Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

LAbukas

ZAkon podlasti-kai tik savaitgalis,taip oras suprasteja...Siandien lyg purkst bando,apsiniauke,bet nors nesalta labai...

KAs nori man valgyt padaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 04 22, 13:53)
LAbukas

ZAkon podlasti-kai tik savaitgalis,taip oras suprasteja...Siandien lyg purkst bando,apsiniauke,bet nors nesalta labai...

KAs nori man valgyt padaryt biggrin.gif

Mes jau parijom. biggrin.gif Prikepiau krūtinėlės, padariau salotų su medaus užpilu, vyrai dal bulbių įsirideno.
Aš savaitei beveik darau, tai silkės su tomatais, baltos mišrainės, vištienos skrandukų, vištienos drebučių jau pridariau. Tarnaitė išskalbė dvi porcijas. Guliu ištiesus kojas. MB tvarkosi.
Barbora į Kauną atvažiavo. Nu kaip gerai. Nei važiuot, neistumdytis, nei laukt, o po to dar viską parsitempt. Atneša namučių ir dar paklausia kur padėt. wub.gif o dar kolkasuž tai, aišku kol pridipratins, ir pinigėlių neima. Uf, kaip gerai. Darir pirkinius susitvarkiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 22 balandžio 2017 - 15:04
QUOTE(ate42 @ 2017 04 22, 14:57)
Mes jau parijom. biggrin.gif  Prikepiau krūtinėlės, padariau salotų su medaus užpilu, vyrai dal bulbių įsirideno.

Aš irgi krūtinėles kepiau pietums su sūriu,tik vietoje bulbių-makaronai.Taip įpratau iš Lidlo šviežius makaronus pirkti,kad sausų visai nesinori. mirksiukas.gif O jau salotos,kad skanios gavosi,atsivežiau mamą,kad padėtų antgreičio supjaustyti,nes kaip išvažiavome ryte mažiaus mašinos peržiūrėti,tai tėvas kol sutvarkė,bijojau,kad nespėsiu pietų pagaminti.Tai pusmartė išgyrė salotas. ax.gif wub.gif Pasedėjome šeimyniškai ir išleidau svečius,mamą parvežiau,dabar mano vakaras,einu megzti. mirksiukas.gif
Aš turbūt neįprasiu prie maisto į namus?Vaikai tai jau naujoviškai gyvena,aš senoviškai turiu nueiti,apčiūpinėti,pašliaužioti po parduotuves,akcijų paeiškoti,savaitgaliui kaip pas mus pradedu vienoje gatvėje visos parduotuvės,tai kol apvažiuoju...........kiek mūsų to miesto. mirksiukas.gif Ate,tu jaunatviškai jau gyveni. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 04 22, 16:51)
Aš irgi krūtinėles kepiau pietums su sūriu,tik vietoje bulbių-makaronai.Taip įpratau iš Lidlo šviežius makaronus pirkti,kad sausų visai nesinori. mirksiukas.gif O jau salotos,kad skanios gavosi,atsivežiau mamą,kad padėtų antgreičio supjaustyti,nes kaip išvažiavome ryte mažiaus mašinos peržiūrėti,tai tėvas kol sutvarkė,bijojau,kad nespėsiu pietų pagaminti.Tai pusmartė išgyrė salotas. ax.gif  wub.gif Pasedėjome šeimyniškai ir išleidau svečius,mamą parvežiau,dabar mano vakaras,einu megzti. mirksiukas.gif
Aš turbūt neįprasiu prie maisto į namus?Vaikai tai jau naujoviškai gyvena,aš senoviškai turiu nueiti,apčiūpinėti,pašliaužioti po parduotuves,akcijų paeiškoti,savaitgaliui kaip pas mus pradedu vienoje gatvėje visos parduotuvės,tai kol apvažiuoju...........kiek mūsų to miesto. mirksiukas.gif Ate,tu jaunatviškai jau gyveni. mirksiukas.gif

Žinok, kol nepabandžiau ir man atrodė, kad pačiupinėt reikia. O ką ten čiupinėt- mineralinį, miltus, sūrį ar kefyrą? Kasdienės prekės. Akcijos tos pačios. Perku tai ką parsinešti sunku, nors perku viską. Kam dar į pardą eit, laiką gaišt. Baigiu darbą pusę penkių, kol parvažiuoju- šešios. Jei dar į pardą ir visos aštuonios. Gulu dešimtą, bo keliuosi be penkiolikos šešios.....o taip kiek laiko atlieko. Prekes su normaliu galiojimu sudeda. Daržovės normalios, vaisiai irgi.
Atsakyti
Maisto as ir niekad i namus neuzsakinejau.. Ai,vaziuoji pro sali ir sustoji.. O atvezantys visada sukrauna besibaigianciu galiojimu ar panasiai..
Va internetu uzsisakiau apatiniu,kad i parde atveztu,siandienvariau pasiimt ir viska grazinau biggrin.gif Nu buciau is kart atvaziavus,pasimatavus ir nusipirkus,tai ne,susigundziau papuldoma nuolaida uzdisakant intiku biggrin.gif O gavos,kad nusipirkau komplekta be jokiu nuolaidu biggrin.gif Vel gi-emiau nes tik keist galejau,pinigu negrazina.. O nei man jo reikejo nei ka biggrin.gif
Atsakyti
Žiauriai norečiau barboros, akcijos ir šiaip viskas tas pats, apart to kad stumdytis eilese ir laika gaišt nereikia smile.gif

Merri, rašai kas ant dūšios ir rašyk smile.gif, mačiau kažkur prie stoties Kaune kad nietoj šokoladu tušti ji popieriukai sudeta, gal išeitis?

