QUOTE(Para @ 2017 08 04, 09:37)
Ingrida, jau gervuogių yra?
Ant saulės kelias jau radome.Bet greitai prasidės tikrai kur labiau saulėta.

Šiandien serbentų vyną vėdinome,kaimynas paragavo sakė skiesti reikia labai sodrus,o mes nutarėme tegul bus prabangus,nesamonė dar per pusę skiesti vandeniu,nes toks tirštas .Gal per dau uogų,bet skanus kol kas,dapylėme cukraus,tegul burbuliuoja.

Virtuvės istorijos
Vakar, 09:00 ·
Cukinijų sezonas įsibėgėjo ir mes siūlome pasigaminti graikišką cukinijų apkepą. Paruošimui užtruksite 5 minutes, produktų nedaug, o apkepas labai skanus ir sotus

Graikiškas apkepas su cukinija.
450 gr. Cukinijos
Svogūnas
Kelios skiltelės česnako
3 kiaušniai
100 gr. fermentinio sūrio
50 ml. alyvuogių aliejaus
140 gr. miltų
1 arb. š. kepimo miltelių
Druskos, pipirų, krapų
Sutarkuokite į dubenį per burokinę tarką cukiniją, svogūną, sūrį, įspauskite česnaką.
Miltus persijokite su kepimo milteliais, įmaišykite druską ir pipirus.
Išplakite iki putų kiaušinius, įmaišykite į juos aliejų.
Į dubenį su cukinija supilkite kiaušinių mišinį ir miltus. Viską gerai permaišykite, ir kepkite orkaitėje sudėkite į nedidelę skardelę ir kepkite 180C 40 min.
Skanaus.
Virtuvės istorijos nuotrauka.
Gal kam patiks?einu kepti ,vaikai grįžta.........