Ir mano gėliukai paaugę, dar daugiau žolės paaugę. Eisiu tvarkytis. Vakar du kibirus agurkų sukišau į stiklainius.....
Labukas, prisistatau po atostogų. Kol atsimiegojau po jų, kol darbus apdirbau. Buvome ir prie jūros, ir jūros šventėje. Per vakarą nužygiavome 12 km , eina sau
Dar šventėmė dieną su naktimi sumaišę
Ir mano gėliukai paaugę, dar daugiau žolės paaugę. Eisiu tvarkytis. Vakar du kibirus agurkų sukišau į stiklainius.....
Laba, kur draudziat gyvybę? Reikalingas draudimas, nezinom ką rinktis
Jeigu nenorit reklamos, parasykit i až
Labukas,vakar buvo svečių diena
Kas dar tingiu,tingiu ir dar kartą tingiu
Ir nežinau kodėl
Didžioji nudžiugino,kad mano darželis olandiško stiliaus
o tai MB jau baudėsi su trimeriu pereit
Kas dar tingiu,tingiu ir dar kartą tingiu
Ir nežinau kodėl
Didžioji nudžiugino,kad mano darželis olandiško stiliaus
labas
kepinamės ir vis dar kepinamės po savo stogu
čia tas minusas dėl gyvenimo arčiau saulės
česnakus nuroviau, j. serbentus nurinkau visus, r. serbentus man nurinko sparnuotos zarazos labai tvarkingai, tik vieną šaką turėjau apskint
na, bet juk reik ir juos pamaitint, ne tik savus pilvus prikimšt, ane
suvalgėm pirmas šilauoges
apmoviau ant krūmų maišus(akd zarazos nesusigundytų)
grybų nėr, aviečių nėr.......
karšta
kepinamės ir vis dar kepinamės po savo stogu
česnakus nuroviau, j. serbentus nurinkau visus, r. serbentus man nurinko sparnuotos zarazos labai tvarkingai, tik vieną šaką turėjau apskint
suvalgėm pirmas šilauoges
grybų nėr, aviečių nėr.......
karšta
Aš parsivežiau šiek tiek grybų.Baravykai suėjo su virtiniais į padažą,voveraites viriau atskirai,o miksą dar kitame puode.Nėra tiek kiek norėtųsi.
Bet užėjau kirtimą šiek tiek aviečių,dabar galvoju kada?iR JAU BRUKNĖS BAIGIA SUNOKTI,KO GERO REIKS KITĄ SAVAITĘ UOGAUTI.
Bet užėjau kirtimą šiek tiek aviečių,dabar galvoju kada?iR JAU BRUKNĖS BAIGIA SUNOKTI,KO GERO REIKS KITĄ SAVAITĘ UOGAUTI.
bruknių mačiau yr, kad tik visų nenuneštų...... man reik aštriam padažui, šaldymui, uogienei ir užpiltinei 
Ingridėl, tokią slaptą informaiją reik labai mažom ir nematomom raidėm rašyti
yra ant suolo sėdinčių
Ingridėl, tokią slaptą informaiją reik labai mažom ir nematomom raidėm rašyti

Labas rytas.
Jurginėli,užpiltinė skani gaunasi?
Ant saulės jau ir gervuogės noksta.Žadėjau gervuogių vyną daryti,vienasi metais pasigaminome,labai skanus gavosi.
Aš gi vakar miške buvau užklimpųsi,***** strioko turėjau.Buvo kaimynė kartu,drąsiau šiek tiek.Važiavau į baravykiną baisų kelią,o ten beržas užvirtęs,atbulai grįžti kalneliais,o tie kalneliai pilni vandens,kad užklimpau.........iš kažkelinto karto išlipau.
QUOTE(IngridaB @ 2017 08 04, 07:09)

Labas rytas.
Jurginėli,užpiltinė skani gaunasi?
Ant saulės jau ir gervuogės noksta.Žadėjau gervuogių vyną daryti,vienasi metais pasigaminome,labai skanus gavosi.
Aš gi vakar miške buvau užklimpųsi,***** strioko turėjau.Buvo kaimynė kartu,drąsiau šiek tiek.Važiavau į baravykiną baisų kelią,o ten beržas užvirtęs,atbulai grįžti kalneliais,o tie kalneliai pilni vandens,kad užklimpau.........iš kažkelinto karto išlipau.