PAs mane irgi krūtineles biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,
oras toks, kad rodos pakels ir nuneš, tik nežinia iki kur, norėčiau į kokius šiltus kraštus patekt biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 04 22, 09:33)
Merginos, kas auginot pomidorus San Marzano, ar lauke jie aukšti užauga, ar reikia rišti?

reik juos raišiot mirksiukas.gif mano gal 1-1,30 ūgio buvo

šiaip viskas tvarkoj biggrin.gif
Atsakyti
Nebeturiu krūtinėlių, suėsta dar iki Naujųjų. Tik kalakutų krūtinių, nusibodę juodai. Balandėliai šiandien.
Nors šiandien iškrausčiau ir atitirpinau du šaldiklius. Radau kažką panašaus į vištos krūtinėlę, bet tik viena. Tai nė ant vieno danties.
Atšildau kepenėliu. Vėl darysiu paštetą su brendžiu, labai patiko. Dar kalakuto skrandžius mirkau, ryt virsiu. Kažką reikėtų iš jų dar sugalvoti. Ar yra idėjų? Sūnus juos apsikabinęs miegotų, bet turi būti minkštai išvirti. O mano greitpuodis grybą pjauna.
Gal vakare kokį pyragą sumarmalininti? bigsmile.gif O gal dietos laikytis.
Ate, gerai, kad tavo šeimyna valgo vakarykštį maistą. Maniškiai nė iš tolo.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 04 22, 19:20)
Nebeturiu krūtinėlių, suėsta dar iki Naujųjų. Tik kalakutų krūtinių, nusibodę juodai. Balandėliai šiandien.
Nors šiandien iškrausčiau ir atitirpinau du šaldiklius. Radau kažką panašaus į vištos krūtinėlę, bet tik viena. Tai nė ant vieno danties.
Atšildau kepenėliu. Vėl darysiu paštetą su brendžiu, labai patiko. Dar kalakuto skrandžius mirkau, ryt virsiu. Kažką reikėtų iš jų dar sugalvoti. Ar yra idėjų? Sūnus juos apsikabinęs miegotų, bet turi būti minkštai išvirti. O mano greitpuodis grybą pjauna.
Gal vakare kokį pyragą sumarmalininti? bigsmile.gif O gal dietos laikytis.
Ate, gerai, kad tavo šeimyna valgo vakarykštį maistą. Maniškiai nė iš tolo.

Šaltiena vakarykštė nebūna. Mišrainę suris šiandien. Silkė jau baigiasi. Ai, dar vištų skrandukai liko. Supjaustau juostelėm, prieskonių, majonezo, krienų ir sueina puikiai. Arba pjaustai morkas, svogūnas, visokios ką turi šaldytos daržovės ir grietinėlė. Tokį troškinį darau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 22 balandžio 2017 - 18:25
Gavau norėtą raganę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 04 22, 19:20)
Dar kalakuto skrandžius mirkau, ryt virsiu. Kažką reikėtų iš jų dar sugalvoti. Ar yra idėjų? Sūnus juos apsikabinęs miegotų, bet turi būti minkštai išvirti. O mano greitpuodis grybą pjauna.

Mes išverdam, paprieskoniaujam ir perleidžiam rūkykloj per dūmą, širdeles irgi taip pat.
Pas mane tie San marzano tai žemi buvo ir viršūnė baigiasi lapu. Kelis metus vis pasodindavau, šiemet Ate naujų rūšių užfundijo, tai tuos griežtai išmečiau, gaila šiltnamy vietos tokiems. Nors derėti tai dera pagal savo ūgį. Gal čia tik man pasitaikė, bet metro tikrai nesiekė. Red pear irgi ant pakelio buvo parašyta, kad vaisiai dideli, bet buvo mažuliukai kriaušiukai, tai po kelis sodinu dėl marinavimo.
Išviriau burokėlių, ryt sumarinuosiu, nes jau paskutinį stiklainiuką baigiau. Ot nemėgst burokėlius tvarkyt ax.gif
Atsakyti
Viska malu į paštetą, nes jokiu skranduku širdučiu ir t.t. niekas nevalgo ir tai stengiuos kad šeimyna mažiau matytu bigsmile.gif , nes išmest rankos nekyla, nes tiek seniau vyro šeimoj nei dabar kas augina broilerius ir t.t. tokius dalykus meta lauk
Atsakyti