Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(siena @ 2017 04 04, 12:32)
Pasiskiepijau nuo erkių,tai tuo pačiu ir nuo stabligės ir skarlatinos. Kai nemokamai tai sutikau.

Deja nuo erkių mokamas,bet užtat anie du nemokami biggrin.gif
Atsakyti
Man kai lauke gražus oras, o reik daryt sūrius, tai susierzinu. Protingoji smegenų dalis ramina, kad čia toks mano verslas ir nieko nepadarysi, pieno daug ir rakaliojuos ilgai. Vieną dieną vienur vežti, kitą kitur, trečią čia pat. O lauke saulutė darbuotis kviečia ax.gif
Penktadienį parsivešiu broileriukų 50, dar žaidimo prisidės.
Atsakyti
QUOTE(siena @ 2017 04 04, 14:10)
Deja nuo erkių mokamas,bet užtat anie du nemokami biggrin.gif

Tai as jamu nemokamus hihihi.gif

Vakarienei išviriau manu košes. Taip uzsinorejau, apskritai, paskutiniu metu norisi vaikystes laiku maisto ax.gif Senstu biggrin.gif

Kokia vakariene, naktipieciai jau doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 04 balandžio 2017 - 21:12
QUOTE(Para @ 2017 04 04, 23:00)
Vakarienei išviriau manu košes.

mmmmjo biggrin.gif ,nemėgstu jokių košių,nuo tvirto maisto pereisiu prie pieno,košes praleisiu biggrin.gif

parnešė vyras žuvies... ,pats ant kulno ir per duris,o aš parimau prie kriauklės doh.gif ,bet jau įveikiau,galėsiu kaip žuvėdra maitintis biggrin.gif

savaitgaliui galvojam išsikrapštyt iš namų,gal pas kaimynus nulėksim,dukros į išparduotuves nori,yra diiiidelis ,,outletas,, pasieny,o aš į gretimą supermarketą įšokčiau,ten rožių buvo bele kiek,dar juodų serbentų noriu poros krūmų,raučiau senus,nes nedera,dėl kelių lapų laikyt vietą užimtą neverta,plius dar durpių gal rasčiau? unsure.gif

naktis žada vėsi būt,uždariau balkono duris,šildymą jau pora savaičių užsukę,tai vėsoka pasidarė,atsukau pasišildyt,gerai tie sukinėjimai,gali reguliuot pagal norus
Atsakyti
Nu manu koses turbut ne is bado nevalgyciau biggrin.gif LAbai labai ankstyvoj vaikystej,darzely dar valgiau,paskui jau i ja ziuret nebegalejau...Ir is vis as jokiu kruopiniu kosiu nevalgau ax.gif Ryzius tik sushiuose ir prie saslyko,na ir grikius is bado ax.gif

Zuvys kriauklej taip ir guletu,kol MB atgal ant kulno namo pareitu biggrin.gif biggrin.gif Pats prizvejoja,pats ir isvalo mirksiukas.gif NA iskept as jau galiu biggrin.gif
Draugelis gavo lasisos pigiau,bet jau graziai isvalytos,file biggrin.gif TAi pasiemiau kelis kilus,uzsisaldziau mirksiukas.gif

Noriu balto surio ax.gif KAi turejau parde,tai vis pasiimdavau sau...DAbar kazkaip viska randu angliskuose prekybcentriuose,nera butinybes i lietuvines eit,tik va vienintelio balto surio nera...NA bet vakarienei varskes su uogiene pavalgiau,isivaizdavau,kad balta suri biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 04 04, 20:40)
Nu manu koses turbut ne is bado nevalgyciau biggrin.gif LAbai labai ankstyvoj vaikystej,darzely dar valgiau,paskui jau i ja ziuret nebegalejau...Ir is vis as jokiu kruopiniu kosiu nevalgau ax.gif Ryzius tik sushiuose ir prie saslyko,na ir grikius is bado ax.gif

Zuvys kriauklej taip ir guletu,kol MB atgal ant kulno namo pareitu biggrin.gif  biggrin.gif Pats prizvejoja,pats ir isvalo mirksiukas.gif NA iskept as jau galiu biggrin.gif
Draugelis gavo lasisos pigiau,bet jau graziai isvalytos,file biggrin.gif TAi pasiemiau kelis kilus,uzsisaldziau mirksiukas.gif

Noriu balto surio ax.gif KAi turejau parde,tai vis pasiimdavau sau...DAbar kazkaip viska randu angliskuose prekybcentriuose,nera butinybes i lietuvines eit,tik va vienintelio balto surio nera...NA bet vakarienei varskes su uogiene pavalgiau,isivaizdavau,kad balta suri biggrin.gif

