Jurginėli, ten Dusios receptas, bet kvapas tai baisiai sodrus ir turtingas.

Labas rytas.
QUOTE(IngridaB @ 2021 09 02, 15:11)
Atsiprašau,vaikis atvažiavęs.Tai tik 12 įėjau prie kompo.
O ir laiko nebuvo prie jo.
Lyžuka,tik nesakyk,kad šiemet neskani sedula?
O ir laiko nebuvo prie jo.
Lyžuka,tik nesakyk,kad šiemet neskani sedula?
oi
QUOTE(Merii @ 2021 09 02, 19:01)
Pas mane nieko, apart, kad sekmadienį buvo aukšta tempė, dar iki šiol skaudakaulus, po mentimis, strėnas, gal tik toks sutapimas. Šiaip ne taip dirbu, rytą muša karštis, b9nu visa šlapia, net galva suprakaituoja tiek, kad laša nuo kaktos. Su nervais taip pat, kai nėra žmonių, pagaunu save siūbuojant. Vos pareinu nuo stotelės namo.
Mačiau Vienybės aikštėje sustatytos palapinės, matyt ruošiasi šeštadienio piketui.
O jau žmonių, žmonių, gal kiek aprims, Dar du dvylikos dešimties metų pacai torpedos, įlėkė ir pavogė, net nespėjau nė mirktelt, kviečiau policiją.
Mačiau Vienybės aikštėje sustatytos palapinės, matyt ruošiasi šeštadienio piketui.
O jau žmonių, žmonių, gal kiek aprims, Dar du dvylikos dešimties metų pacai torpedos, įlėkė ir pavogė, net nespėjau nė mirktelt, kviečiau policiją.
Ką Meri tik galiu virtuliai
Pagaliau penktadienis.
Kai pasipylė užsakymai.. Ir pati dirbau, ir viršvalandžius dirbome. Tai dabar du kavos susipyliau ir nesinori nė judintis.
Matėte užvakar tą laidą "Lietuva kalba" ? Svetimos gėdos jausmas.
Kai pasipylė užsakymai.. Ir pati dirbau, ir viršvalandžius dirbome. Tai dabar du kavos susipyliau ir nesinori nė judintis.
Matėte užvakar tą laidą "Lietuva kalba" ? Svetimos gėdos jausmas.
Nemačiau IK.Ką rodė?
Po turgaus prasukau pro tavo miškus.Prie žalio namo dar pagrybavau,baravykine prie tavęs,ššššššš.Gal tu surinkai?Šilbaravykių tik daug.
Po turgaus prasukau pro tavo miškus.Prie žalio namo dar pagrybavau,baravykine prie tavęs,ššššššš.Gal tu surinkai?Šilbaravykių tik daug.

Labas rytas.
Laba diena.
Vėl pririnkome grybų, baravykai vos keli. Kišu į stiklainius su svogūnais ir morkom.
Šiandien buvome vietinės reikšmės ūkininkų turgelyje Rudaminoje. Dairiausi garstyčių, kvietrugių, lazdyno stambesniais riešutais. Matyt, atrodžiau labai išsižiojusi, nes vienas pardavėjas sako: Prašom, kviečiai. Po kiek, klausiu. 10 erų - atsako. Tai klausiu, koks kiekis, 20 kg, gaunu atsakymą, po 50 centų/1 kg. Na, kitur buvo už 10 eurų 40 kg. Man kviečių nereikia, savo turiu, bet man juos ir siūlė dvigubai brangiau.
Vėl pririnkome grybų, baravykai vos keli. Kišu į stiklainius su svogūnais ir morkom.
Šiandien buvome vietinės reikšmės ūkininkų turgelyje Rudaminoje. Dairiausi garstyčių, kvietrugių, lazdyno stambesniais riešutais. Matyt, atrodžiau labai išsižiojusi, nes vienas pardavėjas sako: Prašom, kviečiai. Po kiek, klausiu. 10 erų - atsako. Tai klausiu, koks kiekis, 20 kg, gaunu atsakymą, po 50 centų/1 kg. Na, kitur buvo už 10 eurų 40 kg. Man kviečių nereikia, savo turiu, bet man juos ir siūlė dvigubai brangiau.
Ingrida, rodė kaip imasi nusišnekanti mokytoja su gydytoja. Na, kiek drąsos ir savęs pervertinimo reikia turėti, kad eiti į eterį su savo kažkur susigraibytomis tiesomis. Graudu.
O ponas sveikuolis pasakoja, kad įmunitetą galima suformuoti mirkant subinę šaltame vandenyje. Maišo imuninę sistemą su imunitetu.
Grybai kiek apstojo dygti. Sako, tik guotės labai dygsta. Man jų verkiant reikia, bet nerandu.
Meri, nereikėjo šiandien eiti į darbą. Laisvės Alėjoje, girdėjau, buvo apsišaudymai iš kiaušinių.
Vasarema, tai eik nosį užlaužisi. Mol , esu miesto ponia.
Grybai kiek apstojo dygti. Sako, tik guotės labai dygsta. Man jų verkiant reikia, bet nerandu.
Meri, nereikėjo šiandien eiti į darbą. Laisvės Alėjoje, girdėjau, buvo apsišaudymai iš kiaušinių.
Vasarema, tai eik nosį užlaužisi. Mol , esu miesto ponia.

Labas rytas.
Kuo jūs tas guotes taip vertinate?Kaimynė iš proto eidavo dėl jų?
Mačiau ankščiau tiltus,turėtų prie manęs jau peraugę būti.
Ai ta mokytoja už tai tv nori išmesti prie tv?Neatitko nuomonės?
Nu taip. Jeigu televizorius prastai moterišką parodė, tai į šiukšlyną jį.