Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na nors pasidžiaugei Sapniuk,sūniuku? ax.gif
Aukosime ko gero mb sesers gimtadienį,vakar sužinojo pas mus respublikinis bitininkų suvažiavimas miške.Koncertas,paskaitos,jaučiu pasiimsiu mezginį,rūbus pakaitinius jei man ten atsiboso mausiu grybauti,arba megsiu. ax.gif
Atsakyti
Kas tie gimtadieniai mūsų metuose ax.gif , aš jau pasiilgau orchidėjininkų seminarų ir kažko apleidau savo hobi.
Biski egzotikos, vabzdžiaėdės purpurinės saracėnijos hibridas. Visai kaip ir susidraugavome biggrin.gif

Lady, o čia tilandsijos ionanta vaikiukus auginasi.
Adeniumas kaip įprastai visai puikiai jaučiasi ne vazone

vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

Mis eleganciją šiemet priskirčiau pūstatauriui, reik surast kaip jis dauginasi, dėkui Iš Kaimuko 4u.gif

Laukiu siūlams akcijos, rankos niežti vąšeliu ką nerti biggrin.gif
Atsakyti
Labukas
Galvoju kada gi berašiau,visa savaitė tokia bėgte
Trečiadienis svečių diena
Ketvirtadienį miestan,paskui didžiąją palydėjau
penktadienį pas gydytoją,biuletenį užsidariau,ai užteks
Degučiui kitą narvą nupirkom,didelis erdvus,tai jau 2 valandas "vargsta" nemiega
O šuo sustresavo,galvoja matyt kad senąjį gyventoją su viskuo išmetėm
Merii o jau gėlyčių grožis
Atsakyti
Labas
Meri, nu nenusisendinkim taip smarkiai. Palyginus su mano babuliuku, mes visai sviezios moteros.
Ingrida, na susimaciau, pabendravom, bet dziaugiuosi, kad jie vienas kitu dziaugiasi. Man cia svarbiausia biggrin.gif Jam nebereiks su manim gyvent, lai kuria savo gyvenima ir ji gyvena.
Atsakyti
Ką aš žinau praslampinėjau su mažiumi mb iš paskos tris valandas. ax.gif mirksiukas.gif Mugė didelė,varžybos bitininkų,koncerto nebe laukėme.Važiuodami dar baikerių festivalį užtikome,bet ten jau įėjimas žmogui-10 eurų. bigsmile.gif Kai pas bitininkus tik trys. mirksiukas.gif O kad koncertas geras būtų nepasakyčiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2017 08 05, 13:44)
Merii o jau gėlyčių grožis

Dėkui 4u.gif
O tai degutį pati prižiūri, ne vaikai?
Pvz., esu sau užsikrovus akvariumą, namuos nieks prie jo nekiša nagų. Ir, jei nesirūpinčiau, katinas mirtu badu, ans taip pat mano zabova. Šiandien net pietų miegelio nebuvo gryžęs. Tik apgijo letenėlė ir vėl laukais eina. Toks jo gyvenimo būdas biggrin.gif

QUOTE(sapniukass @ 2017 08 05, 14:25)
Meri, nu nenusisendinkim taip smarkiai. Palyginus su mano babuliuku, mes visai sviezios moteros.

O kiek babuliukui?

Atsieit lyjo, žemė kieta, net ravėt neina.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 08 05, 18:23)
Dėkui  4u.gif
O tai degutį pati prižiūri, ne vaikai?
Pvz., esu sau užsikrovus akvariumą, namuos nieks prie jo nekiša nagų. Ir, jei nesirūpinčiau, katinas mirtu badu, ans taip pat mano zabova. Šiandien net pietų miegelio nebuvo gryžęs. Tik apgijo letenėlė ir vėl laukais eina. Toks jo gyvenimo būdas  biggrin.gif
O kiek babuliukui?

Atsieit lyjo, žemė kieta, net ravėt neina.

88 biggrin.gif nu mes dar jauniklas biggrin.gif
nusnudau, nuovargis savo daro, tiksliau nemiegota naktis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 08 05, 18:42)
88 biggrin.gif nu mes dar jauniklas biggrin.gif

oho bigsmile.gif

O kur Lyžuka, Frau 4u.gif
Atsakyti
Merii vaikai išvažiuoja vėl,tai degutis,kaip jau ir mano,valau aišku aš vyras nagų nekiša,dar sakė kambarinės gėlės suvargo,kol buvo išvažiavus,tai pasakiau kad pas mane atvežtų
Atsakyti
Lady, o jį paleidi po namus ar pastoviai narve būna? Nesu mačius.
Gėlės ir pas mane suvargusios kaip niekad.
Draugė kalbina į siuvyklą eit dirbt, bet bijau, kad su jaunom nebespėsiu, ten juk reikia tempo ir akių. Kas laikys žabalą biggrin.gif
Ir vaistai nuo širdies baigiasi, žmonės bumbėjo, kad kompensuojami pabrango, daug primokėti reikia.
Moterys, sakykit, kur energijos pasisemt??? Nu taip nieko neprisiverčiu. Gal kokių vitaminų žinot ar ką?
Atsakyti
Narve būna,nepripratintas jis laisvai lakstinėt ir ant rankų neina,tik pilvuką ir paausius leidžiasi kasomas,tada išsišiepia iš pasitenkinimo
Va tokie tie degu
Čia ne mūsiškis
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2017 08 05, 20:17)
Narve būna,nepripratintas jis laisvai lakstinėt ir ant rankų neina,tik pilvuką ir paausius leidžiasi kasomas,tada išsišiepia iš pasitenkinimo
Va tokie tie degu
Čia ne mūsiškis

Koks mielas padarelis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Merii @ 2017 08 05, 19:59)
Lady, o jį paleidi po namus ar pastoviai narve būna? Nesu mačius.
Gėlės ir pas mane suvargusios kaip niekad.
Draugė kalbina į siuvyklą eit dirbt, bet bijau, kad su jaunom nebespėsiu, ten juk reikia tempo ir akių. Kas laikys žabalą  biggrin.gif
Ir vaistai nuo širdies baigiasi, žmonės bumbėjo, kad kompensuojami pabrango, daug primokėti reikia.
Moterys, sakykit, kur energijos pasisemt??? Nu taip nieko neprisiverčiu. Gal kokių vitaminų žinot ar ką?

Paprašei, ikelsiu. Po tokios mankštos nežinosi kur deti energijos, prieš miega nedaryti, neuzmigsi mirksiukas.gif Vienas minusas- reikia laiko tam skirti, kad ir keliolika minučių. Principas- ikvepiant gauni deguonies, tuo paciu metu sutrauki atitinkamus raumenis. Jau lyg esu dalinusi mastau.gif galima intere rasti daugiau PAMOKĖLIŲ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 05 rugpjūčio 2017 - 19:43