Labos nakti,

Giega,balto surio ir as pasiilgstu.Tau Londone bepiga,tiek lietuviniu ir Lituanika fainiausia,o pas mus belike tik lenkiski sklepai.O jie neturi varskinio surio,kaip ir anglai.Musu lietuvine bankrutavo,nera cia tiek lietuviu,kad gyvuotu.Londone bunu retai,bet jau kai bunu,tai perku ji ir nemazai.
Musu juodos duonos atsiveza armeninu parde,o vat surio ne.Gal ir duona kepa kur netoliese,kad i Londona nevaziuot,esu girdejus,kad Uk kepta buna.
Siandien taip graziai lijo iki piet pas mus,kaip tik ,ko reikia sodo augmenijai siuo metu.Mano salotos ir ridikai lauke graziausiai auga,zirniai sudygo.Tik krapai nesirodo,matyt persalta.
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 04 04, 23:40)
Pats prizvejoja,pats ir isvalo

kai pats žvejojo,tai pats ir valė,nekišau nagų
jis nevalgo žuvies,nebent lašiša ar balta file be kaulų,na ir silkė dar tinka

šiandien objektą priduoda,turėjo išvažiuot,o praeitą savaitę jis valė,aš tik supakavau ir į šaldiklį sumečiau

pas mus nėra lietuvių parduotuvių,kažkada dar berlyne buvo,bet pernai jau neradom,neveikia

pas rusus randu cielų silkių,giros,varškės ir meduolių,bet ne lietuviški,tik kartą grietinės lietuviškos mačiau,bet etiketė rašė,kad pagaminta hamburge,tai lietuvos ten nei kvapo unsure.gif

lidle buvo džiugo sūrio ir skilandukų,bet tik kartą,savaitę
vežamės patys,prašom parvežt kas važiuoja gimtinėn,va ir velykom važiuoja vyro kolega,kažką vėl parveš,dar nežinau ko noriu biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Giega,parašei viską,ką aš mėgstu.Dėl sveikatos kartais avižų košę,čerez nigaliu suvalgau. ax.gif Bet manų tai tikrai ne. ax.gif
Vakar grįžau namo,žiūriu virtuvėje,pusę indelio pomidorų daigams viršūnės nuskintos.Panika,galvoju kas galėjo namie penktame aukšte apsigyventi? blink.gif bigsmile.gif MB pasiskundžiu,tas sako,aš galvojau kad čia rukola ir ant sumušitinių ryte nusiskynė.Bet gi skonio nejautė????? bigsmile.gif blink.gif
Liniuk,spėji tu viską. 4u.gif Po kiek broileriai?Per tv taip išgyrė Dovainių paukštyną,bet gi toloka mūms.Ten internete radau broileriai po 0.68 atrodo tiek,na kažkur apie 0.60. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 04 05, 07:19)
Per tv taip išgyrė Dovainių paukštyną,bet gi toloka mūms.Ten internete radau broileriai po 0.68 atrodo tiek,na kažkur apie 0.60. ax.gif

Gal Dovainonių? Ir patikėjai biggrin.gif, reklama gi ten, o šiaip prasti ju viščiukai jei vienadieniai tai krenta koks trečdalis , o jei paauginti jau mažiau , visa laiką perkam tiesiai iš Kaišiadoriu paukštyno inkubatoriu, va tie tai verti darbo ir dar visa laika kelis užmeta viršaus smile.gif, bet man tai dar per anksti jiems, nes laikom nešildomoj patalpoj ir kolkas mamom nei viena nenori višta but biggrin.gif

Košės skanu, valgyt galiu, bet laabai retai valgau, čia turbut del to, kad niekas daugiau ju šeimoj nevalgo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 balandžio 2017 - 07:20
QUOTE(IngridaB @ 2017 04 05, 06:19)
[img]https://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/07/5f/89/10/spring- MB pasiskundžiu,tas sako,aš galvojau kad čia rukola ir ant sumušitinių ryte nusiskynė.Bet gi skonio nejautė????? bigsmile.gif  blink.gif

Gal čia jam ankstyva demensija ? Nepažįsta skonio, kvapo, tuoj tavęs nepažins. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 04 05, 08:50)
Gal čia jam ankstyva demensija ? Nepažįsta skonio, kvapo, tuoj tavęs nepažins. biggrin.gif

ne veltui sakoma 10 metrų nuo namų vyras nesižino kieno esąs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 05, 08:58)
ne veltui sakoma 10 metrų nuo namų vyras nesižino kieno esąs biggrin.gif

biggrin.gif
Labas rytas
Atsakyti