Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labukas, prisistatau po atostogų. Kol atsimiegojau po jų, kol darbus apdirbau. Buvome ir prie jūros, ir jūros šventėje. Per vakarą nužygiavome 12 km , eina sau tongue.gif Dar šventėmė dieną su naktimi sumaišę
Ir mano gėliukai paaugę, dar daugiau žolės paaugę. Eisiu tvarkytis. Vakar du kibirus agurkų sukišau į stiklainius.....
Atsakyti
Laba, kur draudziat gyvybę? Reikalingas draudimas, nezinom ką rinktis mastau.gif Jeigu nenorit reklamos, parasykit i až mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 03 rugpjūčio 2017 - 17:32
Labukas,vakar buvo svečių diena
Kas dar tingiu,tingiu ir dar kartą tingiu
Ir nežinau kodėl
Didžioji nudžiugino,kad mano darželis olandiško stiliaus rolleyes.gif o tai MB jau baudėsi su trimeriu pereit lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Trečią dieną atpyliau karsta.gif ir ne bet kaip tomato.gif
Daug svetimų skaitovų, tai tiek tos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 03 rugpjūčio 2017 - 18:38
labas 4u.gif

kepinamės ir vis dar kepinamės po savo stogu rolleyes.gif čia tas minusas dėl gyvenimo arčiau saulės mirksiukas.gif

česnakus nuroviau, j. serbentus nurinkau visus, r. serbentus man nurinko sparnuotos zarazos labai tvarkingai, tik vieną šaką turėjau apskint blink.gif na, bet juk reik ir juos pamaitint, ne tik savus pilvus prikimšt, ane ax.gif

suvalgėm pirmas šilauoges wub.gif apmoviau ant krūmų maišus(akd zarazos nesusigundytų)

grybų nėr, aviečių nėr.......

karšta ax.gif
Atsakyti
Aš parsivežiau šiek tiek grybų.Baravykai suėjo su virtiniais į padažą,voveraites viriau atskirai,o miksą dar kitame puode.Nėra tiek kiek norėtųsi. ax.gif
Bet užėjau kirtimą šiek tiek aviečių,dabar galvoju kada?iR JAU BRUKNĖS BAIGIA SUNOKTI,KO GERO REIKS KITĄ SAVAITĘ UOGAUTI. mirksiukas.gif
Atsakyti
bruknių mačiau yr, kad tik visų nenuneštų...... man reik aštriam padažui, šaldymui, uogienei ir užpiltinei biggrin.gif

Ingridėl, tokią slaptą informaiją reik labai mažom ir nematomom raidėm rašyti mirksiukas.gif yra ant suolo sėdinčių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 03 rugpjūčio 2017 - 20:26
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jurginėli,užpiltinė skani gaunasi? mirksiukas.gif Kaip darai? ax.gif
Ant saulės jau ir gervuogės noksta.Žadėjau gervuogių vyną daryti,vienasi metais pasigaminome,labai skanus gavosi. mirksiukas.gif
Aš gi vakar miške buvau užklimpųsi,***** strioko turėjau.Buvo kaimynė kartu,drąsiau šiek tiek.Važiavau į baravykiną baisų kelią,o ten beržas užvirtęs,atbulai grįžti kalneliais,o tie kalneliai pilni vandens,kad užklimpau.........iš kažkelinto karto išlipau. bigsmile.gif O dar turint galvoje,kad spyruoklė trūkųsi,galvojau išsiskės mašina. ax.gif Nėra mb kada savą mašiną sutvarkyti,už savos tvarkymą niekas pinigų nemoka. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 08 04, 07:09)
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jurginėli,užpiltinė skani gaunasi? mirksiukas.gif Kaip darai? ax.gif
Ant saulės jau ir gervuogės noksta.Žadėjau gervuogių vyną daryti,vienasi metais pasigaminome,labai skanus gavosi. mirksiukas.gif
Aš gi vakar miške buvau užklimpųsi,***** strioko turėjau.Buvo kaimynė kartu,drąsiau šiek tiek.Važiavau į baravykiną baisų kelią,o ten beržas užvirtęs,atbulai grįžti kalneliais,o tie kalneliai pilni vandens,kad užklimpau.........iš kažkelinto karto išlipau. bigsmile.gif O dar turint galvoje,kad spyruoklė trūkųsi,galvojau išsiskės mašina. ax.gif Nėra mb kada savą mašiną sutvarkyti,už savos tvarkymą niekas pinigų nemoka. biggrin.gif  biggrin.gif

