Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Vasarema, garantuotai meileniai pas tave visi. Nesvarbu, smulkesni ar stambesni žiedai. Amarilių žydėjimas vasarą, truputį kitokia žiedo forma, žiedų daug ant koto, smulkūs. Ir dar kvepia.

Man irgi vienas supuvo. Bet buvo stipriai pažeistas raudonosios dėmėtligės. Nugliaudžiau , apdžiovinau, bet vis tiek užsilenkė.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,prie jūsų vakar baisi avariją buvo?Na bet nėra baisus tas kelias.Sprendžiu į telefoną pažiūrėjo ir trenkėsi į peišpriešią mšiną. bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif Ačiū, IK, dabar žinosiu, vadinasi amarilių nesu turėjusi, o gal ir nesu mačiusi. Pas mus šiandien minus 16, saulėta. Namuose būti pats tas. Vakar buvo minus 6, prikalbinau MB nupjauti kelis medžius ir buvau nubausta slyvos - įsidūriau akį. Nestipriai, bet visas akies kampas paraudo. Kad nestresuoti ir gauti receptinių vaistų, važiavau į skubiąją pagalbą, nes poliklinikoje pas okulistą patekti be prošvaisčių. Pas akių gydytoją patekau palyginus greitai, gal per valandą, bet Santariškėse bendras srautas, greitosios veža ten kas kelios minutės, o registratorė rūšiuoja pagal būklės sunkumą, mane apibūdino kaip lengvą, tai teko praleisti sunkesnius. Patikrino, ar nėra svetimkūnio, siūti nereikėjo, praplovė, išrašė tepalo su antibiotikais ir gyvenu toliau.
Atsakyti
Vasarema, gerai, kad laimingai. 4u.gif
Užpernai išsinuomavome iš valstybės apleistą sklypą, kuris buvo paverstas šiukšlynu ir tankiai prižėlęs slyvų atžalų. Visą žiemą kariavome su tais dygliais. MB visada su šalmu ir akiniais apsauginiais, aš nešiojau nupjautus. Pirštinės odinės, batai storapadžiai . Bet vis tiek abudu likome kaip kačių apdraskyti. Mb beveik po nagu dyglys užlūžo, paskui ilgai pūliavo.

Vaikas važiavo į miestą ir pamatė, kad pulkas greitųjų atlekia. Apsisuko, gal padėti ką, bet nieko neprileido. Žinai, gal šimtas metrų pavažiavus nuo antros miestelio sankryžos, kur nueina į sandėlius. Juk ten jau koks kilometras, kai greitis 70. Ko gero, nėra metų, kai 1-2 žmonės nežūtų šitame kelyje. Lapkritį už poros kilometrų irgi dvi ar kelios mašinos susidūrė, tada moteris žuvo. Užpernai pavasarėjant ant tos sankryžos buvęs ūkio inžinierius išlindo su savo mašina, irgi gatavas. O kiek dar dviratininkų ir pėsčiųjų...Gal vertėtų apšviesti kokio puskilometrio ruožą nuo vienos sankryžos iki kitos.
Atsakyti
Liniuk,kaip tavo Brangusis?Dar viena? 4u.gif
Atsakyti
Ingrida, jau sekantį rytą pusę 9 namie buvo biggrin.gif . Aišku ryte net neskambino, nu toks jis. Dabar kažkiek su maistu žaidžiu, bet reik pasilaikyt. Derinuos ir aš, tik sau druskos daugiau dasidedu, ar sviesti daugiau sau į košę biggrin.gif Bulvinių blynų tai jam išvažiavus prisikepiau ir šveičiau biggrin.gif
Atsakyti
Liniukai, bet šitokio bjaurumo iš tavęs nesitikėjau . biggrin.gif Pati viena cholesterolį suputai...
Užkniso žiema negyvai...
Atsakyti
Tai kaip tik aš gerietė- kam gundyti žmogų visokiais negerais kvapais biggrin.gif
Taigi graži żiema, sniego nedaug, šaltis irgi nelabai kanda. Pas mane dar netoli 20 broilerių pjauti.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas. Šiandien ir pas mus šilčiau - minus 2, bet sninga ir vėjas. Liniuk, sugundyti galima ne tik kvapais... Gal reikia bulvinių blynų išsikepti, tokių paskrudusių.... ax.gif
Atsakyti
Aha,spėkite,kas buvo svčiuose pas mane????IK.
Gavau patarimų dėl mano ale gėlynų,pakraupo dėl mano sodo,nu siaubas mano obelys ir kriaušės. bigsmile.gif tongue.gif Nu man gražu seni medžiai. ax.gif Imsimės,imsimės IK,dar ir dėl kupstų gavome.Aplinka siaubinga,bet tik metai kaip tvarkomės.Juk tiek metų neliesta. ax.gif
O šalį,tai palikai,bus proga sugrįžti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Kaip vėjas? blink.gif Galvojau nuneš su visa lova. biggrin.gif
Atsakyti