Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai=^..^=

Sveikutės 4u.gif
Na, pagaliau šiandien išsiilsėjau namie. Aišku, pusryčių, pietų, vakarienės darymas, šuns kartu su vaikais vedžiojimas miškelyje, sergančiam 39 lpsn vyrui arbatos ruošimas, skalbimas, džiaustymas, naminė mankšta ant jogos kilimėlio ir kt.smulkūs namų buities darbeliai buvo atlikti. O va penktadienis ir šeštadienis buvo itin prifarširuoti šventinių vakarėlių, susitikimų ir kt.aktyvios socializacinės veiklos.
Ant rankų ištiesti katinai nuostabūs. wub.gif Aš kvadratinės saviškės taip nemoku ištempti į fūrą. Ainu nesupranta, ką aš bandau "išlaužti", spurda, riečiasi į ežiuką. smile.gif
Dėl agility sutinku- smagus reikalas, truputį užsiiminėjome su Čija prieš daug metų. Bet tada dar treniruotės vykdavo pagrinde Kaune. Vilniuje agility treniruotės vykdavo gan toli užmiestyje, nemažai reikdavo mašina numinti, vargindavo tos kelionės. Ir dar- šeimininko (vedlio) reakcija turi būt labai greita, maniškė ne tokia.
Apie sukneles. Ketvirtadienį nusipirkau šventei suknelę. Grįžus namo, jaunėlis žiūrėdamas į ją klausia:" O kam tau, mama, nauja suknelė? Išaugai seną?"
Lisitėja, aš vis dėlto labai rekomenduoji, nepaisant didelio užimtumo darbe, gerti vandenį. Tiek, kiek priklauso. Tas + po kažkiek laiko turėtų sumažėti. 4u.gif
Ozzio ir Olio foto graži. wub.gif Narvas, klikeris- viskas super. thumbup.gif
Ahabi, sveikinu! 4u.gif
Erode, Azu, stiprybės ir išmintingų sprendimų. 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
aš trumpam,pas mane kalėdinių dovanų ruošimas,o kadangi tai rankų darbas ,tai ne taip greitai viskas vyksta,tai paskaityt temą paskaitau bet parašyti nebėr laiko..Noriu tik Erendirai pasakyti ,kad Špulytė puikiai jaučiais taip "ištempta iki fūros" wub.gif .Sesė Kalėdoms grįš,tai nuofotgrafuos, sunkoka man būtų taip selfintis rolleyes.gif ,ilga jinai,net labai...,tikra sasiska wub.gif wub.gif wub.gif

Visiems ir dvikojams ir keturkojams po 4u.gif 4u.gif 4u.gif Einu jau į lovytę,ryt sunki diena laukia mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 12 11, 23:06)
<p>paro ta proga Giliuka su Mumiu biggrin.gif </p>

Meilutytis

vartotojo įkelta nuotrauka

Giliukas smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

FB Busy pasidalino demotyvacija, ir man, ką tik grįžusiai iš priešmieginio pasivaikščiojimo su Čija, ji labai patiko:

"KADA ŽMOGUS ĮSIGYJA ŠUNĮ....

Kada žmogus įsigyja šunį - su šunimi jis įsigyja ir raudoną rudeninį mišką, rytinį ūkanotą kiemą, šalčiu nuspalvintą mėnulį virš stogų, pievą su pienių pūkų kamuoliukais. Žmogus įsigyja šunį - ir pasaulis tampa didesnis. Todėl kad žmogus prisega šuniui pavadėlį, išeina iš dėžutės ir pasaulis atsiveria sutikdamas juos..."

Nes jei ne Čija, tikrai nebūčiau šįvakar patyrusi tos baltos snieguotai tylios nakties žavesio. 
Labanakt, merginos!  :4u:  

Atsakyti

Labas rytelis :4u: 

Mumius kaip graziai su akinukais atrodo :wub: 

Nemoku mergaites det foto naujoj versijoj :hmm:  :blush-anim-cl:  Senojoj lygtais IMG spaudziu ir viskas. O cia tokio daikto nerandu :blush-anim-cl: 

Atsakyti

Radau. Bet kaip ikelt foto? Ten tiesiai  i  dok. Nukelia. O man, kaip suprantu dar per part.lt reikia sumazint. Tiesiai is telefono ir neisikelia ir turbut per dideles butu :hmm: 

Atsakyti

A ir dar klausimas :rolleyes:  Senoj temoj apacioj matos dalyvaujantys temoj. O naujoj tai ne :bigsmile: 

Atsakyti

Labas baltas rytas :4u:

Tikiuosi visos atradot savo mašiniukus, juos atkasėt ir sėkmingai darban nusigavot. Kas be mašinų - tikiuosi viešasis transportas irgi atsikasė iš po sniego ir laiku atvažiavo.

Akiniuotas meilutytis :wub:

Grikis išsitiesęs nusifotografuotų tik nėr kam nufotografuoti. Tik Grikis aukštielninkas ištysta - paimu aukštyn kojom ir jau žiūriu kad užpakalinės kojos vos ne iki žemės nutysta, priekinės pro kitą šoną nusvyra ir taip per abi puses bando mano katinėlis išvarvėti.

Erode - :4u: :4u: 

Tetos, ar matėk kiek sniego lauke priversta, gal neikit iš namų

20161212_061421.jpg

Atsakyti

Labas rytas :4u: Baltas su gaiviu šiaurės vėjeliu :blink: :lol:Bet už tai nebeslidu.

Giliukas :oro_buckis:

Mumikas tai kaip kurmis protingasis, pamenat tą multiką apie Coliukę ?

Vėtriuk, aš foto keliu per radikal. ru.Per part.lt įkeltos foto labai trumpai matosi.Nes kartais kai ko reikia rasti, tai paveiksliukų nebesimato.

Aist, dėkui už palaikymą ir patarimą.Gersiu, gersiu vandenuką, juo labiau, kad man ne problema išgerti reikiam` kiekį.Problema amžinai skubantys klientai, nes dabar niekam laiko nebėra.

Pritariu kiekvienam Busy žodžiui.Žmogus ir šuo - tobulas derinys.Žmogus tave gali išduoti, ieškoti naudos, palikti sunkiausią minutę, o šuo to nepadarys niekada.O dar tas laukinis džiaugsmas parėjus namo :ax:

Viskas, lekiu darban.Gero, darbingo pirmadienio :4u:

Beje, aš irgi pasigendu matyti, kas tuo metu tupi temoje.Ir labai lėtai varto puslapius, o kartais visai neįleidžia.Kartais tai erzina. :blink:

Atsakyti

Man irgi labai patiko (de)motyvacija apie šunukus, labai gerai pasakyta :4u:

Ilgakasė

20161212_062259.jpg

Atsakyti

Kokia Kruopciuko uodegyte :wub:  :flirt2:  Taip ir norisi timptelt :bigsmile: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Zundyt, kaip man gera girdėt, kaip jūs gražiai draugaujat su Špulyte :wub: . Ir kad ji auga  :rolleyes:  Jei dabart sasyska, tai maža buvo mini-mini sardeliukas  :rolleyes: 

1b6618233b2baab7aec4f8c158ba3707729.jpg

Gražuoliai katukai ir ciuciukai  :D 

Erode, Azu, prisidedu prie linkėjimų dėl teisingų sprendimų. Ir šiaip palaikau  :4u: 

Ir neriu giliai darban  :rolleyes: 

Atsakyti