Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ačiū Meri. 4u.gif 4u.gif
Išleidau svečius,nusikaliau........ ax.gif
Nu jo šalna nemenka buvo. blink.gif
Susinervinau dukra paliko lauknešėlį. ax.gif
Jaučiu rytoj nevažiuosiu turgelin,norisi išeiginės.Reikia gėles iškasinėti. bigsmile.gif
Atsakyti
Ingrida, su praėjusiu tortdieniu. Ilgų ir grybingų metų. Eiklių kojų, plačios šypsenos. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Per darbus stiklinėmis akimis einu. Dar savaitės viduryje paskambino, patikra atvažiuoja. Puoliau prie dokumentų, iki vidurnakčio kelis vakarus ruošiausi egzaminui. O ėmė ir atidėjo atvažiavimą.
Užsakymai praeitos savaitės buvo tokie, kad galvojau, galą gausime. Tai viena tingi dirbti, kas antrą dieną nedarbingumą ima, dar dvi irgi serga , vienos vaikai su snargliais. Dar grįžo ketvirtadienį brokoliai gal 500 , mol, barkodai netiko. Kol perklijavome. Vakar dar pripjovėme. Vakare tuos naujus barkodus sudėjo ir pritrūkome lipdukų Šiandien ryte kėliausi su sūnumi klijuoti.
Na, bet šiandien sėkmingai 1000 štukų prakišau. Vilnietės, galite dairytis Iki tinkluose.
Verdu padažiuką. Einu supilstyti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ačiū IK.Patrūksi,nekenčiu patikrų. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Siaubas tavo apimys. blink.gif
Atsakyti
Labas rytas
Jetau kaip už .....tos lendančios reklamos pastoviai
Tokio gerklės uždegimo neatsimenu kokie 5 metai,ir angina retai puldavo,dabar visą savaitę kariauju,nebuvo kad naktim nuo gerklės deginimo atsibusčiau,bet nieko,susitvarkysiu ir su ta problema,matyt korona imunitetą nusilpnino
Kaimietuke kad viską spėtum ,yra tokių kurie teigia va kaip ūkininkams gerai,pinigus šakėm kasa,o kiek jie dirba nemato
Arba oi kaime gerai gyvent,viskas pigiau negu mieste,bet kad nematau to masinio bėgimo į kaimus,mūsų kaimukas tai beveik kaip priemiestis,iki miesto tik 9 km
Atsakyti
Lady, gerai padeda juodas Lockets ir skalaut vanduo su druska.
Vakar kasiau tuos kelis jurginus, jomajo, visai bulbų mažai, kur jos dingo? Surinkau kas liko. O tokie gražūs buvo. Nlb ir tikėjausi, nes neturiu kur per žiemą laikyt, daugiau nepirksiu,
Va-iuosim pas sesę krano vonioje keist, o gryžus reik pabaigt atiduotus dažus ir tvorą padažyt bent nuo kaimynų pusės biggrin.gif
Ko tai parduotuvėse prastos bulvės, nenorim užsienietiškų ax.gif
Atsakyti
Meri, šiemet labai prastai su bulvėmis. Labai abejoju, kad veš daniškas. Visoje Europoje blogai.
Padariau iš paprikų lečo dvejų rūšių. Su morkomis ir be jų. po 6 litrus. susiruošiau kepti paprikas marinavimui. ištraukiu skardą, mergina prideginusi su savo picomis. aptepliojau valikliu. rašau mažosiomis. šalia tupi Baskervilis ir reikalauja, kad jį kasyčiau arba duočiau saldainį. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
IK,tavo para gal ilgesnė?Naktį susiplanuoji dienos darbus,pusę nepadarau planų. ax.gif
Atsakyti
Aš vakar prisikasiau net tris katinų, visi internatiniai, kaip sesė sako, iš Nuaro priglausti. Tai tokia ramybė, matyt man trūksta dar bent vieno katino, o tai juočkė labai skūpa, ateina kada jai norisi, per savaitė gal dešimt kartų ir po minutę prisiglaudžia. Taip norėjau kalbančio, bobutiško.. Tai jūs žinot, kad aš nenormali...
Šuniuko negaliu laikyti dėl kojų, kas vedžios?
Na, bet niekada negali žinoti kaip pakrypsta gyvenimas biggrin.gif
Atsakyti
Ir man labiau katės patinka. Jauniklė ateina rytais išbučiuoti. Murkia, trinasi, po antklode lenda. Bet jei šuo užmato - galas ramybei. Prasideda Žalgirio mūšis mūsų lovoje. Paskui prabunda Mb ir visus nuspiria. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Na čia IK MB,kaip maniškis elgtųsi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Dar viena diena be lietaus, ačiū D. Mums lietus buvo labai nereikalingas, norėjom užbaigti sausų malkų tvarkymą. Visas po stogu pakišom, tik į malkinę primėtėm bet kaip, reikės tvarkyti. Mano morkos dar lauke, pomidorų ir paprikų šiltnamiuose nemažai. česnakai nesodinti, o jurginai nušalę, baisūs, kada viską suspėti.
Atsakyti
Nu ir mano morkos lauke. Lapija baisulinė, nieko joms neatsitiks.
Dabar gerai vyksta prekyba brokoliais. Varome išsijuosę. mirksiukas.gif
Gavau užsakymą pekinų 10 tonų per kelias dienas. Va čia tai darbelio bus.Atsispausdinau etiketes ir varau į lovą, rytoj vėl reikės kaip be galvos puldinėti.
O verkiant reikia pas manikiūrininkę. Šiandien vieno nago pusė lako nusilupo, ir kitų galai jau baltuoja. Atrodau kaip bomžė. blink.gif
Atsakyti