Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai=^..^=

Labas rytas  :4u: 

Ligoniams sveikatos  :4u: , ypač Zugiukui  :4u: 

Magnun, ar gavai? nepavėlavau  atsiųsti?

Erode, ant pernykščio kalendoriaus viršelio Aviatorius  :rolleyes: 

Busy, nesmagus nutikimas, gerai, kad jūsų krūva buvo, galėjot pagelbėti  :) 

Išties šįryt mašiniukas buvo "pramuši ledą, rasi renuką"  :D MB man priekinį stiklą išvažiuodamas nugremžė, liko šoniniuos iliuminatorius prasikrapštyt. :bigsmile: 

UAB Belpedro outsource'intas personalas; nuotraukoje praeidinėjantis mokymus:

d52d768a6187d901ad7fbb89e79eff98241.jpgPedras rūpinasi, kad visi mažiukai mūsų namus paliktų turėdami reikalingų įgūdžių :hihihi:

Atsakyti

Labas rytas,

Busy, vajei kokios nesėkmės. :huh2: Lengvo gijimo kolegei :4u: 

Animonda konservuką kažkada buvau nusipirkus Kikoj, kai ten akcijų diena buvo. Pirkau kaip eilinį, nežinojau, kad jis kažkoks pagerintas. :) Tytė suėdė, nesiskundė :rolleyes: 

Zugiukas nabagėlis :unsure:  Nežinau, kaip jai sveikatos prilinkėt, Gaila kenčiančio katulio.

Erode, esate suskaičiuota šeštadieniui, prašom perskaityti paštą ir prisipažinti :protest: 

O mes su MB stebim Miką ir negalim atsistebėti, kokios katės yra skirtingos. Mika šokinėja kaip blusa (Tytė tikrai nėra tokia šokli), vaikšto kūdikiškos lovelės atbrailomis ir šiaip, ji visiškai kitokio sudėjimo: smulki, stangri, įsitempus. Tytė yra maišas minkšto švelnaus niurkomo kailio ant stambių kaulų, o Mika visa kompaktiška, niurkyti jos nėra kaip. Glostyti - taip, bet ranka joje neprasmenga, kaip Tytėje, o atšoka kaip nuo kamuoliuko. :) Ir bent jau kol kas ji labai intensyvi: eina, lipa, šoka, paglostyta minko letenėlėmis, bet labai greitai ir intensyviai, nuolat judesy.

Šiąnakt buvo prigulus pamiegoti man ant kojų. Progresas :) Tik galėtų jau ir namus patyrinėt, kiek gi galima vienam kambary. Aš jau norėčiau wc iš miegamo iškraustyt, nepatinka man ta naktinė kalnakasyba :rolleyes: 

Atsakyti

MB jau informuotas, kad šlapiukų paiimti :) 
Beje, šiandien gal jau bus atsakymas dėl pasėlio (Bugi ir Zugi plinka)

Atsakyti

Labuka,

o pas mus taaaaip lyja  :oh:  :oh:  :oh:  ir tamsu, ir žvarbu, ir miegoti traukia.....

Busy kolegei  :4u: 

Merginos, o gal kas turite Geišos kostiumą....  :ax: 

Atsakyti

O patalynė paauglei man skamba kaip visai normalus noras. :mirksiukas:  Maniškės jau seniau yra prisiprašę po komplektą iš IKEA. Tai - jų privačios, asmeninės erdvės dalis. :)

:hmm:  mat kaip, nepagalvojau....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 08 gruodžio 2016 - 09:12

Rut irgi į patalynę nespjautų :) pernai, manrods, Jyske buvo smagi flanelinė su kalėdiniais elniukais  :D 

Bet IKEA patalynė kol kas jai gražiausia.

Pas mus aplinkoje vaikų neliko / dar nėra - visos merginos jau pilnametės, sūnėnas Vokietijoj... tai kaip ir nėr sudėtinga su dovanomis, klausimas tik piniguose :hihihi:, beje, mes užnešėm šeimon dagiakatiškumo užkratą - MB sesė turi 2 katus, MB dukterėčia irgi tik ką antrą įsikatino  :wub: tai peliukų ir žaisliukų rKalėdoms reiks nemažai  :D 

Atsakyti

MB dukterėčia kažkuriais metais irgi patalynės norėjo :)

Atsakyti
Oi mergytes aciu uz palinkejimus, deja luzis labai rimtas, bus su gelezinais itvarais ar varztais, kazkas tokio, as nestipri medicinoje. Gresia ilga reabilitacija. unsure.gif Perduosiu kolegei jusu palinkejimus
Atsakyti

Oi Busy, eina sau kaip nutinka, nu tai tada dar papildomas kibiras sveikatos bendradarbei :4u: :4u:

Erendira - viską gavau, viršelio nominantą jau buvom spėję išrinkti, bet nuotraukos bus suarchyvuotos tomesniems kalendoriams :4u:

Atsakyti

Magnun, ir teisingai, juk pernai viršelį apturėjo mano Aviatorius  :D 

Oi, Busy... tikėkimės, viską teisingai vinimis suremontuos ir koja sugis gerai.

Atsakyti

Pas mus darbe kalėdos jau ateina :) šiandien dovanų gavom kuprines :) patikrinau žinomą internete kainą :) ne fufliakas :) 

Atsakyti
Laba diena,
permetu kasdien akim kuom gyvenat ax.gif tik nėr kada rašyt...

Tytė kokią įseserę gavo bigsmile.gif

Busy kolegei greičiau atsistot ant kojų 4u.gif Šiandien ir pas mus žiauriai slidu, ryte iš ligoninės kaip pencinykė trepsėjau iki mašinos doh.gif baisiai nenorėčiau gaut kokią nors traumą ant švenčių rolleyes.gif

Murzė gyvena gerai biggrin.gif
Atsakyti