Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

tiksliai, Jurgineli su tavo diena. Reik jurginus snd. sodint teoriskai.
Pas mane du dvikojai ir keturkojai miega, o as vos gyva, mielai pati posma numigciau, bet dezuruoju
Atsakyti
Sapniuk, kantrybės ir stiprybės tau 4u.gif

Nepatikėsit, sninga blink.gif
Atsakyti
Vėjas draskosi kaip išprotėjęs. Nors tiek gerai, kad greitai skalbiniai džiūsta.
Pamiškėje smėlio audra. blink.gif Užeina koks juodas debesiokas, atšąla kaip viduržiemyje , pabarsto kelias kruopas ar kelis lašus , vėl saulė.
Sūnus buvo chalyminti, nuvežė juodžemio. Tai man įkrovė kažkokį krūmą. Vasarą mačiau dar nežydintį, , tik labai gražiais pumpuriukais, kaip perliukais nubertą. Nesugebėjau nežydinčio identifikuoti, lyg tai lanksvūnė būtų, bet jos tvarkingu krūmu neauga. hmm.gif O gal kartais auga? Reikia sugalvoti kur jį sodinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 23 balandžio 2017 - 14:44
Ingrida, gal ten tavo jurginai?
Atsakyti
sveikos, mergaitės 4u.gif

dėkoju už gražius sveikinimus 4u.gif
Lyžuka, Tavo brangiausiam perduodu sveikinimus biggrin.gif

ir aišku su Atvelykiu visas 4u.gif

dovanų gavau labai labai skanios naminės kepeninės iš savo tetulytės-tai rytas buvo smagus ir malonus biggrin.gif
visai neseniai snigo, o dabar vįėl saulė plieskia. nesuprasi tų orų blink.gif
Atsakyti
Lyžuka,gerai būtų. mirksiukas.gif
IK,mačiau tą smėlio audrą,mūsų visą pusę mašiniuko apnešė.Važiavome į tavo mišką.Mb pradėjo sapalioti,kad čia trąšas nešioja vėjas nuo laukų,kaip jis apsinuodys,nu jau tie vyrai..................... blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
girdėjot apie nelaimę Rožyne Panevėžyje? baisu........
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 04 23, 18:39)

kad dabar ir pasmus visokiu tokiu niuansu buna, na koklkas ne iki mirties, bet jau 11-12 nakties geriau nesirodyt gatvese
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 04 23, 17:19)
Lyžuka,gerai būtų. mirksiukas.gif
IK,mačiau tą smėlio audrą,mūsų visą pusę mašiniuko apnešė.Važiavome į tavo mišką.Mb pradėjo sapalioti,kad čia trąšas nešioja vėjas nuo laukų,kaip jis apsinuodys,nu jau tie vyrai..................... blink.gif  bigsmile.gif

biggrin.gif Paaiškink saviškiui, kad gali trąšose miegoti , ir ryte sveikas ir gyvas atsikels. Na, gal paraudusia ir perštinčia skūra, jeigu smarkiai prakaituos. Apsinuodys tuo atveju, jeigu jų privalgys, ir gausiai. Mano brolis mažas būdamas kelias saujas trąšų sušveitė. Išsivėmė ir tiek žinių.
Smėlis ten pas mus , kai tik sausa ir dar augalais nepadengta- dykumų audros kyla.

Pacukai naktimis santykius aiškinasi. Gal sumaišė, ne tiems ir per stipriai į kaulus užmetė. blink.gif Aplamai tai ir man neramu, kai reikia vaikus į miestą išleisti , kai kokie renginiai būna. O mūs kaimuke tai jau senokai jokių muštynių nebuvo. Galėčiau drąsiai eiti gatve kad ir vidurnaktį, niekas nepultų. Gal pati ką užpulčiau, jei koks varvanosis nepasisveikintų. tongue.gif
Atsakyti
Labutes,
Jurgineli,su Jurginem,graziu pavasarisku akimirku!
Orai ir cia nera puikus,bet vis sauleti,tai siltnamyje gerai.O lauke pranesineja iki siol nakti 7-6 silumos,o mano bulves tik isdyge,nusale sode.Uzdengiau likusias visas agro plevele,tiek ju ten ir tera 48 bulves,tai maciau is vidurio zaliuoja,matyt ne pilnai sudyge buvo,nes tik virsunytes matesi.Ka darysi,gyveni ir mokais ir durnas mirsti.O siaip treciadieni ir ketbvirtadieni net minusa pranasauja nakti,reiks ir siltnamy pridengt viska,bijau,kad nenusaltu.
pagaliau islydejau savo dukriuko seima i Prancuzija,kol mes gryzom is eurostaro stoties juos nuveze,jie jau buvo Paryziuje.Siais laikais viskas greitai vyksta.Atsimylavau,atsiciuciavau su savo maziausia anukyte,dabar liks tik skype,kol sugalvosim kada mudu nulekt.
IK,mano pomidorai atsigavo,isgrazejo,aciu uz patarimus.Sudygo ir naujai seti del visa ko irgi grazus labai,penktadieni ispiokiavau,kur reiks det,butumet arti,atiduociau kuriai nors,o cia,nezinau ka reiks daryt su jais,gaila naikint tokius grazius o siltnamis ne guminis.
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 04 23, 17:39)

koks jaunutis ir taip žiaurai, a.a...., užuojauta artimiesiems verysad.gif
Žiaurumui nėra ribų ir ką turėjo padaryti tokio, kad sumokėti didžiausia kaina - gyvybe...
Atsakyti
Luety, sakiau, kad nuo per didelės meilės buvo susirgę smile.gif Ieškok agroplėvelės, uždenk viską, t.y pomidorus ir bulves jei šalnos. Nenurašyk tų nušalusių. Atsigaus, tik kiek vėliau. Nežinau kokio šalčio reikia , kad nužudytum bulvę. Gumbai turi atsargines akutes ir iš jų atželia. Aišku, jeigu žemėje įšalas, tai jau ne kas.
Tavo dukra prancūzė madam ar lietuviška ponia? smile.gif
Palaisčiau šiltnamyje pekinukus. Nuo sienos tik su dviem lapais apsmurgę, o viduryje šiltnamio beveik sodinami. Ir ką man reikės daryti su tokiais nevienodais blink.gif Kaip nutaikyti, kiek jų pasodinti, kad purškimo takai vienodai liktų. blink.gif Kitais metais pirksiu burbulinę plėvelę, bent nuo sienos pakraščius apvesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 23 balandžio 2017 - 19:14