Laba,
Ingrida, jau gervuogių yra?
QUOTE(Para @ 2017 08 04, 09:37)
Ant saulės kelias jau radome.Bet greitai prasidės tikrai kur labiau saulėta.
Šiandien serbentų vyną vėdinome,kaimynas paragavo sakė skiesti reikia labai sodrus,o mes nutarėme tegul bus prabangus,nesamonė dar per pusę skiesti vandeniu,nes toks tirštas .Gal per dau uogų,bet skanus kol kas,dapylėme cukraus,tegul burbuliuoja.
Virtuvės istorijos
Vakar, 09:00 ·
Cukinijų sezonas įsibėgėjo ir mes siūlome pasigaminti graikišką cukinijų apkepą. Paruošimui užtruksite 5 minutes, produktų nedaug, o apkepas labai skanus ir sotus
Graikiškas apkepas su cukinija.
450 gr. Cukinijos
Svogūnas
Kelios skiltelės česnako
3 kiaušniai
100 gr. fermentinio sūrio
50 ml. alyvuogių aliejaus
140 gr. miltų
1 arb. š. kepimo miltelių
Druskos, pipirų, krapų
Sutarkuokite į dubenį per burokinę tarką cukiniją, svogūną, sūrį, įspauskite česnaką.
Miltus persijokite su kepimo milteliais, įmaišykite druską ir pipirus.
Išplakite iki putų kiaušinius, įmaišykite į juos aliejų.
Į dubenį su cukinija supilkite kiaušinių mišinį ir miltus. Viską gerai permaišykite, ir kepkite orkaitėje sudėkite į nedidelę skardelę ir kepkite 180C 40 min.
Skanaus.
Virtuvės istorijos nuotrauka.
Gal kam patiks?einu kepti ,vaikai grįžta.........
Kaip visada, pašiurpinsiu.
Šįryt buvau keisto įvykio liudininkė, net skambinau į pagalbos centrą. Apie devintą val. į gatvę su keturių juostų eismu, įšoko jaunas pusnuogis vyras, basas, tik su triusikais, keliais lakstė kaip koks tarakonas po visas eismo juostas mojuodamas peiliu ir grasindamas visus papjauti. Iš kelių matėsi sunkėsi kraujas, vistik asfaltas, aštru. Sunku spėti kas jam nutiko dėl tokio keisto elgesio. Atvažiavo du policijos ekipažai, greitoji, ilgai su juo vedė derybas, vistik su peiliu. O spūstis, o žiūrovų. Gerai, kad su laiminga pabaiga, policija išsivežė.
Jei dabar žmonėms ant proto puola, tai kas darysis kitą savaitę, per pilnatį
Kai pagalvoju, kaip kitiems yra blogiau, graudu darosi.
Dukra meiniukę nusipirko, o jau grožis, o meilumas, pūsta uodega, o ausyčių grožis, kažkas nepaprasto
Svajonių katytė
Šįryt buvau keisto įvykio liudininkė, net skambinau į pagalbos centrą. Apie devintą val. į gatvę su keturių juostų eismu, įšoko jaunas pusnuogis vyras, basas, tik su triusikais, keliais lakstė kaip koks tarakonas po visas eismo juostas mojuodamas peiliu ir grasindamas visus papjauti. Iš kelių matėsi sunkėsi kraujas, vistik asfaltas, aštru. Sunku spėti kas jam nutiko dėl tokio keisto elgesio. Atvažiavo du policijos ekipažai, greitoji, ilgai su juo vedė derybas, vistik su peiliu. O spūstis, o žiūrovų. Gerai, kad su laiminga pabaiga, policija išsivežė.
Jei dabar žmonėms ant proto puola, tai kas darysis kitą savaitę, per pilnatį
Kai pagalvoju, kaip kitiems yra blogiau, graudu darosi.
Dukra meiniukę nusipirko, o jau grožis, o meilumas, pūsta uodega, o ausyčių grožis, kažkas nepaprasto
Meri, nuo proto nusokusiems ir pilnaties nereikia.Nu va, aplankytos abi babytes, dabar visi nakvosim musu bute, o antra valanda isvaziuojam i Karmelava visi....grisim tik dviese