Laba,

Ingrida, jau gervuogių yra? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 08 04, 09:37)
Ingrida, jau gervuogių yra?  blink.gif

Ant saulės kelias jau radome.Bet greitai prasidės tikrai kur labiau saulėta. 4u.gif
Šiandien serbentų vyną vėdinome,kaimynas paragavo sakė skiesti reikia labai sodrus,o mes nutarėme tegul bus prabangus,nesamonė dar per pusę skiesti vandeniu,nes toks tirštas .Gal per dau uogų,bet skanus kol kas,dapylėme cukraus,tegul burbuliuoja. ax.gif
Virtuvės istorijos
Vakar, 09:00 ·
Cukinijų sezonas įsibėgėjo ir mes siūlome pasigaminti graikišką cukinijų apkepą. Paruošimui užtruksite 5 minutes, produktų nedaug, o apkepas labai skanus ir sotus smile.gif
Graikiškas apkepas su cukinija.
450 gr. Cukinijos
Svogūnas
Kelios skiltelės česnako
3 kiaušniai
100 gr. fermentinio sūrio
50 ml. alyvuogių aliejaus
140 gr. miltų
1 arb. š. kepimo miltelių
Druskos, pipirų, krapų
Sutarkuokite į dubenį per burokinę tarką cukiniją, svogūną, sūrį, įspauskite česnaką.
Miltus persijokite su kepimo milteliais, įmaišykite druską ir pipirus.
Išplakite iki putų kiaušinius, įmaišykite į juos aliejų.
Į dubenį su cukinija supilkite kiaušinių mišinį ir miltus. Viską gerai permaišykite, ir kepkite orkaitėje sudėkite į nedidelę skardelę ir kepkite 180C 40 min.
Skanaus.
Virtuvės istorijos nuotrauka.
Gal kam patiks?einu kepti ,vaikai grįžta......... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 04 rugpjūčio 2017 - 17:15
Kaip visada, pašiurpinsiu.
Šįryt buvau keisto įvykio liudininkė, net skambinau į pagalbos centrą. Apie devintą val. į gatvę su keturių juostų eismu, įšoko jaunas pusnuogis vyras, basas, tik su triusikais, keliais lakstė kaip koks tarakonas po visas eismo juostas mojuodamas peiliu ir grasindamas visus papjauti. Iš kelių matėsi sunkėsi kraujas, vistik asfaltas, aštru. Sunku spėti kas jam nutiko dėl tokio keisto elgesio. Atvažiavo du policijos ekipažai, greitoji, ilgai su juo vedė derybas, vistik su peiliu. O spūstis, o žiūrovų. Gerai, kad su laiminga pabaiga, policija išsivežė.
Jei dabar žmonėms ant proto puola, tai kas darysis kitą savaitę, per pilnatį blink.gif
Kai pagalvoju, kaip kitiems yra blogiau, graudu darosi.

Dukra meiniukę nusipirko, o jau grožis, o meilumas, pūsta uodega, o ausyčių grožis, kažkas nepaprasto wub.gif Svajonių katytė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 04 rugpjūčio 2017 - 18:24
Meri, nuo proto nusokusiems ir pilnaties nereikia.Nu va, aplankytos abi babytes, dabar visi nakvosim musu bute, o antra valanda isvaziuojam i Karmelava visi....grisim tik dviese rolleyes.gif
Atsakyti