Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Ko niekas neateinate paplepėti ?
Ar turėsite obuolių ? Pagalvojau, kad reikia susirinkti bent tokius, kokie yra. Šiemet lietuviški bus brangūs.
Atsakyti
Dirbu arba ne🙂. Pieno daug, tai varškė, tai sviestas, daryt, plauti. Baigiam grūdus išvežt, tai reik padėt prie krovimo. Dvi dienas turėjome anūką, praskaidrino gyvenimą. Avietės skinamos ir dedamos į šaldiklį, dukra išsiveš vyną padarys. Obuolių tik auksių buvo, baigia vėjas nuplėšti.
Pomidorai netvarkyti, svogūnai,, česnakai nevalyti. Darbams eilė susidaro.
Atsakyti
Labas rytas.
Avietinių viena obelis tiek davė...........dėžėmis vežiau į turgų.Dar tris dėžes surinkau rytdienai.Alyvinė pradėjo masiškai kristi.Auksis tik pradeda byrėti.Grabštainių dvi pilnos obelys,saldinė irgi mėto obuolius.Antaninė sena labai dar matau obuolių.Žieminės tik dvi pilnos,vieną jauną net parėmėme šakas. bigsmile.gif
Vakar nebuvau miške,tai naktis nemiegota. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
obuoliukų daug ir visi toookie smulkus smile.gif

Vakar įsigijau ūkio 4 vištas tongue.gif, nu mažos dar bet tai užaugs smile.gif, o jau kviečių brangumas verysad.gif 10 eur už 50 kg ...bus auksiniai kiaušiniai smile.gif

fu koks oras, šlapia, bulvių kasiau savų, jau papuvusių radau, kur ten nepus tai taip dregna smile.gif, grybų nei mačius nei ragavus, miškai nuo mūs toloka, taip ir neprisiruošiam nuvaziuot mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kaip rašo Liniukas Darbams eilė susidaro, o sveikata ir apsisukimai ne tie, pulsas kyla, širdies ritmas šlubuoja. Obuolių nedaug ir tie smulkūs. Gal kelios dėžutės bus vėlyvesnių, o burokėliams marinuoti tai jau smulkmę teks pjaustyti. Grybų neturiu nė stiklainio, normaliai net nepavalgėm. Gal dar bus kokių kalpokų. Burokėliai maži, svogūnai irgi nedideli užaugo, bulvės dar nežinau, česnakai neblogi, o šparaginės pupelės, pomidorai ir agurkai stengėsi iš visų jėgų, kad turėtume ką valgyti. Grūdų savo vištukėm, žasytei ir antytėms prikūlėm, nebuvo derlius labai geras, bet savo poreikiams užteks, tik kelis maišus kukurūzų paįvairinimui nupirksime ir sėklai grūdų visada perkame, nes mes pas mus su piktžolėmis ir ne tokie gražūs, kaip pas rimtus augintojus.
Atsakyti
Na aš jau nuo vakar po jonsono skiepo. Sakė po dešimties dienų galėsiu gauti galimybių pasą, jau personalo vadovė laukia. O aš laukiu pablogėjimo, nu kol kas pfi pfu, nieko nesidaro, ką aš žinau rolleyes.gif
Atsakyti
Meri, apmovė tave. Žadėjo mirtį, o gyveni toliau. biggrin.gif Žinai tas rušiškas častuškas ? Kažkaip " ja prišol i grob prinios... Ty šmel podvenula..."

Lyžuka , tai dar nebrangiai pirkai grūdus. Prieš kelias dienas buvau atsidariusi MATIFą , ar ne 260 už toną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 26 rugpjūčio 2021 - 20:16
sveikos 4u.gif

Ingridėlė žadėjo šventę mano kieme, bet buvo tik toks nedidelis kavagėris lotuliukas.gif - 15 baravykiukų nedidukų, kelios rudmėsės, kelios kiaulės, net kazlėkų nėra. Miške sutikau lapę bei mačiau kiškio ausis biggrin.gif Svarbiausia, kad vis tik smagu po mišką palakiot, o dar ir viržiai taip gražiai žydi wub.gif

Meri, šaunuolė 4u.gif

Vasaros pradžioje obuolių buvo marios, daug nukrito nesunokę, labai pūna ant šakų. Sau turėsim, gal ir sulčių kokių išspausim.
Vasariniai mano česnakai tai š....uks unsure.gif
Atsakyti
Visa puokštė grybų.Ir guotės,tiltais,ruduokės,paliepės,kelmutės krūvomis.Rinkau per lietų tik baravykus,raudonikius,dar kažkiek guočių(nes jų milijonai).
Vėl paklydųsi buvau,bet dabar jau žinau kaip išeiti per daug nestresavau. ax.gif
Šanūką turime pasidžiaugti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Atsakyti