O pas mus lietaus verkiant reiktų. Kviečiai pasėti molingoj žemėj, grumultai, tai dygtų geriau. Akmenys nurinkti, burokai sutvarkyti. Dabar laukia visokie maži darbai. Dėl česnakų sodinimo dar nesuku galvos, svarbu iki užšalimo pasodinti.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 09 23, 18:48)
O Levana ne iš tų didžiųjų, po 2 m ūgio ?
Aha kiek skaičiau pati didžiausia
QUOTE(Merii @ 2021 09 24, 18:59)
Niu taip, soruolių kaina didelė, bet pernai turguje irgi tiek prašė, įskaitant, kad viskas pabrango ir dideli norai..., skaitau, geriau mažiau paėsiu. Paskutiniu metu apetitas sumažėjęs, visą dieną išbūnu su keturiais sausainiais, taip užkemša.
Jau kad prajuokinot, geriausiai patiko su žabomis
D., kaip gerai, atvargau, ryt miegosiu kaip žmogus, nereiks penktą keltis. Nu bet vyras visą savaitę nieko nedarė, vėl teks užuot ilsėjus, rėkauti ir pykčius rodyti ar pačiai griebtis ir padaryti, ėt...
Jau kad prajuokinot, geriausiai patiko su žabomis
D., kaip gerai, atvargau, ryt miegosiu kaip žmogus, nereiks penktą keltis. Nu bet vyras visą savaitę nieko nedarė, vėl teks užuot ilsėjus, rėkauti ir pykčius rodyti ar pačiai griebtis ir padaryti, ėt...
ta "žaba" tai iš Užkalnio esu nusiklausius
Oho kiek toli paženget...
pas mane nušalo jau pareita savaitę jurginai, iškasti jau ir kurie atliko atiduoti, kardeliai irgi jau ne žemeje, na o šiaip aišku nušalo su pirmu šalnos kveptelėjimu ir vasariniai jurginukai, užtat puikiai gyvuoja žioveiniai
tai va tokios žinios iš mano fronto
lietaus ir aš noriu

Labas rytas.
Jo žiovainiai dar laikosi,astrai.
Vakar daugiau kaip pusę nukasiau jurginų,šiandien reikia pabaigti.
Lyžuka,aha atidavei,pas mane visi gudručiai kam siūlau,sako ai geriau pavasarį.Tipo tu išlaikyk,tada paiimsime.
Mano vaikai kardeliai dar neikasti.
tai tikiu kad pavasarį patogu labai imti
, bet aš jei niekas iš pazistamu neima tai idedu i miestelio fb grupes atsiranda moment 
ir dar kokios kavos ar saldainiu gaunu
taip visokius nereikalingus krūmus, geles išdalinu, nes mest ranka nekyla man augaliukų, tegul kitur gyvenimą tesia
va kaip tik neseniai atidaviau aktinidijas, nes ir vieta netinkama ir per 6 metus jokios uogeles neparode, nors ir pasodinta atrodo kaip reikiant 1 vyrukas ir 2 moteros
, bet kas ten žino gal sumaišyti, beto ten tokia vieta retai užlyjama tai pastoviai apdžiuve jos
ir dar kokios kavos ar saldainiu gaunu
taip visokius nereikalingus krūmus, geles išdalinu, nes mest ranka nekyla man augaliukų, tegul kitur gyvenimą tesia
va kaip tik neseniai atidaviau aktinidijas, nes ir vieta netinkama ir per 6 metus jokios uogeles neparode, nors ir pasodinta atrodo kaip reikiant 1 vyrukas ir 2 moteros
Man dukrius atiduoda virtuvinį kompl. su visais vikrentasais, nusimato veiklos.
Šiandien pirkimų vadovė tikrino kioską, kasą skaičiavo, liepė pagalį nusiimt nuo prekustalio, tai nusiėmiau, kai išėjo, vėl atgal, kam tie valdiški nemalonumai, geriau jau neįsileisti.
Pas mane tik rožės ir mačiau medetkos dar žydi.
Dar vaikiščių nebuvo, pasidėjau ir oro gaiviklį nupurškimui, gal išsigąs, jie gi nežino kuom.
Šiandien pirkimų vadovė tikrino kioską, kasą skaičiavo, liepė pagalį nusiimt nuo prekustalio, tai nusiėmiau, kai išėjo, vėl atgal, kam tie valdiški nemalonumai, geriau jau neįsileisti.
Pas mane tik rožės ir mačiau medetkos dar žydi.
Dar vaikiščių nebuvo, pasidėjau ir oro gaiviklį nupurškimui, gal išsigąs, jie gi nežino kuom.
Kas čia pas jus - atidavimų - gavimų savaitė ?
Aš tai tik gaunu. Vakar vaikis parvilko šliosą rūkytos dešros už kelių lysvių suarimą. O man atvežė kitą , už lapus. Dukra abu labai įtartinai uostė. Kad tik žvėrienos nepakliūtų.
Kaipgi Bembį valgysi. Pernai taip nutikę buvo. Šiandien atidaviau morkų lapus. Įtariu kiškutis nuluptas bus atneštas.
Vėl bus skandalas : nevalgysiu....
Aš tai tik gaunu. Vakar vaikis parvilko šliosą rūkytos dešros už kelių lysvių suarimą. O man atvežė kitą , už lapus. Dukra abu labai įtartinai uostė. Kad tik žvėrienos nepakliūtų.

Labas rytas.

Labas rytas.
Nu jooo... Negali šitokiems kumeliams nei diržo paimti, nei kur uždaryti. Dar keli metai - ir Pravieniškių kontingentas atsišviežins.

Labas rytas.