuodavo. po to tik pavasarį, o dar vėliau- tik, kai svečiai apsilankydavo :D. Plius vis dar oficiali šeimos pozicija- kad ją dovanosim. Nors , tiesa sakant, sunkiai tai įsivaizduoju. jau dabar matau mažę apsikabinusę Lapę ir klykiančią- 'NEDUOSIU- ČIA MANO DRAUGĖĖĖĖĖĖĖĖ"

P.S. atliko megzti batukai- mezgiau galvodama- išlaisvins dukrytei kojytes po namus su megztais bėgios- deja- griežtai kietais padais..  gal kam dovanų reikia. padukas 18 cm.?

70f5fae95826b9301dbaea95c39f6d2042.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 08 gruodžio 2016 - 15:16

gerb. Belai;

gerb. Pedrui;

visiems suinteresuotiems asmenims.

Ferdinando Amber Sun - Gralio

Motyvacinis laiškas

UAB BelPedro generalinio direktoriaus pareigoms užimti

Gerb. steigėjai, kreipiuosi į Jus norėdamas užimti UAB BelPedro generalinio direktoriaus pareigas.

Turiu pakankamą, šešerių metų, vadovavimo dvikojams patirtį, o tai užtikrintų mano galimybes plėtojant verslą ir optimizuojant rinkodarą Taip pat, kadangi prieš porą metų esu išėmęs keletą lentynų knygų, beigi jas visas gerai pavartęs, drįstu teigti, kad mano apsiskaitymo ir bendrosios erudicijos lygis - aukštas, vadinasi pakankamas atsakingoms ir garbingoms pareigoms užimti.Nežiūrint į tai, kad mano specializacija yra smulkios bei vidutinės buitinės technikos priežiūra, širdyje aš -  dizaineris. Esu sukūręs keletą impresionistinio stiliaus aplikacijų buityje, kurios,- tik mano dvikojų neatsakingo požiūrio pasekoje,- deja, nebuvo publikuotos viešai. Be kitų smulkių specializacių, tokių kaip:  dailusis užuolaidinių audinių mereškavimas, mažoji daržininkystė, greitoji kulinarija,- esu įvaldęs aukštalipio profesines paslaptis, todėl sausanosių aplinkoje nepasiekiamų vietų man nėra, o tai leistų strategiškai plėtoti UAB BelPedro veiklą ir sumažintų sausanosių kišimosi įją riziką. Sudarytas sėkmingas rinkos plėtros planas, ir jam pritaikyti mechanizmai, man vadovaujant, leistų UAB BelPedro kryptingai plėsti veiklą SM KAT rinkoje, įtraukiant daugiau dalyvių. Be visų aukščiau išvardytų savybių aš esu gražus ( dar ir kuklus). todėl,manau esu tinkamas generalinio direktoraius pareigoms

Pagarbiai

Ferdinandas Amber Sun - Gralis

2016-12-07

Vilnius

Pridėta:

• Priedas  Gend..jpg   93,15KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Vilkros tapkės labai gražios:) Aš irgi tokių prisimezgus ryt jau išvežu užsakovei :)

O čia va pasirodysiu vietoj nertų kačiukų tokia va idėja parėjo mugei.

Pridėta:

Atsakyti