Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas

as dar tik ruosiuosi jurginus kast, na ruosiuosi gal visa savaite biggrin.gif Dar reik kalijas ir kazkokias kitas geles issikast, bet, tai po kapines vazinejam, tai lietus lyja. Jei tiksliau, neprisiruosiu.

Buvau pas daktare, saviskes kolege. Prieme ta pacia diena, paklause, kraujo nusiurbe. Kita diena pasake, kad jokio uzdegimo kraujas nerodo. Sviestis nenorejau, nes apie naujus metus sviesti plauciai.
Atsakyti
Sapniuk, ir gerai, kad nieko nerado, sveik 4u.gif
Prisitąsėm su dieduliu, gerai, kad anūkas padėjo, net nesmagu buvo, diedas leido sau anūko akivaizdoje ant manęs keiksmažodžiais pavaryt, Aš tai jau seniai įpratus, jei reikia ką nors namie daryti, be keiksmų neapsieinama. Kartais pagalvoju, gal ir nesiseka gyvenimas, kai esi nuolat visų koliojamas. Bet jau taip yra, kaip yra. Priprast, taip ir nepripratau, bet visada mintimis blogus palinkėjimus siunčiu atgal, kad ne vien aš kentėčiau.
Viena mano pastovi pirkėja sako, jei kam sugadinu nuotaiką, diena būna nusisekusi. Va taip blink.gif , jau kaip ji mane erzina, kaskart klausia ar laikraštis šviežias, vieną kartą neištvėrus ir sakau, tai paragauk ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas

Meri, iskaudinusiam zmogui mintyse visada linkek sekmes ir sveikatos. Keikti jokiu budu nereikia.

Uzkuriau peciu, katinus pamaitinau, gal iki jurginu kasimo prieisiu. Vakar smulkius geliukus nukasiau, o saknu ilgumas, teko sakes idarbint,
Atsakyti
Labas rytas visoms
Sapniuk gerai kad tyriai geri
Nupjovė seną trešnę,liko didelis kelmas,kaip per porą metų tuo kelmu atsikratyt,raut misija beprotiška,gal kuo apsodint,kad tiek nesimatytų
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2021 10 17, 10:08)
Meri, iskaudinusiam zmogui mintyse visada linkek sekmes ir sveikatos. Keikti jokiu budu nereikia.

kaip visada, nesupratot manęs, aiškinu, kad, to žmogaus siūstus keiksmus siunčiu jam atgal 4u.gif Ir labai būna keista, kad jie sugryžta. Pati niekada nieko nekeikiu, tik jums pasakoju savo išgyvenimus ir tiek.
Iškrausčiau viršutines spinteles, gal pavyks sukabinti naujas. Jau kiek pas mane tuperwaro, geriau, vien tuperwaras, jokio kinietiško plastiko indelio. Daug metų juo prekiavau, tai gaudavome ir dovanų ir pati su gera nuolaida įsigydavau. Seniau daug gaminau, dabar tik tiek, kiek reikia, stovi nenaudojami, mesti tokią prabangą nekyla ranka smile.gif
Nu blyn, per tuos nešiojimus, vakar katę pamiršau lauke. Ateinu, išsinėrusi iš pavadžio, visa išsigandusi, drasko vitriną. Gerai, kad neperšoko tvoros, kaimynė sakė nuodų pelėms pridėjusi nuo kiemo katinų. Gerai, kad bent įspėjo katinžudė.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2021 10 17, 10:11)
Labas rytas visoms
Sapniuk gerai kad tyriai geri
Nupjovė seną trešnę,liko didelis kelmas,kaip per porą metų tuo kelmu atsikratyt,raut misija beprotiška,gal kuo apsodint,kad tiek nesimatytų

Elementaru, Vatsonai.
Imi grąžtą ir prigrežioji skylių 2-3 kiek grąžtas siekia. Atsineši iš virtuvės piltuvėlį, įstatai į skylę ir pripili amonio salietros. Medienos celiuliozę ardo bakterijos, o pradžioje savo kūnams sutverti reikia baltymų. Amonis- amidas- aminas..netoli ir amino rūgštys, o iš jų baltymai. Paskui užsikuria fabrikėlis ir kelmas greitai suvalgomas. Mes milžinę kriaušę, tiksliau jos kelmą , per pusantrų metų iki kiuženų patvarkėme.

Meri, tavo katė, o mūsų šuo vis pabėga. Turi kaimynystėje įsitaisęs paną. Jis tai panai po pilvu be problemų pralenda. O jau meilė kaip seilė. Guli abu susiglaudę. Nors jam ant jos užšokti ir imtis kokio veiksmo niekaip nepavyksta. lotuliukas.gif Jeigu nesužiūrime ir užsižiopsome duris atidarydami, kaip kulka auisi priglaudęs tiesiog ant prakasų mauna ten.
Penktadienį buvo pabėgęs, grįžo kruvina ir sutinusia nosimi. Tai nežinau, ar pana grybštelėjo, ar jos šeimininkai kažkuo užtvojo. Dukra vežė pas veterinarą, vaistų nuo uždegimo suleido. Šiandien vėl buvo nubėgęs, bet ilgai neužsibuvo. Dabar ko tai labai ramus ant kėdės guli. Gal meilė baigėsi ??? rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Užsikabinau už naujo serialo. ax.gif Taina Lilit,detektyvas-mistika.Jei nemiegas per naktį žiūrėčiau. ax.gif Dieną nėra kada. ax.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

aš Lilit irgi žiūriu ax.gif
Atsakyti
Labas

as sito neziuriu. Ziuriu ,,roman s detektivom"
Atsakyti
O aš žiūriu į ketvirčio balansą. biggrin.gif Ko tai debetas su kreditu nesueina. Bus puikiausias detektyvas ieškoti pasimetusios klaidos. Daugiaserijinis. biggrin.gif Iki vidurnakčio.

Esu knygų graužikė. Man teliko gali nebūti. Bet stirta knygų - būtina.
Atsakyti