Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 08 31, 08:27)
Ingrida, aš niekuo dėta. Visos mano erkės prie namų tvarkingai ganosi. Ten benamė buvo. biggrin.gif

Lyžuka, jungiuosi prie sveikinimų. Kad tau parako nestigtų dar ilgai ilgai. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū wub.gif

Lyja, ale sako jei tokia proga ir pan. bus ateinantys metai turtingi biggrin.gif , va kaip sau gražiai palinkejau, tik nežinau kaip čia lietus ir turtai, na gal augaliukus palaistys, žolių irgi daugiau bus bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Lyžuka, būk sveika, turtinga ir laiminga, o mus džiugink savo gėlių vaizdais 4u.gif wub.gif
Gal ir mūsų miškuose jau grybai dygsta, reiks rytoj patikrinti. Vilniuje vakar didesni turgūs nedirbo, tai voveruškos ir kalpokai kiekvienam žingsnyje parduodami.
Ėjau vakar pro Žaliąjį tiltą. Skulptūros naujos pastatytos.... Nesuprantu, kur ten menas, ar grožis. Iš juodo metalo rėmas suvirintas. Čia kaip tam posakyje, kad vyriškiui reikia daug išgerti, kad visos moterys būtų gražios. Tikrai negalėčiau tiek išgerti, kad man tos skulptūros gražios pasirodytų.
Atsakyti
labas 4u.gif

Lyžuka, sveikinu su gimtadieniu! lai viskas Tau sekas, būk sveikutė 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vasarema, menas tiems žiūrintiems iš VS aukštumoj esančio baro po n-osios taurės skystymo gun_bandana.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas ryts.
Na ką rudenėlis?
Stirna grįžo prie mūsų ganosi.Vasarą nesimatė,dabar ir į sodą ateina obuolių,naminė. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Rudenėlis tikras. Sūnus suarė laukus. Negaunam kvietrugių pasisėti, pas mus jie geriau auga, nei kviečiai. Stirnaičių ir mes turim naminių, kai neliko javų, ateina į daržą, jau morkų ir burokėlių lapeliai apskabyti. Reikės burokėlius į stiklainius dėti su obuolių sultimis, o morkas gal tinkleliu uždengti.
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus smile.gif Vaišių nors ir dirbtinbių va jums smile.gif wub.gif

Atsakyti
Lyžuka, bet tu ir pavarai... Dabar baliavosime visą savaitę. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Atėjau kavos, o jos nėra. Ir į SM iš trečio karto įleido. Vis man errorą meta. Gal, kad aš senoje versijoje?
Pagaliau, turiu ir aš grybų, ne, ne baravykų, jų vos keli, o voveruškų, kalpokų, kažkiek lenkiškų baravykų. Vienas džiovyklės pakrovimas išdžiuvo per naktį, kiti bus pietums ir į stiklainius.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 09 01, 10:28)
Lyžuka, bet tu ir pavarai... Dabar baliavosime visą savaitę. biggrin.gif

O KO ČIA LAUKTI biggrin.gif

ateina šaltasis periodas, reikia užsiauginti apsauginį sluo9ksnį kad jokie covidai, šalčiai ir kitos zarazos nepramuštų bigsmile.gif

sakykit kas labiau pavėsį megsta ar jazminai ar alyvos ar nei tie nei anie? man norisi kazko iš tokių, bet saule ten tik popietu link vakaro buna?

noriu dar dasipirkti Lady of Shalott ale kaip jų šiemet niekur nera net keista, matyt ne man vienai jos pasiteisine mirksiukas.gif

va jums kavutė, tokia sakyčiau kaip iš ligonines biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 02 rugsėjo 2021 - 11:31
Atsiprašau,vaikis atvažiavęs.Tai tik 12 įėjau prie kompo.
O ir laiko nebuvo prie jo. ax.gif
Lyžuka,tik nesakyk,kad šiemet neskani sedula? bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mane nieko, apart, kad sekmadienį buvo aukšta tempė, dar iki šiol skaudakaulus, po mentimis, strėnas, gal tik toks sutapimas. Šiaip ne taip dirbu, rytą muša karštis, b9nu visa šlapia, net galva suprakaituoja tiek, kad laša nuo kaktos. Su nervais taip pat, kai nėra žmonių, pagaunu save siūbuojant. Vos pareinu nuo stotelės namo.
Mačiau Vienybės aikštėje sustatytos palapinės, matyt ruošiasi šeštadienio piketui.
O jau žmonių, žmonių, gal kiek aprims, Dar du dvylikos dešimties metų pacai torpedos, įlėkė ir pavogė, net nespėjau nė mirktelt, kviečiau policiją.
Atsakyti
labas 4u.gif

su Liniuku pakalbėjau, dabar lauksiu siuntinio su skanėstais?
Vasarema, Tu jungies?

Meri, tie skauduliai greičiausiai nuo skiepo, praeis tikrai mirksiukas.gif laikykis ir neliūdėk 4u.gif

dar Liniuks patarė džiovint svogūnų laiškus, ką ir darau, bet dar sakė, kad pagal kažkokį receptą darė džiovinių mišinį-duokit tą receptą ir man ax.gif

baravykai išdžiovinti, voveruškos stiklainiuose su morkom ir svogūnais, o kalpokus padariau su paprikom-tikrai skanu, tad jei kam reik recepto-sakykit, persiųsiu mirksiukas.gif

Vakar aplankiau savo pirmąją Mokytoją(na toli eit nereikia, tik kelis aukštus nusileist, o ir taip gan dažnai matomės), bet vakar nuliūdau-dar prieš mėnesį mane vardu vadino, o vakar jau paklausė kuo vardu...... 82 m.

ar paukščiai mėgsta putino uogas?
Atsakyti