Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2017 04 20, 18:40)
tai anyta jau pas save turi bigsmile.gif
maniske pas mane nenori, nors tai guodzia biggrin.gif

nea, tik n uo sekmadienio mirksiukas.gif

šiaip kažkaip ne taip ant dūšios , pažistama 40 m nuo vežio vakar mire tris metus kovojo, grįžo iš anglijos ten viska metus čia gydytis deja, deja , vaikučiai liko maži
Atsakyti
Lyžuka- 4u.gif 4u.gif
Vaikų šiandien kalusiu,ar jiems patinka sostinėje gyventi?Sako patinka,o aš grįžau namo ,norisi išlipti ir pabučiuoti žemę.Kaip ramu,jokio streso,jokio greičio. ax.gif
Teks važiuoti po dviejų savaičių tyrimus nuvežti,nes pasirodo nevalgius,negėrus reikėjo atvažiuoti. ax.gif Bent darant echoskopiją kraujagyslių atrado skydliaukėje mazgelį.Pasirodo pas mamą lygiai tas pats jau keli metai. ax.gif
Atsakyti
Laba,

Pasidalinsiu šiluma, negaila man. Gerai, kad nors rytais saulute šviečia, o tai užsidepresuočiau ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Lyzuka imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Šiandien metų darba reikejo padaryti, pagal plana. Pries atostogas viska buvau susilanavus jau. Pavyko viskas l. gerai. Sedziu apsipatenkinusi bigsmile.gif galesiu ramiai gyventi.

Atsakyti
LAbukas

Lyzuka 4u.gif 4u.gif

PAra,tavo nuotraukom jau grozejausi biggrin.gif LAbai noriu atostogu...Deje,kol kas tik darbai biggrin.gif Vienas atostogas darbe jau uzsirasiau,reikia dar kitoms vestuvems uzsisakyt,bet dar nezinau ar is vis vaziuosim...
Atsakyti
Aš jau po revizijos. Maniau bus hana, bet faina revizorė, netingėjo perskaičiuoti vėl ir vėl, kol sutapo. Kažkaip tikėjausi, kad pridariusi kliauzų ojoj joj, bet gal visai ir neblogai. Trūko cigarečių vieno pokelio, kas lb keista, nes nerūkau ir poros žurnalų, apie juos irgi aišku.
Na, bet kai viską iškylojom, kokia betvarkė, likau po jos nors kiek susidėlioti į vietas, juk ryt nebus kada, langelis neužsidarys.
Atsakyti
Labukas
Kad mano parapijoj nieko naujo,ryt 2 vizitai miestan,ryte su reikalu,o po pietų pas gydytoją ir suvienyt jų neina,kad vienu važiavimu viską atlikt
Atsakyti
Nu va, Merii, visai gerai.
Pavargau kaip ciuckis. Pusę dienos rinkom akmenis, popiet sūriai, tai tik dabar prisėdau. Išvirėm antrą partiją tušonkės, viskas gavosi, nesugadinom.
Šiltnamy dar 2 pomidorai nušalę, nu jau atsibodo tie šalčiai.
Atsakyti
Labas rytas.
Liniuk,tavo pomidorai jau gal su žiedais? bigsmile.gif Mano gelsti pradeda agurkai ar per šalta ar jau vietos maža vazonėliuose,gi su agurkiukais. bigsmile.gif Porą pomidorų su žiedais,kaip norėtųsi jau sodinti šiltnamin. ax.gif Pas mane tai nemažai nušąlo pomidorų šiltnamyje,svarbu gėlės gyvos.Turiu dar dvi su puse neišpikuotų pomidorų,spės. ax.gif
Vakar grįždami iš sostinės prasukome sodybon,nes reikėjo putaplastinių kilimėlių mažajam kelionei.Nu tai kur likę kur ne kur tos trumpos tulpės žydi,hiacintai sukrovę žiedus,kitos tulpės sukrovę žiedus,didelių nuostolių labai nėra,gal tik rožės nedengtos ne visos atsigaus. ax.gif Ir gera naujiena jau kiek metų žada asfaltuoti kelią iki sodybos,tai suvežta technika,gal asfaltuos tuos 1,5 km iki mūsų. ax.gif Mūms labai nedulkėjo,bet kaip kokią vasara,žiūrint ką pasėja bendrovė,jei javus,tai užauga aukti nedaina iki mūsų per lauką,bet jei kokie burokai žemi,tai kai kada ir iki mūsų dulkės atplaukia. bigsmile.gif
Aplamai šuduks,pagal planus kažkur už miško turėtų pro mus eiti geležinkelis tas greitasis.Jau dabar vakarais kartais ,atrodo kokie 5-7 km iki Kauno kelio o per mišką furos girdisi. bigsmile.gif
Atsakyti
Ingirda aš olabai daug gyvenus prie geležininkeliu, žinok pripranti oir nieko nesigirdi, o kas pvz svečiuosna miega sako visa nakti nemiegojau bigsmile.gif

Mano pelargonijos ir žydrūnas laikos puikiai šiltnami , žydrunas dar net geriau negu namuose, ta proga vakar išnešiau likusi išpikuota, plius kita spelargonijas, kažkiek šviesiau ant langu pasidarė biggrin.gif

Sveikos 4u.gif

Para mauk namo, ką ten besikaitini mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 21, 06:52)
Ingirda aš olabai daug gyvenus prie geležininkeliu, žinok pripranti oir nieko nesigirdi, o kas pvz svečiuosna miega sako visa nakti nemiegojau  bigsmile.gif

Mano pelargonijos ir žydrūnas laikos puikiai šiltnami , žydrunas dar net geriau negu namuose, ta proga vakar išnešiau likusi išpikuota, plius kita spelargonijas, kažkiek šviesiau ant langu pasidarė  biggrin.gif

Žydrūnas ir mano puikiai laikosi šiltnamyje.Namie jokių gėlių,tik surfinijos žydi irgi laukia didesnės erdvės.
Tai va kad mes ne kas naktį miegosime.Kartais naktį net mieste girdisi traukinys,nors oho kiek iki geležinkelio.Į senatvę jautrūs ar ką pasidarėme? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 21, 07:52)

Para mauk namo, mirksiukas.gif

Laba,

Jau namuose mirksiukas.gif
Įkėliau "saulės", kad sušiltumėte tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 21 balandžio 2017 - 09:54
Labukas. Truputį užlekiu ir vėl su reikalais.
Ingrida, o ką mums daryti. Tas gelžkelis eis gal už 3 km, iki mūsų plynas laukas , dundės kaip reikiant.
Draugė prie gelžkelio gyvena. Vakare pripampiam vyno, miegu kaip užmušta. Gal kam ir girdisi, kas nemiega.
Norėjom šiandien akmenis rinkti, bet oras toks, kad geriau neiti į lauką.

Meri, nesgink. Būsi iš nervų surūkius ir suskaičius. biggrin.gif
Atsakyti