Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas rytas. Plius 6, vėjas baisulinis, lietus, purvas visur. Gal ir gerai, kad IK ir ne tik ji toli nuo manęs, likčiau nesuprasta dėl gėlynų ir sodo. Mano akimis žiūrint, kiek mačiau nuotraukų, pas Ingridą labai gražu.
Atsakyti
Labas

taip dave ledais i du langus, jau galvojau pasaulio pabaiga prasideda/ toks neaiskus triuksmas ir neaisku is kur sklinda. Net katinas nuo palanges nusoko, is siaubo.
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2022 01 14, 10:25)
Labas rytas. Plius 6, vėjas baisulinis, lietus, purvas visur. Gal ir gerai, kad IK ir ne tik ji toli nuo manęs, likčiau nesuprasta dėl gėlynų ir sodo. Mano akimis žiūrint, kiek mačiau nuotraukų, pas Ingridą labai gražu.

Vasarema,nematei mano senojo sodo.Šabakštynas..Bet man savotikšai gražu. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif mirksiukas.gif Sodininkų akimis kitaip. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida, tai tu savo akimis ziurek, ne sodininku biggrin.gif
Pas mane Kupisky Kaimietuke lieptu viska iskirst, israut ir apart, tik po to is naujo viska sodint, derint.
Atsakyti
Gerai jau, gerai. Daugiau niekur nevažiuosiu, kad sodai liktų. biggrin.gif

Galvojau, kad šaliką mašinoje palikau, paskui - kad dukra nusitempė. Galiausiai supratau- pas tave. smile.gif

Vėjas atplėšė sandėlio priestato polikarbonato lapą. Teks vežtis iš Kauno, niekur arčiau nėra 9 m ilgio.
Ir šiltnamį per pusę perplėšę. O gaila, ten žiemoja lauko baldai, kepsninė ir kitokie niekalai.
Atsakyti
IK,teisybę sakai,supratau.Leisiu pvasarį mb pasireikšti.Išvažiuosiu į miestą ir tegul.Akys nemato,širdis neskauda. biggrin.gif mirksiukas.gif
Nu va sakau teks dar kartą atvažiuoti,paiimk Sapniuką,iškūrensiu pirtį,patiesiu stalą normliai,darysime vyno degustaciją. mirksiukas.gif Tik iš anksto praneškite,o tai grįžome iš miesto,pyragas nekeptas.Va vaikai atvažiuoja,iškepiau obuolių pyragą dar iš savų,iškūrenau pirtį. ax.gif Padarytume senų draugių susibėgimą kol neprasidėjo lauko darbai.O jau ropių skanumas,dar tik jas ragaujame. ax.gif wub.gif
Atsakyti
Oi, Ingrida, man taip ir susiskaitė, kaip rusai sako, nakroju polianu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Fainiai jums, nemažai aplink esančių, tik noro reik susibėgti.
Atsakyti
Ingrida, ar supratai, kurios ropės ? Lyg tai įdėjau ridikų daikoninių raudona išore baltu vidumi ir gal kokį raudonu vidumi. O ropės tai tos pusiau rausvos, pusiau baltos. Tik reikia jas tarkuoti šiaudeliais.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas yta.
Čia raudoni daikonai? bigsmile.gif
Vaikai atvažiavę,viską sunaudosime.Ačiū dar kartą. 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
oi tas vėjas niekadėjas, žmonėms bėdų pridarė. a.d. kiosko durų nenurovė, o tai pirkėjai kaip troleibuse, po savęs linkę jų neuždaryti rolleyes.gif
Labai suprastėjusi prekyba, kiba daug kas nedirba ir nereikia pildytis transporto pravažiavimo pinigų.
Šdomu kaip čia bus su tuo karantinu, gal vėl rodys, kad sedim karantine, o iš tikro dirbsim ir dar būsim ujamos, kad surenkam mažai pinigų. Praeitą taip ir buvo. Tik pabandyk pasiskūsi, tuoj būsi lauk išmesta, o kur paskui dėsies, aš ir taip vos paeinu, niekam senių nereik.Toks tas jau mūsų fabrikas, teisybės nerasi, tik ir žiūri savo gerovės.
Dėl skausmo geriu neuromultivitaminus, bet jokio poveikio nejaučiu, pinigai į balą unsure.gif
Atsakyti
Meri, nuo skausmo įkalk kažką iš diklofenų. Man geriausias Dicloberl , užtenka kapsulės į dieną, ir tai tik kartais. Gražiai paprašius jo galima gauti , nors šiaip receptinis. O ko tu nepaprašai savo šeimos gydytojos kažką tau išrašyti ? Sėdi tame vėjo perpučiamame kioske, gi mirtis sąnariams nuo tos drėgmės ir šalčio.

Įdėjau kepti didelį šmotą nugarinės. Turėjau šaldytų bazilikų, gausiai pribėriau į rankovės dugną. Kvapas dabar dieviškas sklinda.

MB išėjo rankioti vėjo išnešiotų rakandų smile.gif

Ingrida, dabar yra visokių daikonų, yra kryžmintų su margeleniniais ridikais. Man užsakė IKI sistema išauginti kažką, kad galima būtų daryti trispalves salotas. Turėjo būti daikonai baltu vidumi, daikonai raudonu vidumi, o žalią spalvą jie pridėtų iš rukolų. Būtų daugmaž panašus skonis, sudeliota į indelį eilėmis. Bet man niekaip nepavyksta antri metai prisijaukinti tų raudonu vidumi daikonų. Tai sukietėja, tai labai kopūstinė musė puola , tai pagal augimo ir sėjos kalendorių nepataikau. Radau lenkuose beicą su insekticidiniu priedu, gal bandyti su juo apvelti sėklas. Žodžiu, reikia ranką atkalti, tada siūlyti prekybai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 15 sausio 2022 - 11:14
Iš Kaimuko, mano kojūkai skausmingi metų metus, tabletką geriu, kai jau visai būna kajuk. Reiktų keisti abiejų kelienų sąnarius, bet bijau tų svetimkūnių, pagal atgarsius, ne visada su jais yra išeitis, dar kad nebūtų blogiau, savas ir yra savas 4u.gif
vakar penkiasdešimt eurų laimėjau momentinėje loterijoje, tai katei geresnio sausiako užsakiau smile.gif
Sau vis dar noriu Angel kvepalų, jie lavonais atsiduoda, nžn kodėl man jų prireikė nors tu ką, uoslė tai pabėgusi bigsmile.gif , po truputį atsidedu jiems, gal pilstomų kur gausiu, kad ir netikri bus, bet į tą temą.
Nežinau ką pasirinkti už tabako taškus, ar sofą, vietoj dvigulės griozdiškos miegamos lovos, ar orkaitę Wirpul ar turkiškos kavos aparatą, mėgstu turkišką ax.gif Mes sprendžiam testus ir renkam taškus, paskui galim rinktis dovanas wub.gif Visų tryjų noriu ir iškart biggrin.gif
Atsakyti