Ingrida, šiemet anksti pomidorų nebus, betaliux nesėjau, promyk tik, tai nieko nesisikiria nuo kitų. O agurkai ir pas mane ant palangių su agurkiukais, jaučiu, nieko gero nesulauksiu

Eikite sau su tokiu oru.
Mažasis šiandien su pusmarčia liūdininkai vestuvėse vokiečių daktariukų.Nu kur fotkintis tokiu oru?Balius tai Taujėnų dvare.Rytoj su jaunikiu ir dar viena pora išmauna Tenerifėn savaitei,o jaunoji atgal į Vokietiją,išnaudojo atostogas.Žvengėme povestuvinė kelionė su liūdininkais.
Bet yra kaip yra,išsinuomavo visą namą su trimis miegamaisiais,žmogui-18 eurų,pigiau grybo,tik gaila UK reiks naktį praleisti aerouoste.
Nėra pas mus tiesioginio skrydžio.
Rytoj laukiu pusmartės pietų,reikia namus apkuopti.
Mažasis šiandien su pusmarčia liūdininkai vestuvėse vokiečių daktariukų.Nu kur fotkintis tokiu oru?Balius tai Taujėnų dvare.Rytoj su jaunikiu ir dar viena pora išmauna Tenerifėn savaitei,o jaunoji atgal į Vokietiją,išnaudojo atostogas.Žvengėme povestuvinė kelionė su liūdininkais.

Rytoj laukiu pusmartės pietų,reikia namus apkuopti.

QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 04 20, 22:11)
Nu va, Merii, visai gerai.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 04 21, 13:09)
Kauno carienė šiandien kitus tikrintojus užsiundė.
Marketingistė prirašė, kad prekės ne pagal planogramą. Sustatė į pietų pusę šokoladuotas prekes, skarbonkes, kas jai, mokėti tai nereiks. Sunervino juodai, o pirmadienį vėl revizija, bet jau abejos revizorės, tipo negali būti, kad tik vieno pokelio cigarečių trūksta. Cirkai be pinigų. jau keliu sparnus išeiti. Pradedu neapkęsti ir to darbo ir jų visų. Į kokią košę durną galvą įkišau. Ne man prekyboje dirbti.
QUOTE(Merii @ 2017 04 21, 18:19)
Kauno carienė šiandien kitus tikrintojus užsiundė.
Marketingistė prirašė, kad prekės ne pagal planogramą. Sustatė į pietų pusę šokoladuotas prekes, skarbonkes, kas jai, mokėti tai nereiks. Sunervino juodai, o pirmadienį vėl revizija, bet jau abejos revizorės, tipo negali būti, kad tik vieno pokelio cigarečių trūksta. Cirkai be pinigų. jau keliu sparnus išeiti. Pradedu neapkęsti ir to darbo ir jų visų. Į kokią košę durną galvą įkišau. Ne man prekyboje dirbti.
Nu ir prirasys ,kad truksta dar daugiau, ir sesi u pokeli cigareciu...Neptk,Merii,paskaiciau ir susinervinau,susiktas kioskas,o reviziju tiek,kaip karvei dingus.Fui,kaip nekenciu tokiu susireiksminusiu tikrintoju.
QUOTE(Merii @ 2017 04 21, 20:12)
Sėsti, tai ne, bet nervų pagadins.
Meri, bet taip gi negalima. Ko gero žmonės emigruoja dėl tokio požiūrio į dirbantį. Turi būti naglumui ribos, tos kur skiria verslą nuo atviro tyčiojimosi. Tau reikėtų pasidomėti Darbo inspekcijos adresu. Ir savo poniai užsiminti, jei dar kabinėsis. O dėl šokoladukų, tai pasakyk, kad nemokėsi už aptirpusius ir viskas.
Merginos, kas auginot pomidorus San Marzano, ar lauke jie aukšti užauga, ar reikia rišti?
Nervuoja toks oras. Paryčiais prabundu - lietus tiek varo į langą, kad atrodo, į lovą prilis. Dabar lyg saulė išlindo. Bet vėjas

Labas rytas.
Iki dabar miegojome,na su pertraukomi,viršūnė.

Labas
savaitgalio proga net dveji pusryciai
savaitgalio proga net dveji pusryciai

QUOTE(sapniukass @ 2017 04 22, 09:52)
ir dar vieni su kažkokiom fanfarom

Sveikos šaltą ir vėjuotą šeštadienio rytą

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 04 22, 08:33)
O dėl šokoladukų, tai pasakyk, kad nemokėsi už aptirpusius ir viskas.
Sakiau, bet šuns/kioskininkės balsas į dangų neina. Kaip paskui būt ramia sąžine tokią prekę iškišusiai nekaltam moksleiviui??? Prašiau puses sukeisti, nuimti maistą nuo pietinės vitrinos pusės ir jos vietoje žurnalus dėt, anie juk nusirašo į makulatūrą, na, bet marketingistė vadovauja, planograma - šventa. Nežinau, gal iš tikro perdaug imu į galvą, spjauti ir pardavinėti sugedusius, nuo netinkamo laikymo, produktus ir pasak jos, esu atsakinga tik už galiojimo terminą

Šiaip kurias mano postai nervina, baninkit niką, rašau kas skauda, ne romantiškas istorijas, kaip kitos.
Šiaip mano fronte yra ir gerų naujienų, gal kartosiuos, bet vakar priėmiau pirmąjį mokestį už paslaugas. Buvo lb nedrąsu, gėda pelėda. Klientė ištisai burbėjo, kad ilgai krapštaus kol skaitiklius, mok.kodą vedu ir kaip maksimoje greitai aptarnauja

Ai, menki tie nemalonumai ir tai praeis. Blogiau, kad kojos sutinę, sunkiai lankstosi, vos paeinu. Reik akvariumą iškuopti, kur rast jėgų?
Meri, rytoj iškuopsi. Dabar griūk kur nors, kojos aukščiau širdies ir nusnausk.
Padariau balandėlių reikia atjungti vieną šaldiklį su visokiu šlamštu ir perkraustyti į kitą. Bijau pradėti, pavasarinis polaidis sandėliuke prasidės.
Padariau balandėlių reikia atjungti vieną šaldiklį su visokiu šlamštu ir perkraustyti į kitą. Bijau pradėti, pavasarinis polaidis sandėliuke prasidės.