Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ingrida, kur tie guočių milijonai ???? Man reikia.
Šiandien išskyniau du kibirus pomidorų ir sukonservavau.
Atsakyti
Labas vakaras.
Aš vis dar neturiu jokių grybų. Pas mus ir lietaus nebuvo kelias dienas. Tvarkom bites. Šiandien viena įgėlė man į gomurį, mėgstu pakramtyti vašką su medumi, kai korius atidarinėju, na, ir įsidėjau į burną. Panašu, kad gyvensiu, nesutino, neskauda. Nebijau bičių įgėlimo, bet visada galvodavau, jei gerklėj įgels, gali blogai baigtis. Pasirodo, nieko baisaus.
Atsakyti

LAbas rytas.
Vasarema,žaidi su likimu. bigsmile.gif IK atlėk iki Žvalgaičių,pilna ruduokių. ax.gif Važiuoju,pasakysiu ar yra. ax.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Lyja, šlapia ir nejauku. Noriu vasaros. Pabėgsiu rytoj keliom dienom į miestą, visą mėnesį sodyboje išbuvau. Vis randu, ką veikti, pomidorų vis dar nemažai, agurkam šiltnamyje antra jaunystė, žydi ir mezga, Paprikų nedaug turiu, derlius būtų normalus, bet šliužai gadina, daug tenka išmesti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Anksti atvėso............ rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas.
IK,vistiktai prie tavęs grybingesni miškai,nei aplink mane. ax.gif Sekmadienio pavakary,kai jau išgrybauta atrodo,dėžę dar prisivariau baravykų ir šilbaravykių(tų tai dalgiu gali pjauti tarp mėlynių).
Sapniuk,tu gal prie jūros pragyvenai vasarą? bigsmile.gif
Atsakyti
Ingrida, po pietų mausiu į mišką.
Vakar pramogavome su MB Anykščiuose. Mol, šventėme santuokos 35 metus. na na... už žmogžudystę mažiau duoda... biggrin.gif

Radome tokį atrakcioną. Tarp žvaigždžių. Fantastika.
Atsakyti
Labas

jei man bite i gomuri igeltu, cia jau neberasyciau rolleyes.gif Man ir rankon igelus gali prastai baigtis.

Ingrida, vakar grizau is Palangos, nesideginau, nesimaudziau, bet puikiai praleidom laika. Griztant sugedo autobusas, aciu Dievui, prie pat Kupiskio ribos, tysemes cemodanus dantis issiepe, kada panevezieciai namo grizo neisivaizduoju.

Renku tik baravykus, raudonil
kius. Kai siu grybu pilna, net voverusku beveik nerenku.
Atsakyti
labas

mergai SOS
prisipažinkit, su kuom prieš daug metų dalinaus Kauno ponių voveruškų žiemai receptu?
neberandu, o reikia, nes jau ne šventė kieme-o stichinė nelaimė biggrin.gif
Atsakyti
Jurginėli, smagu girdėti. Voveruškauk 4u.gif

Meri, kaip tu ? Atsiliepk, jei gyva. Pieno puta... smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Aš tai voveruškas,ruduokes kepu ant svieto ir šaldiklin.Man geriausia.Vakar vėl pintį radau,vakarienė karališka buvo. wub.gif
IK iš tavo miškų erkę parsivežiau. bigsmile.gif
Lyžuka,su švente.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 31 rugpjūčio 2021 - 07:16
Ingrida, aš niekuo dėta. Visos mano erkės prie namų tvarkingai ganosi. Ten benamė buvo. biggrin.gif

Lyžuka, jungiuosi prie sveikinimų. Kad tau parako nestigtų dar ilgai ilgai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti