Labas
NERI, GAL NE bALDU TURGUS DEGA
Mano mylimiausia baldu krautuve Kaune,
Labas
Labas

Labas rytas.
Ai Papojuje yra namų.Vakar ne tavo jaunimas girdėjosi tolumoje važinėjo po mišką?
Tai kaip supratau jau baldų fabrikas išsikėlė į kitas patalpas,senosios draustos.Ar ne specialiai padegta,kad gauti draudimą?
Nu ką aš žinau, rašė, kad Kauno balduose buvo gaisras https://kaunas.kasvy...esiai-dar-budi/
Šiandien šiaip ne taip atidirbau, jau toks apėmęs nuovargis, jokios energijos, kavos prigerta belinkiek...
Auklėju katę, sėdi ant sausiako, konservai atimti už kandžiojimus ir kitokius pėdų žalojimus. O tai nespėja gyti.
Ir šiaip kažkoks vidinis pyktis ėmė, buvau susiraukusi darbe...
Šiandien šiaip ne taip atidirbau, jau toks apėmęs nuovargis, jokios energijos, kavos prigerta belinkiek...
Auklėju katę, sėdi ant sausiako, konservai atimti už kandžiojimus ir kitokius pėdų žalojimus. O tai nespėja gyti.
Ir šiaip kažkoks vidinis pyktis ėmė, buvau susiraukusi darbe...
Inbgrida, lyg tai aš žinau, kur jie malasi...Tik kai kur nors užstringa, parlekia vidurnaktį traktoriaus.
Meri, keistas tavo auklėjimas.
Ar katė bent suprato ? Gal ta mandra veislė tokia, į žiaurumą linkusi ? Maniškė kai ateina į lovą, tai į veidą trinasi. Bet tuoj prisistato šuo ir užveja ją ant galvūgalio, ten atsigula. Bet ir pavydas to šunėko.
Buvau poliklinikoje, sužinojau, kad mūsų mieste pagalbos mano kojai nėra. Išrašė siuntimą į Vilnių. Greičiausiai operacijai. Tai ieškau dabar atsiliepimų.
Meri, keistas tavo auklėjimas.
Buvau poliklinikoje, sužinojau, kad mūsų mieste pagalbos mano kojai nėra. Išrašė siuntimą į Vilnių. Greičiausiai operacijai. Tai ieškau dabar atsiliepimų.
Keistas ne keistas, jos veisėjas, tap kitko iš Panevėžio, patarė. O ką daryt, pėdos sunkiai gyja, diabetinės, smurtauti aš nelinkusi, rėkavimas jos neveikia, vandens ji nebijo. Pasedės ant sausiako, gal susipras kad reikia kažką keisti. Veisėjas sakė, kad ne durna ji Meino meškėnė.
Paprasti katinai kitokie, greit susipranta, o čia lepūnė valdovė, pasalūnė/ Gal manęs nekenčia, kaip ir dauguma, nes aš irgi savotiška. Ot sesers katinėliai, visai kitokie, tokie meilūs. Žiūrėsim, kaip čia gausis. Reikalas rimtas, visai netrokštu būt su amputuotom pėdom, negalima man žaizdų ant jų. Katino įdrėskimai, kandžiojimai aplamai ilgai gyja.
Paprasti katinai kitokie, greit susipranta, o čia lepūnė valdovė, pasalūnė/ Gal manęs nekenčia, kaip ir dauguma, nes aš irgi savotiška. Ot sesers katinėliai, visai kitokie, tokie meilūs. Žiūrėsim, kaip čia gausis. Reikalas rimtas, visai netrokštu būt su amputuotom pėdom, negalima man žaizdų ant jų. Katino įdrėskimai, kandžiojimai aplamai ilgai gyja.

Labas rytas.
IK,tik džiaukis,kad gavai siuntimą į sostinę.
Tai va, 20 proc negelbsti tas varžto įsukimas. Na, bet reikia pasitaupyti. Operacija mokama.
bet skausmas dar blogiau.
bet skausmas dar blogiau.

Labas rytas.
Labas rytas
mūsų šuo pamišes ant agurku negana kad jau lauke negaliu sodint tai dabar išmoko šiltnami atsidaryt, baru ale klauso tik tol kol matau, juokingiausia kai einam mudu pro šiltnamįtai jo viena akis į agurkus, kita į mane dar gyvenime neesu mačius taip žvairuojančio gyvuno
mūsų šuo pamišes ant agurku negana kad jau lauke negaliu sodint tai dabar išmoko šiltnami atsidaryt, baru ale klauso tik tol kol matau, juokingiausia kai einam mudu pro šiltnamįtai jo viena akis į agurkus, kita į mane dar gyvenime neesu mačius taip žvairuojančio gyvuno

Labas rytas.
Oi prajuokinai Lyžuka.

Labas rytas.