Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,suradai? 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2021 10 16, 18:53)
Viena mano pastovi pirkėja sako, jei kam sugadinu nuotaiką, diena būna nusisekusi. Va taip  blink.gif  , jau kaip ji mane erzina, kaskart klausia ar laikraštis šviežias, vieną kartą neištvėrus ir sakau, tai paragauk  ax.gif

čia geras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
QUOTE(Lady Dy @ 2021 10 17, 10:11)
Labas rytas visoms
Sapniuk gerai kad tyriai geri
Nupjovė seną trešnę,liko didelis kelmas,kaip per porą metų tuo kelmu atsikratyt,raut misija beprotiška,gal kuo apsodint,kad tiek nesimatytų

as patepu kelmą roundapu ar pan. dalyku per metus suyra smile.gif
QUOTE(jurginėlis @ 2021 10 19, 16:10)
labas 4u.gif

aš Lilit irgi žiūriu ax.gif

čia tas kur dvasias regi? Aš toki seniau žiūrejau "Detektiv Ana" 19 a. rubai visai patiko, tesinys mačiau sukurtas smile.gif, dabar kartais pasižiuriu Kletva vracia, ukrainiečiu visai idomus apie greitosios darbą smile.gif

vakar tik česnakus sukišau, o tai bijau kad neužšaltu maciau cia kuria diena kazin koks oru "nustatytojas" iš gamtos aiškino kad spalio paskutinemis dienomis sulauksime sniego ir šalčio. ir šiaip kazko letai šiemet mano rudens gelynu tvarkymai vyksta, dar tulpiu pritrukau, tokiu kokiu noriu nerandu smile.gif

žiuriu kaip šiemet lakišius pasiteisino ir šalnos nenukando žydi ir dabar smile.gif
https://scontent.fvn...amp;oe=6193AE7D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 20 spalio 2021 - 10:35
Ingrida, neradau. Vakar ko tai aptingau.
Prilijo, marmaliošė gryna ant kiemo.
Atsakyti
Parėjau sušalusi. Šeima nubalsavo, kad šiandien pečiaus nekurti. Mol , pakankamai šilta namuose. Supykau ir atsidariau vyšnias brendyje. Tuoj prisistatė visi. Pagailėjau, tai MB jau pirmąja paspringo. biggrin.gif O dukra nusprendė, kad jai neskanu. Sukapliavau pusę stiklinaitės, ant viršaus karštos kopūstienės. Tai dabar jeigu dar ne ant dainų, tai ant miego patraukė. bigsmile.gif
Atsakyti
Ale kaip aš pamiršau šitą vyšniu panaudojimo recepta bigsmile.gif , turiu apdžiovintų ir užšaldytu kazin tiks?

dar pasitikslinsiu: tik vyšnios ir brendis? cukraus, medaus prieskoniu kokiu nereikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 21 spalio 2021 - 07:12
Vyšnios brendyje daromos tokiu pačiu principu, kaip Sokratas aiškino apie sąvokų reliatyvumą. Kai pylė į ąsotį akmenis, smėlį ir vandenį, vis klausinėdamas ar jau pilnas.
Į stiklainį pripili vyšnių, tada kiek tilps pakratant pili cukrų, o ant viršaus kiek tilps brendį. Statai kur tamsiai ir pamiršti porai mėnesių.
O šaldytos manau tiks, ypač kol neatšilusios ir formos nepraradusios.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas

draue skambina is Panevezio. Kalbam, kalbam, sako/zaibuoja. sakau, kad negali but. Po skambucio gal valanda praejo, kaip driokstelejo zaibas, tai visas kambarys nusvito.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2021 10 21, 18:23)
Labas

draue skambina is Panevezio. Kalbam, kalbam, sako/zaibuoja. sakau, kad negali but. Po skambucio gal valanda praejo, kaip driokstelejo zaibas, tai visas kambarys nusvito.

Siaubas kas pas mus dėjosi kaimelyje.Šokis su žaibais ir griaustiniais. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Gyvos po audros? bigsmile.gif
Atsakyti
Mūsų kaimelyje, tai nieko, papūtė vėjas ir tiek. Kadangi dar vaištau su basutėmos, tai kiaurai permirktomis pėdomis gryžau, gatvelę sėmė.
Jau ir Lietuvos rytas rašo https://www.lrytas.l...iruoja-21142261
Baigiau savaitę ir a.d., rolleyes.gif Viena žaba įlindo be kaukės, \tsisakiau aptarnauti, tai tokį ciongą man sukėlė, ant galo stora kiaule išvadino. Kviečiau apsaugą, bet neįsijungė mygtukas. Sakau, jei kas rimčiau, špygą prisišauktum. Nes po penkiolikos minučių gązdinimo, kaip visada pagrindiniu, kad tu čia nedirbsi ir t.t, skambinau apsaugai, kad nevažiuotų, nes pirkėja pasišalino, išaiškėjo, kad lieki vienui viena. blink.gif
Ryt padėsiu kabinti virtuvines spinteles, dėlioti apačią. Darbe šalta, namie ne ką geriau, visą savaitę nekurenta, nes neprieinam prie židinio kiek užgriozdinta, bet, kai pagalvoju, kaip paskui bus viskas faina, ai...
Atsakyti
labas 4u.gif

mano stogais vėjas vaikščiojo, maniau skardas nuplėš, bet viskas vietoje. Lietus smarkus buvo smile.gif
Atsakyti